Čaute.Podeľte sa s ostatnými so skúsenosťami,vedomosťami,atď...o produktoch-bicykle,oblečenie,doplnky,atď... tejto značky.Ja mám zatiaľ Cube LTD SL 2012,myslím že s celkom dobrou výbavou za dobrú cenu 970eur.Som s ním spokojný-okolo6000 km bez problémov.Mám aj nejaké oblečenie-tiež spokojnosť.Uvažujem o nejakom CUBE FULL,ale akosi si neviem vybrať.Niečo na všestranné jazdenie.Privítam akúkoľvek informáciu o tejto značke.
8mm skrutky? to navrhoval kto preboha? 8mm skrutky mam len v cape co rozdeluje zadnu stavbu (pred osou zadneho kolesa), vahadlo mam uchytene tiez 10mm skrutkami... ale tych 8mm ma fakt dostalo.. tiez som pokukoval jednym okom po tom cube ams rame lebo na bikediscount ho maju za 200€ ale na 29", ale teraz uz viem ze ho urcite nechcem
presne taky ram mam, cena je tam skvela. Je to riesenie na prd, oska by bola asi aj jednoduchsia a aj bezproblemova, no zatial som s tym problem nemal.
tiez som pokukoval jednym okom po tom cube ams rame lebo na bikediscount ho maju za 200€ ale na 29", ale teraz uz viem ze ho urcite nechcem
Tiez som kupoval tam, vtedy stal 370E. Zaruka je 5 rokov. Riziko, ze oba sroby ustrihne naraz pri lozisku je podla mna nizke, skor sa zlomi len jeden (a nie pri lozisku) a potom vyvakle.
Pri cene 200E sa to riziko a problemy s riesenim da akceptovat (najma ak mas aj iny bike na ktorom pocas reklamacie mozes jazdit)., v najhorsom si to prerobis na osku
Riesenie reklamacie v b-d post905500.html#p905500
200€ je sice fajn cena, ale budem potom mat nervy s tym ze to budem furt rozoberat cely bike a posielat ram na reklamaciu alebo vymyslat tam nejake provizorne riesenia..zato mi to nestoji uz mam vyhliadnute ine ramy a urcite nechcem 29"
šak ten človek čo navrhoval zadné stavby na týchto Cube bikoch musel 100% na dačom fičať, lebo takéto riešenie proste nemôže napadnúť nikoho pri zmysloch... už len čakám kedy nechám zadnú stavbu na traile...
ale ako tak pozerám tak 2016 fritzz to má stále riešené takto a ten sa dá už radiť ku FR stroju... Stereá síce majú presunuté ložiská zo spodnej kyvky do rámu, ale nič s toho keďže samostatné šróby na oboch stranách ostali, akurát sa nezakrúcajú do rámu ale do medzikusu čo je medzi ložiskami, takže to tiež asi nebude žiadna výhra
zdravim,zaujimal by ma vas nazor na moju situaciu.Objednaval som si v polovici decembra v nemenovanej predajni CUBE LTD PRO 2016.preslo 92dni a bycikel nemam.bicykel sa mi velmi paci,ma velmi slusnu vybavu a nerad by som bral (uz zo zufalstva) ini.dva telefonaty s predavacom nic nevyriesili(vraj "mozno v druhej polovici februara").vy skusenejsi poradte,oplati sa zrusit objednavku alebo cakat neviem dokedy?
A objednával si z Dubnice resp z Klobušíc? Ved to je hlinník a HT nemal by byt problem s dodávkou. Toto je priamo číslo na predajnu v Klobušiciach co je oficialny dovozca bicyklov Cube na Slovensku zavolaj a spytajs a tam 0908 454 462
odtial nie,ale bajk pride cca o 10dni,takze sa oplati pockat,vraj bol problem v dodani komponentov od Shimana v DE.a mam este otazku,plaste Schwalbe Tought Tom a Rapid Rob mam v plane vymenit za nieco kvalitnejsie.bude dobra volba Maxxis Ikon ci Ardent?jazda lesne cesty,asfalt.a rovnako brzdy Magura MT2,tu na fore skor radia vymenu za deore,ci slx.
