Bolo by fajn keby sa tato sekcia rozbehla. Mohli by sa sem pridat aj trasy ktore jazdite. Mam sice trekbuddy s lesnymi cestami ale niektore vedu nikam...
...veď práve tade mám naplánovanú trasu na Priesil a potom po modrej smerom na BS. Ale to som netušil, že tam je nejaká vodná nádrž.
1) neviem ako si si naplanoval trasu na Priesil, z akeho miesta startovat a tak...niekto sa tu uz vyjadril ze Priesil nikdy v zivote ale da sa vyslapat v sedle az hore.. ak pojdes po modrej zo smeru Krivin, tak za poslednou lukou treba pokracovat po lesnych chodnikoch a cestach hore
2) modra smer BS je taktiez velmi zle zjazdna po Krizny buk, lepsie spravis ak to obides lesnou cestou popod hreben smerom od Novej Bane... neni to technicke ale celkom pekna cesta a vzdy lepsie ako tlacit v listi a konaroch... dalej od krizneho buku az po BS v pohode po turistickych a cyklo trasach
PS: a kedze momentalne to bude v okoli Priesilu ako na strelnici tak by som mozno isiel az pred obedom
Fuha, ja ti neviem. Mam cas len cez vikendy. A vzhladom na to, ze sa skorej stmieva tak asi len doobeda nieco spachat. Dalsi problem je ze namam zimne cyklo nohavice. Musel by som nahodit stare dobre maskace. Alebo pockame na sezonu 2014?
Zdravím vás Levičania Som z Dudiniec, väčšinou jazdím Štiavnicu, Zvolen a okolie ale v okolí Levíc som ešte nebol... tento piatok mám voľno a má byť konečne TEPLO a hlavne slnečno, tak ma napadlo, či sa niekto z Vás nepodujme ukázať mi nejakú strednenáročnú MTB trasu vo Vašom okolí... nejakých 50km max.
Nejaké návrhy???
Čaute, počujte, rozmýšlal som o niečom veľkom, nejaká vačšia výprava levičanov do hôr na fb je otvorená skupina "INTERSPORT Levice - cyklistika" tam by sme to mohli niekedy naplánovať, vedie to Robo Kommenda fajn chlapík, možno je aj tu na fóre... také mega ukončenie sezóny s gulášikom, miesto by sme naplánovali... ja teraz ale trénujem na cyklokros , a ani škola na veľmi nepustí ale určite musíme niekedy niečo spácať, spoznať, pokecať,... lela som už pár krát stretol, súdim podľa bieleho dresu že to bol on, ale vždy to bolo na konci môjho výbehu a ja som išiel dole a on hore kopcom, takže som to nechal tak...
Aj je! To úvodné stúpanie z Rybníka na Rybnický domec je trochu vyčerpávajúce ale potom je to fajn, Opačne som to nešiel ale výšľap na Žuhračku je asi tiež náročný . Inak zaujímalo by ma či niekto nepozná nejakú skratku z Novej dediny do Čajkova cez vinice??
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
1) neviem ako si si naplanoval trasu na Priesil, z akeho miesta startovat a tak...niekto sa tu uz vyjadril ze Priesil nikdy v zivote ale da sa vyslapat v sedle az hore.. ak pojdes po modrej zo smeru Krivin, tak za poslednou lukou treba pokracovat po lesnych chodnikoch a cestach hore
2) modra smer BS je taktiez velmi zle zjazdna po Krizny buk, lepsie spravis ak to obides lesnou cestou popod hreben smerom od Novej Bane... neni to technicke ale celkom pekna cesta a vzdy lepsie ako tlacit v listi a konaroch... dalej od krizneho buku az po BS v pohode po turistickych a cyklo trasach
PS: a kedze momentalne to bude v okoli Priesilu ako na strelnici tak by som mozno isiel az pred obedom
Rááád sa pridám kludňe napíš...
Nejaké návrhy???
http://www.sports-tracker.com/#/workout/tomasizi/6fv7um9hc7qf1a6f