Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
Pred dvoma rokmi v 4.5.2016 viď foto, posledné km bol sneh a vzdal som to, mi namokli tretry.
Minulý rok, prvá polka júna v pohode bez snehu vysmiaty ako lečo som šiel z Bieleho plesa na chatu Plesnivec.
Este sa mi nestalo za poslednych hadam aj 20 rokov aby som v obdobi otvarania vysokohorskych chodnikov (16.6.) nevysiel na Brncalku po sotoline
Ok ok, nechal som sa uniest s tym koncom juna Dnes som si pozeral fotky z jesene a zacalo mi strasne chybat jazdenie po nezasnezenych trailoch.
Taka jedna namotavka z jesene (strimfla na konari ) Tento brod asi viaceri poznaju
Ok ok, nechal som sa uniest s tym koncom juna Dnes som si pozeral fotky z jesene a zacalo mi strasne chybat jazdenie po nezasnezenych trailoch.
Taka jedna namotavka z jesene (strimfla na konari ) Tento brod asi viaceri poznaju
Čaute, od 18.6. do konca júna idem do Tatier na dovolenku.
Beriem bike, chystám sa pojazdiť, čo len budem stíhať. Obľubujem traily v akejkoľvek forme, nezľaknem sa technických úsekov, ale pud sebazáchovy ešte mám. Hore kopcom nie som najrýchlejší, zato dole mi to celkom ide.
V tatrách som už jazdil posledné dve sezóny, tak základný prehľad mám. Nejaké mňamky trasy už mám naplánované, čo chcem absolvovať, ale nechám sa rád inšpirovať. Výjazdy v rozsahu 50-80 km nie sú problém. Aj viac, však hranice treba posúvať.
Tak ak by niekto mal záujem o moju spoločnosť na výjazde, budem rád ak sa ozve a spáchame niečo spolu na bikoch.
Kontakt v SS.
Ahoj, podla mapy taka trasa nie je. Cesta tam vsak ide (alebo isla). Bol som tam asi 2 roky dozadu a bola to katastrofa, cesta rozbita po tazbe, velke ostre kamene...myslim, ze teraz to nebude o nic lepsie. Uz ked budes na hrebeni, tak pekny zjazd je do Jezerska po zelenej bodkovanej
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Minulý rok, prvá polka júna v pohode bez snehu vysmiaty ako lečo som šiel z Bieleho plesa na chatu Plesnivec.
Ok ok, nechal som sa uniest s tym koncom juna
Taka jedna namotavka z jesene (strimfla na konari
Taka jedna namotavka z jesene (strimfla na konari
zaciatkom juna byva viac zabavy pri brodeni
Mňa
Lebo mam take tusenie, ze tohto roku by sa dal moj oblubeny okruh spachat o mesiac skor ako zvycajne...
Beriem bike, chystám sa pojazdiť, čo len budem stíhať. Obľubujem traily v akejkoľvek forme, nezľaknem sa technických úsekov, ale pud sebazáchovy ešte mám. Hore kopcom nie som najrýchlejší, zato dole mi to celkom ide.
V tatrách som už jazdil posledné dve sezóny, tak základný prehľad mám. Nejaké mňamky trasy už mám naplánované, čo chcem absolvovať, ale nechám sa rád inšpirovať. Výjazdy v rozsahu 50-80 km nie sú problém. Aj viac, však hranice treba posúvať.
Tak ak by niekto mal záujem o moju spoločnosť na výjazde, budem rád ak sa ozve a spáchame niečo spolu na bikoch.
Kontakt v SS.