Lokalizácia
Formulár sa odosiela
cawte
dnes sme trochu pobajkovali s ocom okolie liptovskej teplicky...
vsimli sme si tu jednu biketrasu na tri studnicky z vychodnej. pozna to tam niekto? ake to tam je. dost ma to zaujalo kedze viem ze v tatrach tych biketras moc nie je :)
popripade, poradte nejake trasy ktore sa daju ist s tejto dediny ked mame chatu.

kukni tému liptov. Tam je toho viac. Z Východnej na Tri studničky je skoro celé lesná asfaltka, sem-tam šotolina. Posledný 1-2km lesná cesta. Ale krásne pohľady na Kriváň sú z tých lúk cez, ktoré to vedie.
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 20:11:50
00
ako je to s prejazdom po cervenej z troch studniciek na strbske pleso? asi budem mat za sebou slusnu hrstku ochranarou ne?
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 13:06:37
00
ako je to s prejazdom po cervenej z troch studniciek na strbske pleso? asi budem mat za sebou slusnu hrstku ochranarou ne?

Červená je lepšia v opačnom smere. Z 3studničiek na pleso sa jazdí po zelenej ponad cestu. Ale oba tieto chodníky boli ešte minulý rok v dezolátnom stave po polomoch a sťahovní dreva a myslím, že sa to moc nezlepšilo. Ak vyskúšaš daj vedieť aktuálny stav.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 14:08:52
00
oki, uz to mam celkom pekne naplanovane...
ako je to v tychto usekoch s ochranarmi? s tych mam totiz cely cas obavy.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 16:21:33
00
oki, uz to mam celkom pekne naplanovane...
ako je to v tychto usekoch s ochranarmi? s tych mam totiz cely cas obavy.

východná -3studničky - myslím že to je dokonca cyklocesta značená. určite v poho.
3studničky-pleso po chodníkoch = zakázaná zóna. záleží od rangera. mne sa vyhýbajú. :wink: osobnú skúsenosť nemám už niekoľko rokov.
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 16:47:48
00
ok, ved mozno nakoniec pojdem po ceste... uvidim
Zobraziť komentár 08.07.2008 - 21:48:25
00
Nešlapal včera(nedeľa) niekto z fóristov ráno okolo deviatej na sliezsky? Som pri zjazde míňal nejakú povedomú tvár. (Bol som v žltom drese)
Zobraziť komentár 28.07.2008 - 09:41:38
00
Piso boli sme na Popradskom po chodniku hore aj dole vo stvrtok,hore sice trebalo trochu aj prenasat,ale dole je to maso :twisted: Samozrejme sme brali maximalny ohlad na turistov,ale hoci nik nic nepovedal,no niektorym sme sa uz z pohladu nepacili :roll:
Inac dnes som si spomenul na tu trasu na Smolnik co si mi spominal-fakt paradicka,krasne single,zjazdiky,koreniky...Isli sme zo zaciatku po trase Horalu.Chcel by som vysliedit taky nejaky okruh na AM/EN v buducnosti a ten Smolnik by mohol byt na cestu dole...
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 17:36:46
00
Piso boli sme na Popradskom po chodniku hore aj dole vo stvrtok,hore sice trebalo trochu aj prenasat,ale dole je to maso :twisted: Samozrejme sme brali maximalny ohlad na turistov,ale hoci nik nic nepovedal,no niektorym sme sa uz z pohladu nepacili :roll:
Inac dnes som si spomenul na tu trasu na Smolnik co si mi spominal-fakt paradicka,krasne single,zjazdiky,koreniky...Isli sme zo zaciatku po trase Horalu.Chcel by som vysliedit taky nejaky okruh na AM/EN v buducnosti a ten Smolnik by mohol byt na cestu dole...

Na popradskom zo strbskeho?
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 18:04:09
00
Nešlapal včera(nedeľa) niekto z fóristov ráno okolo deviatej na sliezsky? Som pri zjazde míňal nejakú povedomú tvár. (Bol som v žltom drese)

Ja som tam išiel približne okolo 10:30 na cesťaku :) .
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 18:21:48
00
Na popradskom zo strbskeho?

Nie,po turistickom chodniku zo zastavky elektricky na popradskom hore a povodne som myslel,ze pojdeme potom na Strbske,ale jednak nas po ceste hore zliala burka a jednak ten teren bol fajnovy,nechcel som si nechat ujst ten zjazdik nazad...
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 19:18:50
00
Dnes som isiel taky kratky vyslap na Popradske pleso, len tak po asfaltke a potom spät a este kratky doslap na Strbske a spät ku parkovisku pri zastavke elektricky "Popradske pleso". Ako som isiel hore aj dole vsimol som si nejake znacenie zltymi sipkami na zemi ako keby bola pripravovana nejaka trat pre maraton. Neviete niekto nieco o tom? A ak ano, tak odkial to vychadza a kde to konci?
Zobraziť komentár 02.08.2008 - 23:07:04
00
Dnes som isiel taky kratky vyslap na Popradske pleso, len tak po asfaltke a potom spät a este kratky doslap na Strbske a spät ku parkovisku pri zastavke elektricky "Popradske pleso". Ako som isiel hore aj dole vsimol som si nejake znacenie zltymi sipkami na zemi ako keby bola pripravovana nejaka trat pre maraton. Neviete niekto nieco o tom? A ak ano, tak odkial to vychadza a kde to konci?

Su to sipky maratonu Tatry Tour MTB, ja som si ich vsimol tiez minuly rok. Akurat minulu sobotu bol tohtorocny. Konkretne z cesty na Popradske pleso to po 500 m od zastavky elektricky boci na lesnu zvaznicu, dost kamenistu, ktora vedie az na hlavnu cestu kusok nad Vysnymi Hagmi. Cela trat maratonu je na stranke maratonu. Dokonca som na jednom serveri nasiel aj GPS data ci vyznacenu trat na Google mape, len server je momentalne nefunkcny, tak ak by si mal zaujem, neskor poslem aj link :wink:
Zobraziť komentár 03.08.2008 - 00:22:37
00
...Chcel by som vysliedit taky nejaky okruh na AM/EN v buducnosti a ten Smolnik by mohol byt na cestu dole...

No ja okruh pre Vás AMENAKOV uz mam vymysleny. Zatial je prejdeny po častiach, ale myslim že sa bude lubit. :wink: Zavolaj na kavu cez week a vysvetlim ti to. Pisat sa mi nexce. :wink:
Zobraziť komentár 03.08.2008 - 17:28:56
00
kto by sa xcel pridat,zajtra poobede na bikoch z PP do Smokovca,potom par krat Hrebienok(po zelenej-turist.chodnik) a nazad PP :)
Zobraziť komentár 19.08.2008 - 20:04:02
00
keyboard_arrow_up