Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
To som skusal ale Nemci vsetko aj tak preposlali na cesku podporu, telefon nemaju akurat su ochotní nieco skomunikovat cez FB ale aj tak vysledok vzdy poslali cez cesku podporu. Cesi zase ak date otazku im pisu nemcom a ked po tyzdni zistujete co sa deje tak vam povedia ze ich mail je v Nemecku vo fronte. Ani oni nemaju moznost telefonicky komunikovat s fabrikou. Dokonca z Nemecka mi vygenerovali dva x majl minutu po sebe s inym terminom dorucenia bajku. A nie som sam co som takto dopadol.
Jasne ze canyon nie je perfektny..ale asi nikto. Bol si zial jeden z tych co mali problem Urcite aj ine znacky maju svojich nespokojnych zakaznikov. Ja mam od nich 2 bajky. Oba boli dodane super, v termine. Druhy kus som sice reklamoval lebo bol "flakaty" naco mi ale povedali, ze to je standardna vlastnost karbonu. Bol to kus z outletu ktory predavali s tym ze ma akoze oskrete rajdy. Moj nazor ale bol ze im nevysiel ani velmi ram a supli k nemu oskrete rajdy nech sa tvari ze je to len o tom suchnuti. Reklamaciu mi nechceli uznat, po takmer mesiaci mailovania (presne ako pises, DE preposielali maily do CZ) som vdakabohu nasiel este dalsiu vadu na rame a konecne mi ho prisli vyzdvihnut na ich naklady. Neskor sa mi podarilo kupit presne ten isty model no iny kus...urceny pre svajciarsky trh a ten je bezchybny...nikde ziaden flak... takze inzinieri z Nemecka to evidentne vedia spravit aj lepsie
Momentalne zase riesim reklamaciu na inom ich bajku kde mi praskla zadna stavba..cital som na CZ fore ze sa im to stava, pripadov je viacej. Takze teraz cakam na novy ram v ramci predlzenej zaruky. Mal by prist buduci tyzden, tak uvidime.
potom si skontroluj dotiahnutie capov zadnej stavby 😀. zjavne mal technik co to sklafal zly den alebo momentak lebo na lavej strane oba capy pretocene. Ale po komunikavii so supportom som mal za tri dni nove capy doma.
Ja riesim všetko priamo s Nemcami. Kein Problem
Stalo sa mi, že som stratil plastovú príchytku bowdenov na prvom canyon. volám do Čiech, jasne mame za 1,5€ plus poštovné. Napísal som mail do nemecka, na druhý deň mi poslali odpoveď aby som im dal adresu a poštou mi poslali v obálke 3ks zadarmo s poďakovaním
potom si skontroluj dotiahnutie capov zadnej stavby 😀. zjavne mal technik co to sklafal zly den alebo momentak lebo na lavej strane oba capy pretocene. Ale po komunikavii so supportom som mal za tri dni nove capy doma.
Mal som podobnú skúsenosť na Neurone. Strhnutý závit na skrutke vahadla aj čiastočne poškodený závit na vahadle. Podľa poškodenia bolo zjavné, že to s najvyššou pravdepodobnosťou vzniklo pri montáži. Bez reptania poslali nové vahadlo (jednu stranu) aj skrutku.
Ako ste riešili platbu? mne prišiel mail, že objednávka bude odoslaná začiatkom apríla, ale ešte mi neprišla výzva na platbu. Volal som na CZ linku a tam mi povedal, že v tom mail-e je aj príloha s platobnými údajmi. Lenže žiadna príloha tam nie je. Platobné údaje mi prišli len keď som vytváral objednávku, cca pred 2 mesiacmi.
Ahoj, vo februári 2019 som objednával od Canyonu Spectral s dátumom odoslania z Nemecka 22.-27.4. 2019. Objednával som ho síce do čiech, ale maximálna spokojnosť, čo sa týka komunikácie (live chat na ich stránke s ''Vojtechom'') ako aj platby a všetkého okolo. Behom 2 týzdňov mi posunuli dátum dodania na 25.-29.3. 2019 (o skoro miesiac skor, čo samozrejme potešilo). 29.3. mi už kurier volal, že za 2 hodiny je na danej adrese, 30.3. 2019 som jazdil. Za mňa veľká spokojnosť. Nemám čo vytknúť. Bike prišiel naladený, v podstate len nahodiť koleso, sedlovku a jazdiť. Žiadne škrabance od výroby...za mňa jednoznačne odporúčam a ak budem riešiť ďalší bike, tak mi vobec nebude vadiť ak to bude od Canyonu.
Za mna velka nespokojnost. Moje zle skusenosti su tu popisane, ale k veci. Trochu som pokukoval po tom ich Torque modeli, cena za vybavu mi prisla fakt vyhodna, az kym som sa nepridal do FB skupiny torque owners, kde sami majitelia odhovaraju od kupy. Zadna stavba chyti volu, canyon to bud riesi a dlho sa caka na vymenu (niektori aj 2 mesiace, kedze su nedostatkove kvoli hromadnej vade), alebo neriesi a vravi, ze je to v pohode.
Aby som len nekecal https://youtu.be/HSMr-T8kAUE
Takze vela stastia s canyonom.
Čaute. Mal by som otázku ohladom objednávania z Canyonu. Pri bajku ktorý chcem kúpiť píše dátum 7 máj - 11 máj. Ako tomu rozumieť ? V tom čase si ho až môžem objednať ? Alebo si ho môžem objednať už teraz ale príde mi až vtedy ? Lebo dosť často sa tie dátumy menia na ich stránke pre daný model. Dik každému za odpoveď
Z mojich skusenosti Canyon ani tie terminy nedodrziava preto je najlepsie zvolit platbu prevodom na ucet nie kartou a az potvrdia dodavky (vyskladnenia) previest cez CZ podporu na platbu kartou a peniaze previest na dispoziciu pre Canyon (aj v takom pripade ale sa stava ze termin dodania posunu este niekolko krat - moje osobne skusenosti) Pokial zaplatite prevodom tak peniaze odidu z uctu na ich a v pripade zrusenia objednavky koli natahovaniu terminov dorucenia z ich strany budete mat problem s dochvilnostou vratenia penazi na Vas uce spet.
Ahojte, prosim, najde sa nejaky ochotny majitel canyon spectral 2019 uz so 150mm zdvyhom zadnej stavby / tlmicom 230x65mm? Potreboval by som nieco zmerat. Vdaka
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Momentalne zase riesim reklamaciu na inom ich bajku kde mi praskla zadna stavba..cital som na CZ fore ze sa im to stava, pripadov je viacej. Takze teraz cakam na novy ram v ramci predlzenej zaruky. Mal by prist buduci tyzden, tak uvidime.
Stalo sa mi, že som stratil plastovú príchytku bowdenov na prvom canyon. volám do Čiech, jasne mame za 1,5€ plus poštovné. Napísal som mail do nemecka, na druhý deň mi poslali odpoveď aby som im dal adresu a poštou mi poslali v obálke 3ks zadarmo s poďakovaním
Možno si dohladali čo sa stalo
Please transfer the full amount at least 14 days before the shipping date shown on the invoice.
Aby som len nekecal https://youtu.be/HSMr-T8kAUE
Takze vela stastia s canyonom.