Lokalizácia
Formulár sa odosiela
2warzone: bikerxnx je úplne iná sorta. :wink: To som už zistil dávnejšie
2bikerxnx: ti zakážeme štart na horale, keď nezmeníš prístup. :P :P

no, ako sa vravi: "kolko ludi tolko chuti", kazdy ma nato svoj nazor, a aj kazdy ma svoj styl, nie kazdy kto ma MTB musi len teren jazdit, pravda je taka, ze keby som mal ovela lepsie technicke vybavenie, tak by som jazdil povacsine MTB trasy, ale nemam, zatial, snad v buducnosti ked budem zarabat love......ja na horal nejdem po vitazstvo, idem to skusit, preto ak pojdem tak kat. senzi, uvidime ci prezijem :P trasu senzi si chcem prejst este pred horalom, mozno nie celu, ale aspon ciastocne.
Zobraziť komentár 19.06.2008 - 18:56:42
00
mal si prist do poracskej doliny a pani inzinierka so spravy narodneho parku slovensky raj by ti to vysvetlila preco oni mozu a my nie vsak Piso

Ja som mimo. Kým sme sa vrátili, umyli a a najedli po dlhej, tak teta bola preč. Takže toho veľa neviem, ale podľa reakcií to určite vedela vysvetliť. Trochu škoda, že som sa nezúčastnil, dosť som sa chystal podebatúvať. :evil: :twisted: :evil:
Zobraziť komentár 19.06.2008 - 20:49:29
00

no, ako sa vravi: "kolko ludi tolko chuti", kazdy ma nato svoj nazor, a aj kazdy ma svoj styl, nie kazdy kto ma MTB musi len teren jazdit, pravda je taka, ze keby som mal ovela lepsie technicke vybavenie, tak by som jazdil povacsine MTB trasy, ale nemam, zatial, snad v buducnosti ked budem zarabat love......ja na horal nejdem po vitazstvo, idem to skusit, preto ak pojdem tak kat. senzi, uvidime ci prezijem :P trasu senzi si chcem prejst este pred horalom, mozno nie celu, ale aspon ciastocne.

jasné, akceptujem. Len mi nedalo. :twisted: :P
Zobraziť komentár 19.06.2008 - 20:51:54
00

Ja som mimo. Kým sme sa vrátili, umyli a a najedli po dlhej, tak teta bola preč. Takže toho veľa neviem, ale podľa reakcií to určite vedela vysvetliť. Trochu škoda, že som sa nezúčastnil, dosť som sa chystal podebatúvať. :evil: :twisted: :evil:
aha to fakt nato som zabudol asi aj preto to prebehlo len tak kludne aj ked sami zda ze na kazdu nasu otazku odpovedala stale rovnako
Zobraziť komentár 19.06.2008 - 21:01:37
00
Ták dnes PP-Sliezsky dom. Do Polianky cez bývalý les. T.Polianka-Sliezsky 49:00 min. Komplet PP-Sliezsky Hrubý čas: 2:08. Čistý čas 1:59. . 8) A aby nebolo dosť, tak som po rokoch ukecal parťáka na zjazd zo Sliezskeho do Smokovca po žltej. Mňam. Ale znovu tam pôjdem asi zase po rokoch. :twisted: Hardcore vážny. Som zvedavý čo na túto "cestičku" raz povie dijck, až ju zjazdí. Ohol som aj velkú pilu, ale šuter s klackom to dali naspat.
Zobraziť komentár 22.06.2008 - 14:27:54
00
moja dnesna trasa: Kežmarok—Poprad—Svit—Lopušná—Šuňava—križovatka Biely potok—Čierny Váh—križovatka Biely potok—Liptovská Teplička—Vikartovce—Kravany—Spišské Bystré—Poprad a domou

presne 98,9 km, takze da sa povedat ze 100-ka :lol: odchod 14:30 prichod 19:30, cisty cas 4:24, avs 22,4 km/h

Prílohy:

Komentár súboru: z Lopušnej do Šuňavy
Foto 015.jpg
Foto 015.jpg 133.48 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.06.2008 - 20:24:02
00
kk

Prílohy:

Komentár súboru: zo Šuňavy na križovatku Biely potok
Foto 026.jpg
Foto 026.jpg 117.39 KiB Otvoriť v novom okne thumb_up0thumb_down

Zobraziť komentár 22.06.2008 - 20:24:55
00
Ták dnes PP-Sliezsky dom. Do Polianky cez bývalý les. T.Polianka-Sliezsky 49:00 min. Komplet PP-Sliezsky Hrubý čas: 2:08. Čistý čas 1:59. . 8) A aby nebolo dosť, tak som po rokoch ukecal parťáka na zjazd zo Sliezskeho do Smokovca po žltej. Mňam. Ale znovu tam pôjdem asi zase po rokoch. :twisted: Hardcore vážny. Som zvedavý čo na túto "cestičku" raz povie dijck, až ju zjazdí. Ohol som aj velkú pilu, ale šuter s klackom to dali naspat.

piso bolo to cele zjazdne?Dalsia zaujmava trasa na pojazd :P
Zobraziť komentár 22.06.2008 - 22:43:36
00

moc nie. :cry: Ja neviem ako jazdíte na tých vašich AMEN. Celé je to šutroidné. Úvod od sliezskeho na Velickú poľanu sme znášali. To som si pamatal. Možno sa aj toto dá ísť na endure, ale asi kombinácia 200mm zdvih a šofér bajku števo pčola. :twisted: Fakt veľké schody. Od poľany sa to zmierni. Ale pre normálneho bajkera ešte stále neprijateľný terén. Tak sme ďalší kus tlačili. Prenášania bolo už menej. No a pomaličky sme už aj nasadli občas. Ďalší úsek vačšinou jedna noha na zemi, a potom sa už dalo. Ale v kuse trial a hrkanica. Buď šutre, abo korene, abo oboje. Ani meter tam nie je pohoda. Stále riešiš situáciu. Veď hore som išiel necelých 50 min a dole do Smokovca hodinu. :P
Zobraziť komentár 22.06.2008 - 23:12:30
00

ja som to siel pred kalamitou pesobus a ... no co ti budem hovorit. kamienky, korienky, lavky cez potoky... lesakmi neporusena priroda
Zobraziť komentár 22.06.2008 - 23:34:15
00
len ci tam z vrchu nebude az moc prenasania...
Zobraziť komentár 23.06.2008 - 06:54:27
00
len ci tam z vrchu nebude az moc prenasania...

10 min.
Zobraziť komentár 23.06.2008 - 08:20:28
00
Kde ini nosia my zaciname:> C U soon
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 17:15:53
00
Kde ini nosia my zaciname:> C U soon

Tak to sem zvědaf. :twisted:
Zobraziť komentár 25.06.2008 - 17:42:04
00
cawte
dnes sme trochu pobajkovali s ocom okolie liptovskej teplicky...
vsimli sme si tu jednu biketrasu na tri studnicky z vychodnej. pozna to tam niekto? ake to tam je. dost ma to zaujalo kedze viem ze v tatrach tych biketras moc nie je :)
popripade, poradte nejake trasy ktore sa daju ist s tejto dediny ked mame chatu.
Zobraziť komentár 07.07.2008 - 19:08:52
00
keyboard_arrow_up