Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
Zdravim, rozmyslame s mladou, ze by sme skocili pozriet do Tatier tuto sobotu, viete mi poradit, co sa uz moze jazdit v tejto dobe a co by ste nam na zaciatok odporucali dvom vikendovym bajkerom na jednoplackach?
Na Brncalku jazdim bajkom dobrych 25 rokov. Nie vzdy sa zadarilo bez straty kvetinky (citaj: bez dotyku nohy na zem), ale komplet trasa je jazditelna na bajku (uphill aj downhill). Z vlastnej skusenosti viem, ze je tam aj pri uphille vyhodou full.
Jasne, ze sa da. Ved aj ja som tam kedysi chodil na HT, len mi vtedy tych kvietkov spadlo viac. A o brzdeni s cantilever brzdami pri zjazde poviem len tolko: nikdy som to pre krce v rukach nezozjazdoval na jeden sup
Pozdravujem všetkých. Chcem sa opýtať miestnych, ktorí jazdia v okolí Ždiaru ako (a či) je vôbec prejazdná červená TZ medzi chatou Baranec a rázcestím pod Holým vrchom (pozri foto). Bol som tam v máji, ten úsek bol vtedy na zaplakanie, devastácia po ťažbe hrozná, viac sme nosili ako jazdili. Chystám sa tam v septembri zas, mám zas v pláne ísť z Bobrovca do Račkovej doliny ale nechce sa mi nosiť bike 2 km v rukách, ale ani obchádzať to až kdesi cez L.Ondrej. Tak či niekto poznáte situáciu, prípadne vhodnejšiu obchádzku. Dík za každý príspevok.
ahojte,
chceme ist pojazdit nieco v tatrach, ale nemam prehlad v miestnych trasach, poradite pls nieco? start/ciel jeden bod, dlzka cca 50 km, nastupanych cca 1000 m, dobra dostupnost autom zo ZV s parkovanim bez prehnanych poplatkov, pripadny bonus na trase niektora z tatranskych chat mame HT a AM bajky
Biela voda -> Zelene pleso a nazad. Na HT je to dost narocne. Len kilometrov malo. Parkovanie je vseobecne vsade 6€ na zaciatku TZ. S tym vela nenarobis.
Biela voda > Zelene Pleso (obcerstvovacka) > spustit sa naspat po tej istej trase cca 1km > odbocka cez potok (treba prebrodit tzv. stara furmanska) > Pod bielym plesom > Chata Plesnivec (obcerstvovacka) > Biela voda
Pripadne nespustit sa späť ale vytlačiť/vyniesť ďalej po červenej TZT na Veľké Biele pleso a pokračovať na chatu Plesnivec....a dúfať, že nestretnes 🐻 alebo ochranárov...neviem co z toho je horšie
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down
chceme ist pojazdit nieco v tatrach, ale nemam prehlad v miestnych trasach, poradite pls nieco? start/ciel jeden bod, dlzka cca 50 km, nastupanych cca 1000 m, dobra dostupnost autom zo ZV s parkovanim bez prehnanych poplatkov, pripadny bonus na trase niektora z tatranskych chat