Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
No ja by som u nich uz nekupoval, kupa je horor cakanim kedy sa im uraci dodat bajk. Terminy na ich stranke su zavadzajuce po objednani vyrobku na sklade dostanete emailom spravu s posunutim aj o niekolko mesiacov, ak sa nahodou nieco pokazi reklamacia ak ju vobec uznaju trva aj niekolko mesiacov - im legislativa EU nic nehovori.... Ja som objednaval bajk v Novembri 2018 s potvrdenym dodanim na zaciatok decembra a bajk som este v marci nemal a ani CZ podpora nevedela povedat co sa deje, tak som objednavku zrusil a kupil radsej v kamennej predajni Cube Stereo 140 HPC TM 2019 a som s nim velmi spokojny. Cube ho po mojej objednavke dorucilo do predajne do 3 tyzdnou este o jeden skor ako potvrdili.
Staci pozriet ako ich hodnotia zakaznici tu: www.canyon.com">https://www.trustpilot.com/review/www.canyon.com
Hej jasné https://www.trustpilot.com/review/yt-industries.com
Rovnaké hodnotenie a verim, že preto má Direct sale také predaje
Verím v tvoju zlú skúsenosť, ale ten odkaz na trustpilot je prinajmenšom smiešny 🤪
No ja by som u nich uz nekupoval, kupa je horor cakanim kedy sa im uraci dodat bajk.
A moja skusenost : bike za tyzden doma, 2x reklamacia vyriesena k mojej spokojnosti do 30dni... proste pripad od pripadu. Ak by som bral dalsi bike, horucim kandidatom by bol opat canyon.
ja som pisal svoju skusenost, ale u niektorych modelov moze byt ina, ja som sa k objednanemu bajku nevedel dostat 5 mesiacov. Kamarat objednaval pred 3 rokmi a vtedy neboli ziadne problemy. Po roku sa mu pokazila FOX Kashima vidlica a reklamoval a cakal na vybavenie skoro 4 mesiace. musel posielat do Nemecka pritom v Kosiciach je znackovy servis. A tam to drzali taku dobu. Dostal sice darcek ale za ten mu to nestalo ked nemohol drahy bajk pouzivat 4 mesiace. Telefonicky som rozpraval kazdy tyzden so servisom v ČR ale aj oni z toho boli nestastní lebo moj bajk videli v systeme uz ako urobeny od konca januara ale aj oni dostavali z centrali v Nemecku zavadzajuce odpovede a nevedeli konkretne nic povedat. Mne z nemecka na mail nereagovali a na kritiku na uvedenej stranke mi napisali nech sa s nimi spojim spravov cez FB. Oni cez mail nechceli reagovat lebo tam som to mal cierne na bielom, chceli len komunikovat ustne preto som to nakoniec vzdal.
Dakujem pani, ze sa snazite mi usetrit neake to euro
Otazocka, o akych zlavach (zo skusenosti z minulych rokov) sa tu bavime pocas TdF ? 5% - 10% - nebodaj aj viac?
Vela z vas ma isto drahe, kvalitnejsie bicykle.. ja mam ale vyhliadnuty len relativne zakladny model Grand Canyon 5.0 (800 Eur) .. a teda ak by som mla cakat tri tyzden do TdF a dostat potom zlavu 2-3% tak to by som radsej o tych par euro zaplatil viac, ale bicykel by som uz mohol vyuzivat
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
EDIT - kupón som už posunul
Staci pozriet ako ich hodnotia zakaznici tu: www.canyon.com">https://www.trustpilot.com/review/www.canyon.com
https://www.trustpilot.com/review/yt-industries.com
Rovnaké hodnotenie a verim, že preto má Direct sale také predaje
Verím v tvoju zlú skúsenosť, ale ten odkaz na trustpilot je prinajmenšom smiešny 🤪
A moja skusenost : bike za tyzden doma, 2x reklamacia vyriesena k mojej spokojnosti do 30dni... proste pripad od pripadu. Ak by som bral dalsi bike, horucim kandidatom by bol opat canyon.
Canyon má v Košiciach značkový servis...???
nenajde sa tu dobra dusa ktorej sa doma povaluje kod na free delivery a bikeguard z Canyonu ?
Som tu novy, takze sa zatial velmi neorientujem. Kazda dobra rada potesi
Otazocka, o akych zlavach (zo skusenosti z minulych rokov) sa tu bavime pocas TdF ? 5% - 10% - nebodaj aj viac?
Vela z vas ma isto drahe, kvalitnejsie bicykle.. ja mam ale vyhliadnuty len relativne zakladny model Grand Canyon 5.0 (800 Eur) .. a teda ak by som mla cakat tri tyzden do TdF a dostat potom zlavu 2-3% tak to by som radsej o tych par euro zaplatil viac, ale bicykel by som uz mohol vyuzivat