Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
Vlado, Bari, kade ste vcera isli, cez Obisovce ci Radatice?
Nakoniec som dal aj Resetku, hore som isiel po velkej trave nakoniec som musel potlacit lebo sa mi totalne zabila kazeta a prehadzovacka, inac v lese na velke pocudovanie bolo sucho, ani huby neboli
V pohode som to dal na hladkych 1,5
Dnes Slanske, PO - R.N.V - Chata Sova - Oltare - Chata Fricka - Javornicka Polana - Tri Chotare - Hanusovske Sedlo - Cierna Hora - po zltej k Lesnickemu ucilistu a dole do PO. Mokro ale blato nelepilo nejak extra, korene slizke, kamene tak isto. Na zltej par stromov inac chodnik super. Nejake foto.
Ja a Matijo sme dnes boli pozriet na kosicky maraton a vysli sme na Kojsovsku holu - pre mna to bol nadludsky vykon, takitso aj dojst do ciela Stretli sme par znamych... Skoncili sme fajni makovi, ale inac bolo fajn
Dnes som si dal patračku na utulňu v Slanských a našiel som ju inač bolo celkom fajn až na male mrholenie ,neprijemný vietor vo vyšších polohach a teplota sa tiež nevyšplhala tam hore nad 14°C. Na Hermanovskom okruhu jeden padnutý strom. trasa: švaby,zl.baňa,vysielač,grim.laz,obracana studňa,herman.okruh,popod kuriu horu,pod oblikom, zlata studňa,hanuš.sedlo,sou, zaborske ,švaby ... cca 62,5km a doma
Dnes Slanske, PO - R.N.V - Chata Sova - Oltare - Chata Fricka - Javornicka Polana - Tri Chotare - Hanusovske Sedlo - Cierna Hora - po zltej k Lesnickemu ucilistu a dole do PO. Mokro ale blato nelepilo nejak extra, korene slizke, kamene tak isto. Na zltej par stromov inac chodnik super. Nejake foto.
Tak to som išiel včera po vaších stopách až po Javornícku. Chcel som pozrieť ako to vyzerá na zvažnici do Hanušovského sedla ale po pár metroch som to otočil, je rozjazdená od LKT. Rozhodol som sa, že vyskúšam zvažnicu k trafu nad Podhradíkom ale to isté rozrytá a obrovské mláky hneď navrchu. Tak som improvizoval po lese a končil s bikom na chrbte späť na Fricke. Bude potrebných pár suchých slnečných dní.
Neviete ako to vyzerá z prechodom Svinky pri Pilerovom mlyne?
Na Hermanovskom okruhu jeden padnutý strom. trasa: švaby,zl.baňa,vysielač,grim.laz,obracana studňa,herman.okruh,popod kuriu horu,pod oblikom, zlata studňa,hanuš.sedlo,sou, zaborske ,švaby ... cca 62,5km a doma
Tak to boli Tvoje stopy... kedy si tam bol? My sme isli to iste cca 9.10. z Presova, len s tym rozdielom ze sme nesklesali k Petrovciam a nesli sme okolo Zlatej studne, ale po zjazde od chaty pod Oblikom sme pri prichode na asfaltku odbocili vlavo a stupali sme k Ciernej Hore na kotu 867 a stamade rovno na Hanusovske sedlo, teda este sme si doskocili na Lizany kamen. V Hanusovskom sedle sme stretli "ziletkarov" Bajkbora, Petrega, Bariho, Matosa a dalsich...zaver v "Harmonii" a "Siedmich divoch sveta"
Viac foto na: http://www.sck-saris.sk
Tak to som išiel včera po vaších stopách až po Javornícku. Chcel som pozrieť ako to vyzerá na zvažnici do Hanušovského sedla ale po pár metroch som to otočil, je rozjazdená od LKT. Rozhodol som sa, že vyskúšam zvažnicu k trafu nad Podhradíkom ale to isté rozrytá a obrovské mláky hneď navrchu. Tak som improvizoval po lese a končil s bikom na chrbte späť na Fricke. Bude potrebných pár suchých slnečných dní.
Mna najviac mrzi ze rozmlatili chodnik z Javornickej na Tri Chotare, bola jedna z najkrajsich casti, do povodneho stavu sa to uz neda (chodnik bol uzka lesna cesta vysypana ihlicim). Z Chotarov je to viac menej nezmene.
Mna najviac mrzi ze rozmlatili chodnik z Javornickej na Tri Chotare, bola jedna z najkrajsich casti, do povodneho stavu sa to uz neda (chodnik bol uzka lesna cesta vysypana ihlicim). Z Chotarov je to viac menej nezmene.
Včera som využil pekné počasie a urobil svoj obľúbený trip PO-Kojšová hoľa-Jahodná-Vysoký vrch-Ružinok-Sopotnica-Kvašná-PO. Pridám trochu info z trasy. Perlová dolina je už plne zjazdná, cesta je vysypaná kamením. Pri zjazde z Kojši po červenej ma prekvapil polom. Ja som ho obchádzal rúbaniskom po spodnej strane, trochu ma to zdržalo ale dalo sa. Ďalej po Jahodnú už pohoda. Z Jahodnej som chcel pozrieť nový singel, bohužiaľ som ho nenašiel, tak som to kvôli časovému stresu vzdal a sfúkol to po asfalte. Trasu pod VV som tohto roku zvolil po zelenej t.z. a urobil som dobre, je to celkom príjemná trasa aj keď začiatok je potrebný vytlačiť. Za VV je ťažba a cez pár stromov som musel bike prehadzovať. Ďalej to bolo ok, len medzi Radaticami a Kvašnou sú stále bahenné úseky.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nakoniec som dal aj Resetku, hore som isiel po velkej trave nakoniec som musel potlacit lebo sa mi totalne zabila kazeta a prehadzovacka, inac v lese na velke pocudovanie bolo sucho, ani huby neboli
V pohode som to dal na hladkych 1,5
Myslis ten po Cervenej? Tiez som ho dnes isiel, potom som na modrej stretol Dijcka.
Este trosku z Vranovskeho pojazdenicka http://www.topky.sk/cl/10/752422/Chlapec-neubrzdil-prudky-zjazd-previezli-ho-na-ARO
Tak to boli Tvoje stopy... kedy si tam bol? My sme isli to iste cca 9.10. z Presova, len s tym rozdielom ze sme nesklesali k Petrovciam a nesli sme okolo Zlatej studne, ale po zjazde od chaty pod Oblikom sme pri prichode na asfaltku odbocili vlavo a stupali sme k Ciernej Hore na kotu 867 a stamade rovno na Hanusovske sedlo, teda este sme si doskocili na Lizany kamen. V Hanusovskom sedle sme stretli "ziletkarov" Bajkbora, Petrega, Bariho, Matosa a dalsich...zaver v "Harmonii" a "Siedmich divoch sveta"
Viac foto na: http://www.sck-saris.sk
teraz je vela fajnych cesticiek dodrbanych