Pokial uvazujes nieje ocom. Jednoznacne hai. Cena je super.
Ten BH je v horsom stave uz ma daco odjazdene a nieje vylucene ze na nom zacnu odchadzat komponenty. Takze radsej novy(mas tam aj zaruku), lebo nenadarmo ten BH predava za tolko.
podla mna ma BH lepsi ram, vidlu vlastne nvm ake ma ten BK komponenty ale zase ide o to ze predsa uz je jazdeny, ale celkovo keby ze novy a novy tak by som viac veril specialu
modre eskapasky, to sa kde da zohnat? v Bratislave niekde nepredavaju?
a ak mas peniaze tak by som na tvojom mieste asi zobral ten Hai, vybavu ma za tu cenu dost slusnu... aj ked za cenu BigHitu + zvysne peniaze by sa dal upgradovat celkom fajne. no pokial s tym nemas vela skusenosti asi by som to nechal tak.
ten Heil ma taky divny ram,vlastne cely je podla mna taky EN/FR ako DH/FR,ten BH ma na pohlad slusnu vybavu,ale ako pisal cauapistemi,volaco na nom a na tej cene musi byt
to BHcko si mam moznost osobne odskusat , no cosi na nom bude podla , hai 7,3 je skor na FR a hai zone 10 je cisty Downhillak copyrightwww.haibike.de www.haibike.de
ale tak 34 390 +9% zlava tj cca 31 340CK co pri kurze 25.72 robi 1218,5 EURa a postovne je myslim zadarmo.
bral by som BH aj ked ma slabsiu vidlu a tlmic a brzdy
No ja sice niesom odbornik, takze moj nazor urcite neber ako smerodajny (nepretekam a bajk mam len ako jedno z hobby) ale urcite by som bral bighit.. podla mna vyzera lepsie, vlastnosti by som tiez typoval, ze budu asi lepsie a ta cena je fakt super.. ak si ho mas moznost vyskusat tak chod do toho.. poriadne pozri ram v akom je stave a rozhodni sa.. a usetrene peniazky sa daju minut rozumnejsie..
ten bighitik sa da , len je otazne ze v akom je stave ak po chvilu zacnu odchadzat komponenty tak je zbytocne setrit a radsej priplatit na novy . Este porozmyslam ten hai som uz skusal , a terz ten big hit
ale tak 34 390 +9% zlava tj cca 31 340CK co pri kurze 25.72 robi 1218,5 EURa a postovne je myslim zadarmo.
no doplatim 72€ a mam hai hoci zo skaredym ramom ale z lepsimi komponentami
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ten BH je v horsom stave uz ma daco odjazdene a nieje vylucene ze na nom zacnu odchadzat komponenty. Takze radsej novy(mas tam aj zaruku), lebo nenadarmo ten BH predava za tolko.
a ak mas peniaze tak by som na tvojom mieste asi zobral ten Hai, vybavu ma za tu cenu dost slusnu... aj ked za cenu BigHitu + zvysne peniaze by sa dal upgradovat celkom fajne. no pokial s tym nemas vela skusenosti asi by som to nechal tak.
Videl som balenia asi 5tich farieb v Baumaxe a aj v Hornbachu...
Teraz majú Maelstrom
juicy3
je to FSR1 2009, ked nic insie aspon je pekny
hm tu je:
http://www.dookie.cz/kola-vyrobci-specialized-celoodpruzena/kola-mtb-freeride-specialized-bighit-fsr-1-2009/
Edit: to je stinky six tak to by som radsej bral ten BH
juicy3
je to FSR1 2009, ked nic insie aspon je pekny
hm tu je:
http://www.dookie.cz/kola-vyrobci-specialized-celoodpruzena/kola-mtb-freeride-specialized-bighit-fsr-1-2009/
no doplatim 72€ a mam hai hoci zo skaredym ramom ale z lepsimi komponentami