tak Disco si zobral iba krátke gate a mne po tlačení po tráve na skrz premokli topánky tak som mal nohy ako v ľadovni (treba kupit navleky na topanky...). Dohodli sme sa na krátkom variante
co ma trochu stve, lebo ked sme uz boli hore na hrebeni... ale som rad ze som dole, zdravý a dúfam ze nebudem mat nadchu ako slon
ale aj tak niečo citim trosku unavene nohy
Tak musim uznat ze trasa to je skvela. Pocasie nepochopilo ze chceme slnko, tak sme to napokon skratili. Kedze vsetko zle je na nieco dobre, mame dovod ist este raz
Cestou sme stretli dvojicu na prechadzke v doprovode bulteriera. Samozrejme nebol na voditku. Hned sa do nas zapozeral, tak som sa zeptal ci nas nepokuse. Majitel nas upokojil, ze pribehne ku nam, bude na nas stekat, ale nekusne nas. Ako mi odlahlo... Napokon sa terier vykaslaj aj na to stekanie, bolo to od neho mile.
Pridam neskor aj zopar obrazkov z dnesneho dna...
Nuž vacsinou chodim sam, ak sa zadarí tak kolega s práce pôvodom z Trenčína alebo ako sú Sabinovčania Cigo, Cencuľ alebo Fano... Koncom septembra alebo cez Babie leto plánujeme ešte raz hrebeň Čergova z Kyjova na Čergov potom Majdan tam pivo, pstruhy... niekto sa hádam pridá....
Teraz v sobotu 15.9. je hviezdicovy vystup na Mincol. My ideme na bicykloch z Obrucneho na Mincol, cely hreben az na chatu |Cergov, dalej na Bukovy vrch, Zobrak, Hervartov, Mihalov az do Bardejova (55km, 2000m nastupanych). Tusim ze by niekto mal ist aj z Kamenice ci Kyjova popod Sokoliu skalu (po zelenej, potom sa odpoja na lesne cesty, kde sa to da vyslapat). Na Mincol by sme mali dorazit medzi 10:00 a 10:30. Teda vsetko len v pripade, ze bude prijatelne pocasie.
jaaj tak na Mincol by som siel ale bolo Marie.. moja mamka aj svokra mali meniny, tak musim a aj chcem ist gratulovat... urcite to raz vyjde, ale napad je to vynikajuci...
to je fotene od Michalian ci z cesty do Raznan? teraz neviem len podla panoramy... ked to zoschne tak by som to nafotil na ciernobielo alebo s nejakym sepiovym filtrom, bude to ako Mordor...
vlci ma neprekvapuju, na Cergove som ich uz par videl, ale bud odo mna usli alebo ma ma mali na haku... vzdy je to pre mna ohromny zazitok, nie je jednoduche stretnut nejakeho...
Inač uz zacala ruja... pojdem nejaky vecer popocuvat... odporucam, je to super zazitok ale treba sa oblect hoci do cerveneho polovnici su vselijaky...
Odpoviem si sám. ŠM SB tam bola skupina turistov z Česka, šli na Búče, tak som sa vybral aj ja. Oni po asfalte ja som sa pomotal na Švabľovke pri stúpani do sedla pod Kohútom ma dobehol Martin, presvedčil ma a dobre spravil, na zjazdík na cestu asfaltkou ku vleku, je nová. Potom hore na Bachureň a po zelenej až do SB defekt pri troch krížoch. Oprava pri pive v Bistre na korze. Pekné výhľady a veľa krížov.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=102937
co ma trochu stve, lebo ked sme uz boli hore na hrebeni... ale som rad ze som dole, zdravý a dúfam ze nebudem mat nadchu ako slon
ale aj tak niečo citim trosku unavene nohy
Cestou sme stretli dvojicu na prechadzke v doprovode bulteriera. Samozrejme nebol na voditku. Hned sa do nas zapozeral, tak som sa zeptal ci nas nepokuse. Majitel nas upokojil, ze pribehne ku nam, bude na nas stekat, ale nekusne nas. Ako mi odlahlo... Napokon sa terier vykaslaj aj na to stekanie, bolo to od neho mile.
Pridam neskor aj zopar obrazkov z dnesneho dna...
to je odkial fotene? od Michalian?
to je fotene od Michalian ci z cesty do Raznan? teraz neviem len podla panoramy... ked to zoschne tak by som to nafotil na ciernobielo alebo s nejakym sepiovym filtrom, bude to ako Mordor...
http://www.sabinov.sk/156-uncategorised/630-cyklochodnik-sb-ra-uz-coskoro-realitou.html
Jeden nočný SB
vlci ma neprekvapuju, na Cergove som ich uz par videl, ale bud odo mna usli alebo ma ma mali na haku... vzdy je to pre mna ohromny zazitok, nie je jednoduche stretnut nejakeho...
Inač uz zacala ruja... pojdem nejaky vecer popocuvat... odporucam, je to super zazitok ale treba sa oblect hoci do cerveneho
btw. konecne natiahli novy asfalt do PNV