no chlapi a na pasy ci na bežky nechodi nik? planujem obdobu Cergov Bike tour ale zimný variant, Čergovská odysea.. Kyjov - Minčol - Priehyba - Čergov - Drienica (prechod Horskej služby...) o dátume ešte len špekulujem no asi koniec Februára alebo začiatok marca.. to záleží od KST, lebo rôzne miestne organizácie to organizujú, tam asi Horská bude robiť zabezpečovačku .. teda uvidíme..
aj kratšie prechody plánujem.. les v zime je prenádherný..
pri zjazde dole po zelenej na Červenú vodu je blato po kolená, ťahali tam drevo, bol to horor... tadiaľ túto sezónu už určite nepôjdem...
na severných stranách kopcov je ešte sneh a to sa mi páči, parádna zima bola..
lto Ak myslis tu cez Javor a Mardunu, tak to je tradicna trasa prechodu Braniskom. Takze parada ... a zjazd z Kohuta do Sabinova
Oplati sa!
No a na juh sa oplati aj Slubica. Napriklad po trase kralovskeho maratonu od Sirokeho ( obce nie osoby). So zjazdom do Dubravy po zaverecnom singli.
No a v oblasti sa uz potom oplati nevynechat Ciernu Horu a Rohacku. Trocha AMENu predsa nezaskodi.
Je veľa tlačenia zo sedla Trepeš na Lysú? Alebo sa dá v sedle?
Superzdatni jedinci to daju cele vkuse(vsak PAJDO ), ti zdatni do daju cele s prestavkami na vydychanie. A ostatni, trocha potlacia. 100 ci 200 metrov.
EDIT: ako teraz pozeram, ta trasa od LaciSB je trochu ina aku tam chodime my.
Attachment:
2012-11-18T06_5.zip
.
Takze bud to iba zle naklikal, alebo chodi naozaj inou trasou. Dufam ze to ozrejmi pretoze ak ma tam inu trasu, rad by som ju skusil.
Je veľa tlačenia zo sedla Trepeš na Lysú? Alebo sa dá v sedle?
nuž ja som to meral a vychádzalo mi 600 m tlačenia.. je toho menej ale nenasadam na bajk koli 15 metrom (kým trafím do pedál...) radsej potlačim, vydýcham... sú tam ináč padnuté stromy tak smerom dole sa neoplatí...
pre Minikina... pozeral som na tú GPX trasu, vyzerá to nejako čudne.. logicky mi vychádza že Tvoja je spravna a ja som zle klikal... iných ciest tam niet a teraz som veru hľadal nejaku inú čo si tu už raz spominal.. ked prichádzam od Cerv. Vody tak idem druhou cestou z ľava.. (tou prvou by som sa zrejme vrátil az na Drienicu...?) len pre istotu, všimol si si v hustom lese z Cerveneho smreka chatu? Nie tú pustovnu o tej neviem nic chata vyzerá ináč...
V mape su vsetky lesne cesty, co tam su (cevenou spevnene, zelenou nespevnene). Zltou ciarkovanou je zlta turisticka znacka a ciernou farbou je trasa, ktorou chodime my z Majdanu cez sedlo Trepes na Lysu. O chate neviem, iba o tejto pustovni...
Zdravím , pozerám že už skoro mesiac sa tu nič nedialo ale ak sem občas niekto z Okolia SB zablúdi môžte mi napísať kde by som našiel cyklo akcie organizované v okolí? Som priamo zo Sabinova a rád by som sa pridal k ďalším jazdcom kedže ešte nepoznám skoro žiadne dlhšie trasy v okolí. Vďaka za info.
fajne bolo bo nebolo horúco, ale ten vietor... no a na hrebeni vysoká tráva... no a od Dvorísk až do Priehyby ťahajú drevo po hrebeni po značke, tak bolo tam fajn ale keď zapší tak masaker...
Zdravim sabinovskych bikerov!
Vedeli by ste poradit na Cergove nejaky trail (idealne nieco na sposob AM/EN), ktory by stal za to? Cergov mam trochu najazdeny, ale v podstate jediny singletrack, co poznam, je od Lysanky dole smerom na modru (jazdil som ho davnejsie, teraz neviem, v akom je stave), inak vsetko, co som isiel, boli lesne cesty.
fajne bolo bo nebolo horúco, ale ten vietor... no a na hrebeni vysoká tráva... no a od Dvorísk až do Priehyby ťahajú drevo po hrebeni po značke, tak bolo tam fajn ale keď zapší tak masaker...
tak včera som si dal také niečo, bo hrebeň sa mi nechcelo.... zo Šarišského hradu crazy downhill no šupa sedadlo som mal až pre pupkom... po žltej smerom na Michaľany... no a na Čergove sa oplatí ísť dolu z Lysej, teda cez Muldu smerom na Baranie do Majdanskej doliny... Inač ak Falco chceš pokukaj moje fvýlety na cyklosrever.cz.. som tam tiež ako LaciSB
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
siel som to niekolko krat hlavne smerom hore... dobre... pekne je tam...
aj kratšie prechody plánujem.. les v zime je prenádherný..
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=116090
pri zjazde dole po zelenej na Červenú vodu je blato po kolená, ťahali tam drevo, bol to horor... tadiaľ túto sezónu už určite nepôjdem...
na severných stranách kopcov je ešte sneh a to sa mi páči, parádna zima bola..
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=118519
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=118519
Parada, vidim to na znovu navstevu Drienice
Oplati sa!
No a na juh sa oplati aj Slubica. Napriklad po trase kralovskeho maratonu od Sirokeho (
No a v oblasti sa uz potom oplati nevynechat Ciernu Horu a Rohacku. Trocha AMENu predsa nezaskodi.
Superzdatni jedinci to daju cele vkuse(vsak PAJDO
EDIT: ako teraz pozeram, ta trasa od LaciSB je trochu ina aku tam chodime my.
Takze bud to iba zle naklikal, alebo chodi naozaj inou trasou. Dufam ze to ozrejmi pretoze ak ma tam inu trasu, rad by som ju skusil.
edit:prave citam od Jura Lukaca info, ze vlada rozhodla, ze Cergov budu rubat na biomasu ..
nuž ja som to meral a vychádzalo mi 600 m tlačenia.. je toho menej ale nenasadam na bajk koli 15 metrom (kým trafím do pedál...) radsej potlačim, vydýcham... sú tam ináč padnuté stromy tak smerom dole sa neoplatí...
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=128559
Vedeli by ste poradit na Cergove nejaky trail (idealne nieco na sposob AM/EN), ktory by stal za to? Cergov mam trochu najazdeny, ale v podstate jediny singletrack, co poznam, je od Lysanky dole smerom na modru (jazdil som ho davnejsie, teraz neviem, v akom je stave), inak vsetko, co som isiel, boli lesne cesty.
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=128559
nuz v nedelu som si dal i ja solo bo nebolo s kym.. http://www.sports-tracker.com/#/workout/LukKochan/78mr5e80j3uau4hf
http://www.cykloserver.cz/tipy-na-vylety/detail/?d=130437&akey=eceabbf614a3940cfdec0ad4b096345c