Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
Biela voda > Zelene Pleso (obcerstvovacka) > spustit sa naspat po tej istej trase cca 1km > odbocka cez potok (treba prebrodit tzv. stara furmanska) > Pod bielym plesom > Chata Plesnivec (obcerstvovacka) > Biela voda
Teraz tam tazia drevo. Bol som tam pred mesiacom aj vcera. Od mostika par sto metrov smerom na biele pleso su take kolaje, ze sa ani jazdit nechce.
ja som to chcel ist vcera po robote, dosiel som 15 na Bielu vodu, na kazdu stranu od parkoviska kilometer zaparkovanych aut po krajniciach, tak som sa na to vysral a presiel si trail na juhu pod Clovecou hlavou...
Prípadne mi napadla ešte "Tatranská klasika" - St. Smokovec - Hrebienok - Studnovodské vodopády - Štart - Folvarská poľana - Kovalčíkova poľana - Zelené pleso....a buď jedna alebo druhá verzia na Plesnivec - po zelenej TZT dole na Šumivý prameň - Čierna voda - Kežmarské Žľaby - Tatranská Lomnica"
Zážitok zaručený, hlavne na HT https://www.strava.com/activities/1036355859
Prípadne mi napadla ešte "Tatranská klasika" - St. Smokovec - Hrebienok - Studnovodské vodopády - Štart - Folvarská poľana - Kovalčíkova poľana - Zelené pleso....a buď jedna alebo druhá verzia na Plesnivec - po zelenej TZT dole na Šumivý prameň - Čierna voda - Kežmarské Žľaby - Tatranská Lomnica"
Zážitok zaručený, hlavne na HT https://www.strava.com/activities/1036355859
astro
a je to vsetko prejazdne v pohode na bajku? lebo na strave nieco pises o noseni tak neviem ci to znamena ze si musel bajk vela tlacit
Tak ako píše volodaj, treba niečo ponosiť a potlačiť. Hlavne v úseku od Zeleného plesa po Veľké Biele pleso.
V prípade kratšieho variantu - bez Veľkého Bieleho plesa treba zase brodiť cez potok. Ale to som ešte neskúšal. Vždy som išiel vrchom lebo je tam krásne
pol by ti mohol dať ešte presnejšie info k brodu. Inak ešte pár úsekov, ktoré som ja nedal a tlačil sa tam nájde, ale to sú len kusovky, nič iné súvislé okrem toho čo som ti napísal.
Je naznačený aj priamo na cykloserveri. Rátaj s tým, že okrem úseku na Hrebienok a žltej značky na Zelené pleso si mimo cyklochodníka a môže to byť na pokutu ak stretneš prehnane aktívneho ochranára. A odporúčam ísť cez týždeň za nie úplne krásneho počasia, lebo inak je všade kopec ľudí. Hlavne od Rainerky cez vodopády Studeného potoka. Je tam ale krásne a určite to stojí za to.
Cervena zo Zeleneho plesa na Biele je za trest aj na peso, nieto este s bajkom. Teda aspon z mojho pohladu. Siel som tadial po case teraz pred nieco vyse tyzdnom a pripomenulo mi to traverz Stohu. Cele zle.
krasne fotky
este mam dilemu, ci brat cestak alebo mtb, kedze s oboma sa tam nechcem vlacit
na mtb by som mohol dat toto a na cestnom zo starej lesnej na strbske a popradske pleso. co by ste preferovali vy co to mate pochodene?
Základňu budeš mať v Starej Lesnej? Tak na cesťáku smerom hore všade kde je asfalt - Popradské pleso, Sliezsky dom, Hrebienok alebo potom smerom dole Poprad - cyklochodník smer Svit - Lopušná dolina; do nej je už konečne opravená cesta s novým asfaltom - okolo hotela Lopušná dolina a po peknej asfaltovej lesnej ceste cez Vápenicu do Spišskej Teplice - Poprad - námestie - káva v Cafe la Fee alebo Pod vežou
Alebo väčší okruh Poprad - Kvetnica - Hranovnica - Spišské Bystré - Kravany - Vikartovce - Liptovská Teplička - Šuňava - Lučivná - Svit - Poprad....kávička. Prípadne zo Šuňavy Štrba - Tatranská Štrba - Štrbské Pleso a tak ďalej a môžeš to rôzne kombinovať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Teraz tam tazia drevo. Bol som tam pred mesiacom aj vcera. Od mostika par sto metrov smerom na biele pleso su take kolaje, ze sa ani jazdit nechce.
Zážitok zaručený, hlavne na HT
https://www.strava.com/activities/1036355859
To co si preboha robil na tom Zelenom plese za hip-hop?
Zážitok zaručený, hlavne na HT
https://www.strava.com/activities/1036355859
astro
a je to vsetko prejazdne v pohode na bajku? lebo na strave nieco pises o noseni tak neviem ci to znamena ze si musel bajk vela tlacit
V prípade kratšieho variantu - bez Veľkého Bieleho plesa treba zase brodiť cez potok. Ale to som ešte neskúšal. Vždy som išiel vrchom lebo je tam krásne
casovo alebo kilometrovo...
dakujem
este mam dilemu, ci brat cestak alebo mtb, kedze s oboma sa tam nechcem vlacit
na mtb by som mohol dat toto a na cestnom zo starej lesnej na strbske a popradske pleso. co by ste preferovali vy co to mate pochodene?
Alebo väčší okruh Poprad - Kvetnica - Hranovnica - Spišské Bystré - Kravany - Vikartovce - Liptovská Teplička - Šuňava - Lučivná - Svit - Poprad....kávička. Prípadne zo Šuňavy Štrba - Tatranská Štrba - Štrbské Pleso a tak ďalej a môžeš to rôzne kombinovať