Meteorológovia na tento víkend sľubujú pekné počasie a tak by som chcel v nedeľu po minuloročnej prestávke prejsť moju obľúbenú jesennú trasu z Levoče do Prešova (resp. Lipan) cez Levočské planiny . Ak by mal niekto záujem pridať sa ku mne napíšte. Išlo by sa z Prešova do SNV vlakom o 7:45. Košíčanom ide rýchlik o 8:05. Ďaľšie info, mapu, foto z tohto pojazdu spred dvoch rokov môžete pozrieť tu: post215426.html#p215426
Túto trasu môžete pozrieť aj tu: http://www.bikemap.net/route/122729
Ak suhlasiš, možeme si dohodnuť spoločnu turu, ale v tomto roku už len peši, na bike pre mňa už je chladno, navrhujem štart v Tichom potoku a cieľ v *****rni v Brezovici
Súhlasím môžeme niečo dohodnúť. Ale asi tu túru budeme musieť preložiť na budúci rok a na bike. Lebo nie som vlastníkom žiadneho približovadla okrem biku a dávno skončili časy keď som sa do Vášho kraja dostal v normálnom čase verejnou dopravou. Pozeral som CP a dostať sa k Vám o 11:58 je pomerne neskoro na nejakú solídnu túru v tomto jesennom čase.
Tak to trocha ozivim. V nedelu sa chystame na toto (samozrejme zo Spiskej Novej Vsi do Lipan ale podstatne je toto). Ak stihnete odpovedat - je to OK? Zmenilo sa tam nieco? V pripade potreby da sa to urychlit na Nizny Slavkov? D.
Asi som urobil chybu keď som tohtoročnej akcii (2011) dal podobný názov ako minuloročnej. Nepočítal som s tým, že niekto oživí túto staršiu tému a ľudia v nej budú (asi omylom) pokračovať v čase keď je na fóre už nová. Chcel by som aby z názvu bolo jasné, že akcia je nová a pozvánka platí na daný rok. Tohto roku to bol štvrtý ročník a predtým s tým nebol problém aj keď názvy tém boli až na dátum zhodné. Možno by bolo dobré tieto staršie vlákna spojiť ale bohužiaľ neviem či sa to dá a tým pádom to ani neviem urobiť.
Dajte nápady jak to spraviť v ďalších ročníkoch. Prosím pokračovať tu: post528573.html#p528573
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Súhlasím môžeme niečo dohodnúť. Ale asi tu túru budeme musieť preložiť na budúci rok a na bike. Lebo nie som vlastníkom žiadneho približovadla okrem biku a dávno skončili časy keď som sa do Vášho kraja dostal v normálnom čase verejnou dopravou. Pozeral som CP a dostať sa k Vám o 11:58 je pomerne neskoro na nejakú solídnu túru v tomto jesennom čase.
http://www.sme.sk/c/6104182/vstup-do-vojenskych-lesov-povolia-kazdemu.html
Tak, tak mohlo by sa to nejako spojiť. Čo ty na to Racho, ako autor?
Dajte nápady jak to spraviť v ďalších ročníkoch. Prosím pokračovať tu:
post528573.html#p528573