Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
8) Zdravim. Dnes bolo na Šimonke nadherne a tak isto i v Slanskych. trocha mäko trocha blatko ale dalo sa. Ale ta teplota na Grimovom laze o 13:00 pekných 16.7°c na slniečku za mierneho vanku no super.
Pekne fotky a super výlet , škoda že som nemohol prisť , dal som na reklamaciu vydlu . Snaď nabuduce.Ja som si dal výlet na Šimonku s manželkou. Tatry zase nebolo vidno.Slniečko sem tam preražala hmla.
No Bajkboro, on si to vzdy pusti cez najvacsie kaluze, my sme boli na pomery takmer cisti. A blato co aj bolo sa dalo pekne olupat...uz ste velmi spansteti z toho asfaltu
"Nestora Presovskeho bikingu" a ani mna neodzubes....
V piatok som pobikoval pri Zamutovskych skalach, kde viedli kroky lesnych robotnikov tam je totalne blato, aj asfaltky v blizkosti ich vyskytu , kde nie tam sa dalo.
Celkom fajna lesna cesta (az na zaver nad Zbojnickou misou) vedie od Zamutovskych skal do Zamutova, na mape ako modra turisticka, ta vsak ide od Zamutovskych trochu nizsie.
Pod sprchou skoncil bike aj ja...
"Nestora Presovskeho bikingu" a ani mna neodzubes....
V piatok som pobikoval pri Zamutovskych skalach, kde viedli kroky lesnych robotnikov tam je totalne blato, aj asfaltky v blizkosti ich vyskytu , kde nie tam sa dalo.
Celkom fajna lesna cesta (az na zaver nad Zbojnickou misou) vedie od Zamutovskych skal do Zamutova, na mape ako modra turisticka, ta vsak ide od Zamutovskych trochu nizsie.
Luho a v tom je ten problem, my sme nesli po stopach lesnych robotnikov:) Fakt sme neboli velmi spinavi a ked to hovorim ja to uz je co povedat
Tie fotky co ste dali su strasne - stale na zimu sa to zacina, tazba...ked je vsetko najviac rozbahnene:\ Keby som videl taku cestu tak sa asi otocim, lebo to je uz trapenie nie jazdenie..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Toľko isto mám od apríla najazdené aj ja...teda, aby som bol presný, od apríla 2007
Skoda, nemohol som ist (stale tie zuby), aj ked mi Bajkboro vecer povedal, ze bol taky spinavy, ze cely isiel do pracky aj s bikom
Luho a v tom je ten problem, my sme nesli po stopach lesnych robotnikov:) Fakt sme neboli velmi spinavi a ked to hovorim ja to uz je co povedat
P.S. Slavo, posledny prispevok sa necituje.