Po vzore spišiakov a na popoud nehasnúcej hviezdy prešovského bikingu - petraG zakladám generálnu tému o pojazdoch na šariši:) Tak uvidíme či sa koťuha jedna ujme: ))
[quote=""]Chuopaki, kto by sa zajtra pridal na Branisko? Easy tiempo..
posielam prihlasku ....... ale dolekopco dufam ze nebude EASY TIEMPO HA HA HA ... CE
Pravdepodobne vsetci z Krompach, lebo sme prisni:)) Urcite nechceme ist asfalt z PO...takze zajtra o 8:14 ide vlak z PO a je tam 9:22...inak, navrhujem vziat aj plavky, co v na to? V SB je super kupalisko:> kto by teda siel naisto? Zatial, baroon, Wulkano, zombi, Dijck...este niekto?
My sme vcera v trojke dali sedlo Kohut a zjazdik do Sabinova, pred Ostrovanmi sme dotiahli particku Amenakov a spolu sme zakoncili pekny den jednym v Sarisskej "Medulienke"
Šupnem tu niečo zo včera zo Žiarskej, malo to byť niečo okolo 25 km skončilo to na 50tích . Krásny trail po červenej a potom asfaltom horee a nas5 krásny AM/EN zjazdík.
Trasa = Šváby ,Zl.Baňa , od Šar.chaty k vysielaču ,Grimov laz , Šimonka , Červena mlaka , po svažnici k žltej , Zbojnicke skaly , Hanušovske sedlo , po svažnici cyklomaratonu na Javornicku poľanu , chata Fricka , po červenej na Oltare , chata Sova , Šťavica , sigord , Zaborske , Šváby. celkom pekný výlet na Šimonke stretavka s bikermi z Vranova . foto http://alfireto.rajce.idnes.cz/21_4.7.2010/
fajn rady do zivota
Dal som si poobede Salamander, poodhadzoval som tam zopar konarov, snazil som sa na jednom mieste naukladat do diery po spadnutom strome kamene . Zda sa, ze aj som to urobil celkom fajn, ale mam blby tusak, ze po tom prejde par ludi a pojde to do prec . Stretol som nejakych hubarov v lese, v Podhradiku som kusok zmokol a potom som peknu duhu videl . Celkom fajn pojazdenie na 2 hodky .
My sme vcera v trojke dali sedlo Kohut a zjazdik do Sabinova, pred Ostrovanmi sme dotiahli particku Amenakov a spolu sme zakoncili pekny den jednym v Sarisskej "Medulienke"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ide sa zajtra branisko?
posielam prihlasku ....... ale dolekopco dufam ze nebude EASY TIEMPO
Dame zraz o 8 na stanici?
ok, budem v tom vlaku...
Dal som si poobede Salamander, poodhadzoval som tam zopar konarov, snazil som sa na jednom mieste naukladat do diery po spadnutom strome kamene
jednym