Ahoj.
V modelovej rade CUBE pre rok 2016 tento je tento nádherný celoodpružený model CUBE STEREO 120 HPA SL tá zelená v kombinácii z matnou čiernou je úplne božia pastva pre oči, škoda tých lesklých CUBE nálepiek ale tie by šli dole.
Attachment:
CUBE STEREO 120 HPA SL.jpg
Tak ale dosť bolo farebných orgií poďme k veci. A to ku konštrukčným riešeniam. Má CUBE v tomto modelu - STEREO 120 HPA SL vychytané nedostatky ktoré spomenul Palo TT v tejto téme na stránke č. 10? Ubehla už nejaká doba tak ma zaujímajú pokroky nemeckých konštruktérov či sa poučili alebo stále prdia na základne veci ako mega FAIL 8mm šróby v hlavnom čape.
Ak sa nepoučili tak aký bajk namiesto tejto grafickej rakety zvoliť. Môj badžet je na ľahkého fulla-použitie víkendový jazdec, je 2000 - 2600,-€ max strop. Vďaka
Neodpustim si este suhrnny prehlad Cube chutoviek, ktore podla mna su sposobne nedomyslenou konstrukciou ich ramou:
Aj v lepsej rodine sa stava (napr. Lapierre) ale v tomto pripade je ich naozaj dost a jedna sa aj o chronicke problemy.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Nie, tie v hlavnom cape su bohuzial este tensie
post885513.html#p885513
Tiez som kupoval tam, vtedy stal 370E. Zaruka je 5 rokov. Riziko, ze oba sroby ustrihne naraz pri lozisku je podla mna nizke, skor sa zlomi len jeden (a nie pri lozisku) a potom vyvakle.
Pri cene 200E sa to riziko a problemy s riesenim da akceptovat (najma ak mas aj iny bike na ktorom pocas reklamacie mozes jazdit)., v najhorsom si to prerobis na osku
Riesenie reklamacie v b-d
V modelovej rade CUBE pre rok 2016 tento je tento nádherný celoodpružený model CUBE STEREO 120 HPA SL tá zelená v kombinácii z matnou čiernou je úplne božia pastva pre oči, škoda tých lesklých CUBE nálepiek ale tie by šli dole.
Tak ale dosť bolo farebných orgií poďme k veci. A to ku konštrukčným riešeniam.
Má CUBE v tomto modelu - STEREO 120 HPA SL vychytané nedostatky ktoré spomenul Palo TT v tejto téme na stránke č. 10? Ubehla už nejaká doba tak ma zaujímajú pokroky nemeckých konštruktérov či sa poučili alebo stále prdia na základne veci ako mega FAIL 8mm šróby v hlavnom čape.
Ak sa nepoučili tak aký bajk namiesto tejto grafickej rakety zvoliť. Môj badžet je na ľahkého fulla-použitie víkendový jazdec, je 2000 - 2600,-€ max strop. Vďaka
Aj v lepsej rodine sa stava (napr. Lapierre) ale v tomto pripade je ich naozaj dost a jedna sa aj o chronicke problemy.
1. poddimenzovane loziska hlavneho capu (nutna castejsia vymena) umiestnene priamo v rame (bez zaistenia bocneho pohybu) - vsetky Cube AMS do cca. 2010/2011
http://www.mtb-news.de/forum/t/stellungnahme-von-cube-bikes-zu-den-lagerproblemen.151851/
2. AMS, Stereo - srobovaci hlavny cap
post885513.html#p885513
3. hanzz - problem c.1. + posun lozisiek v hornej kyvke zadnej stavby
post720058.html#p720058
4. prasknuta zadna stavba pri niektorych modeloch novsich AMS
post830075.html#p830075
Vraj potom ju zmenili.
aj dalsie veci by sa nasli , ale je to skor problem nepresnosti vo vyrobe.
xc-am-en-bicykle/cap-na-vahadle-bike-cube-ams-pro-model-2009-t21382.html