Chystam sa prejazdit pohorie Vtacnik-od Prievidze smerom na juh niekedy medzi 1.8. a 22.8, predpokladom je slnecne pocasie po cely den. Planovany koniec cesty mam v Topolciankach (Vtacnik-Velke Pole-Jedlove Kostolany), mozno v Partizanskom (Vtacnik-Rubany vrch, zelena dole-Oslany), uvidi sa podla aktualnej (de)formy... Pojdem pravdepodobne sam, nie som ziadny chrt (160/150), beriem to ako celodenny poznavaci vylet v turistickom tempe s velkym mnozstvom kochacich prestavok
Chcem sa spytat na nejake tipy ktore by sa zisli pri prechadzani tohto pohoria, resp. na zaludnosti ktore mozu cakat na cloveka ktory tam zatial nebol. Z toho co som doteraz vyzistil, odporuca sa obist tlacenie na Velky Gric po zelenej a potom sa napojit na cervenu na hrebeni, inak asi nic, az na zvysenu pozornost na skalach pred Vtacnikom. Rad by som pocul hlavne nazory od tunajsich, ktori maju tieto miesta prejazdene...
Vdaka!
Takze pokial bude vhodne pocasie, pojde sa ten. Budem rad , ked sa pridate.
Uvidime co bude s Vtacnikom, pokial hore napadlo tolko snehu, ze vydrzi az do jari, tak je to zleeee.
rad by som sa by som este aspon jeden vikend nieco pobicykloval, lebo za posledne dva tyzdne to bola cista bieda, takze sa rad pridam, ak ta akcia, co spominas bude...ved, nemusi sa jednat zrovna o vtacnik
Cau. Znie to zaujímavo. Začínam uvažovať. Zatial 50/50.
Teoreticky sa prida este niekto z BA, preto start v Lehote pod Vtacnikom bude o 9:00.
Na predbeznych zaujemcov TomPYho aj Dzajra kontakt mam, ak by sa chcel pridat este niekto dalsi, nech napise do tohto fora a posle mi cislo cez SS. Definitivne to este povrdim dnes podvecer.
S Dzajrom sme dohodnuty tak, ako bolo uz uvedene.