vzhladom nato, ze som za posledny cas stretol s niekolkymi otazkami a odpovedami, ktore nedokazali byt podlozene a zodpovedane, som sa rozhodol opytat na vas nazor, pripadne skusenosti, pripadnejsie podlozene FAKTY A MERANIA.
1. Co si myslis o HAI vseobecne? - odpoved:
- su to sroty
- povrchova uprava ramov je zla
- kvalita zvarov je zla
- kvalita trubiek je zla
- tuhost celku je zla
- geometria je zla
- pocit z jazdy je zly oproti.. kvalitnym znackam
- zadne odpruzenie je nefunkcne oproti kvalitnym znackam
- kope prilis do kluk, spatna vazba pri pruzeni
- ramy su od vyroby krive
- je to zbytocne tazke
2. Jazda:
- je to cele zle
- nie je to citlive
- je to tazkopadne
- v porovnani s kvalitnymi znackami je to neporovnatelne funkciou, cize opat cele zle.
Momentalne ma viac nenapada, su to nazory, s ktorymi som sa stretol(nie na ulici), a nepytam sa z dovodu, ze jeden hai mam, skor ma zaujima, ci je to pravda a ake nazory mate vy, pripadne odkial pramenia a vznikli..
Celkovo sa mi jezia chlpy, ak pocujem nazor, ze vsetko je zle..
...takže napíš už niečo k veci. Mňa totiž skutočne zaujíma názor skúseného jazdca ktorý vyskúšal viacero systémov, pretože ja osobne nemám takú možnosť, reálne vyskúšať iné rámy a tak čakám, či potvrdíš alebo nie, že Hai nie sú zlé bicykle ... veď si jazdil už všeličo iné :
Ak máš pocit že na teba útočím tak sorry, no ja som ťa nikdy nenazval trápnym človekom, to si si práve pridelil sám. Aj ja sedím za PC v práci takže píšem podľa možností, no tvoje príspevky sú dosť časté, takže asi nemáš oveľa viac práce ako ja ... ale to nie je podstatné .. od založenia témy prešlo dosť času aby si napísal v skratke tvoj názor na Hai aj na otázky ktoré si sám v úvode uviedol ... no stále nič, ale na drístanie o inom čas máš
Tým že som do teba rýpal mi išlo len o to, prečítať si názor niekoho iného na niečo čo mám aj ja, porovnať dojmy, prípadne sa niečo dozvedieť. No po tvojom poslednom príspevku som sa utvrdil v tom, že tvoj názor nebude ani odborný, ani objektívny a vlastne ani podstatný ...
Howk...
Ako clovek si ale nedovolim nikoho sudit, pochybovat o nom,znevazovat jeho nazory osobu a sposoby.respektujem kazdy ci uz politicky alebo iny nazor a dokazem sa odosobnit a posudzovat neutralne. K ludom pristupujem s uctou,respektom a pokorou,bez toho,aby som mal nejake predsudky.ci je to clovek bez domova alebo majitel firmy. Vobec nemienim vyvolavat roztrzky a znevazovat niekoho nazor,tusim bod 1. V pravidlach diskusneho fora. Odpruzenie a bicykel je mojho nazoru funkcny,stars funguje bez problemov aj pri vyslapoch,cize nie je nutne zapinat propedal. Osobne sa mi na celom pakovani nepaci, ze mu chyba vacsia progresivita ku koncu zdvihu, cize sa to dost ochotne vie potopit aj do velkych zdvihov. To som upravil postupnym zmensovanim komory. Pre mna bola hlavne nezvycajny pocit aku krivku koleso opisuje v prepruzeni,kde giant alebo trek sa tak vyrazne pocitovo neskratia, prepalia cez nerovnosti bez toho aby co i len kus vznikli pochybnosti o stabilite a stope. Na to som si ale bez problemu zvykol,resp. Mal som to vyskusane uz pred tym. Cize to mi vadi najviac.