Zdravim všetkých BIKEROV z okolia Vysokých Tatier. Tu možete zanechať príspevky o Vašich cyklistických zážitkách v týchto najkrajších veľhorách strednej Európy.
Zdravím
14.7 plánujeme švih jednodnovku okolo Ta3... štart Dolný kubín. smer Trstená-Zakopane-Zdiar-Smokovec-Podbanske-LM-Mara-Lučky-DK
bude to cca 230km/2500vm
ak sa chce niekto pridať.. zatial sme dvaja..
tempo tak 27 priemer..
v polovici dlhšia pauza...
...sme sa minuli, my sme isli dnes 12:30 ale po starej furmanskej, nie cez Biele pleso. Este sme pozerali, ze nejaki bajkeri isli pred nami lebo bola vyjazdena stopa
...sme sa minuli, my sme isli dnes 12:30 ale po starej furmanskej, nie cez Biele pleso. Este sme pozerali, ze nejaki bajkeri isli pred nami lebo bola vyjazdena stopa
"Stara Furmanska" je ten traverz ktory zacina brodom zeleneho potoka? Nieje to tam uz moc prerastene? Isiel som to v juli po dazdi a za par sekund som bol komplet mokry
Tak tak, zo zaciatku je zavreta koskou, no po par metroch (10-20) sa to otvori.
Posledne roky som to zvykol chodit tak, ze na dalsom brode to strihnem po znacke na Biele plesa a odtial uz epicky trail az do T. Kotliny...
katko ja si neviem predstavit ako som to mohol jazdit na 26 tke HT, ale odvtedy sa to dost zmenilo a najviac po julovej povodni. Ano stale sa to da vyslapat aj ten zradny usek s upchatymi dierami po kraji. Teraz som sa presiel na tejto trase prvykrat aj to len na chvilu. Prepadlo mi tam predne a nechcel som riskovat pad. Ono aj tak to vyzera celkom schopne. Zhruba 2 dni po povodni som sa vybral podvecer hore. Na chatu som ani nemal v plane ist kedze uz bolo dost hodin otacal som to na Kovalcikovej. Este ked som slapal smerom hore z auta mi krical chatar nad Medulienku ani neskusaj ist. Stretli sme sa potom este pri parkovisku, trocha pokecali a ked mi ukazal fotky v mobile ako to vyzeralo na druhy den po povodni mal som dost. Problemy mali aj pesi turisti, v strede chodnika boli viac ako pol metrove diery. Voda ma neskutocnu silu. Ak sa to zopakuje aj dalsie leto tak neviem. Asi budem hore jazdit len v zime
však ako kondične to neriešim, ale veď ťa tam musí vyklepať ako rezeň...a dole ani nehovorím
No hej niekedy som rad ze uz som na parkovisku Ale zasa nejdem nejak rychlo, pustim si to len od Šalviaku a uvod kde to je take hore dole sa da ist tiez rychlejsie. Ten stred idem pomalsie na brzdach a takmer cely zjazd som v pedaloch
a kadial pojdete mozno sa niekde stretneme ja na kozi nechcem ist to sa musi tlacit jedine ze by ste chceli ist na krizovy vrch moje posledne fotky tu na fore mozem ukazat trasu
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
14.7 plánujeme švih jednodnovku okolo Ta3... štart Dolný kubín. smer Trstená-Zakopane-Zdiar-Smokovec-Podbanske-LM-Mara-Lučky-DK
bude to cca 230km/2500vm
ak sa chce niekto pridať.. zatial sme dvaja..
tempo tak 27 priemer..
v polovici dlhšia pauza...
"Stara Furmanska" je ten traverz ktory zacina brodom zeleneho potoka? Nieje to tam uz moc prerastene? Isiel som to v juli po dazdi a za par sekund som bol komplet mokry
Išiel som ju peši pred pár rokmi a bola už vtedy slušne zarastená, najmä kosodrevinou.
Posledne roky som to zvykol chodit tak, ze na dalsom brode to strihnem po znacke na Biele plesa a odtial uz epicky trail az do T. Kotliny...
No hej niekedy som rad ze uz som na parkovisku