Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
No kašľal som na to rok a pol čakám kým budú mať v zásobe jeden model a stále nič objednal som treka.
Upozorňujem kto má väčšie nohy ako trup choďte na bike fitting nech idete objednávať akýkoľvek bicykel, zoberte si že ešte budete mať tretry ktoré majú koľko krát podrážku ktoré vás zväčšia o 3-5cm.
Ak máte k tomu ešte dlhé nohy a krátky trup...
Podľa tabuliek vám bike má sedieť ak zadáte výšku a výšku rozkroku, ale väčšinou to tak nebude. Presne to teraz riešim na biku je tam 100mm predstavec, som dosť natiahnutý skúsim zmenšiť predstavec na 80-60mm ak nepomôže bike môžem tak akurát predať.
Bol som aj na tom bikefittingu kde sme skúšali rôzne značky bicyklov z ktorých mi práve ten Canyon najviac sedel, no lenže keď ho tam rok a pol nemali na sklade išiel som do druhej značky ktorá na sklade bola a takto to dopadlo.
Aký máš inseam? Kamošovi som posunul GC 8 Lko, má cca. 180 cm a teleskopku má úplne najnižšie ako sa dá a bajk mu sedí
Doplním, že bajk mu sedí LTT. Teda ak chceš Lko, mohlo by ti LTT sadnúť, ale za mňa určite odporúčam Mko. Vždy som sa riadil odporúčaniami canyon a vždy mi veľkosť sadla. Keď ti odporúčajú Mko, ber ho. Pomer cena/výkon GC 7 je horší ako GC 8, počkal by som na GC 8.
Ja mam 180cm a Exceed Mko mi padlo ako uliate...vozil som sa pred kupou na brachovom Lku a to mi prislo trochu dlhe, urcite by to vyriesil kratsi predstavec, ale dal som teda na tabulky canyonu a nelutujem kupu Mka.
pepefa To ti ale nik neviem povedat, nakolko si to aj oni strazia a detaily nepustia von.
ved ak sa ti paci ten aktualny model kup ten a nemusis cakat na predstavenie novych...
Ak to niekomu pomôže tak ja som platil prevodom (kvôli nízkym limitom na karte) Potvrdenie o prijatí platby prišlo do 2dní a bicykel odoslali nasledujúci deň...
No uvidím,rozhodol som sa ešte chvíľu počkať,lebo sa mi fakt tie grand páčia...,keď nezozeniem pôjdem do CTM zephyr pro,aj keď mi ho dosť ľudí neodporucilo...,neviem prečo
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Upozorňujem kto má väčšie nohy ako trup choďte na bike fitting nech idete objednávať akýkoľvek bicykel, zoberte si že ešte budete mať tretry ktoré majú koľko krát podrážku ktoré vás zväčšia o 3-5cm.
Ak máte k tomu ešte dlhé nohy a krátky trup...
Podľa tabuliek vám bike má sedieť ak zadáte výšku a výšku rozkroku, ale väčšinou to tak nebude. Presne to teraz riešim na biku je tam 100mm predstavec, som dosť natiahnutý skúsim zmenšiť predstavec na 80-60mm ak nepomôže bike môžem tak akurát predať.
Bol som aj na tom bikefittingu kde sme skúšali rôzne značky bicyklov z ktorých mi práve ten Canyon najviac sedel, no lenže keď ho tam rok a pol nemali na sklade išiel som do druhej značky ktorá na sklade bola a takto to dopadlo.
Zmeraj si na aktualnom bajku vzdialenost od stredu po vrch sedla, M canyonu je urcene pre 697-815 mm
Doplním, že bajk mu sedí LTT. Teda ak chceš Lko, mohlo by ti LTT sadnúť, ale za mňa určite odporúčam Mko. Vždy som sa riadil odporúčaniami canyon a vždy mi veľkosť sadla. Keď ti odporúčajú Mko, ber ho. Pomer cena/výkon GC 7 je horší ako GC 8, počkal by som na GC 8.
dve sezony som jazdil GC AL6 vo velkosti M a tento rok som si kupil Exceed tiez Mko, takze nebal by som sa tej velkosti. Mam 182cm a inseam 81cm.
ved ak sa ti paci ten aktualny model kup ten a nemusis cakat na predstavenie novych...
Teraz novy neuron 23 nezdrazil oproti starsiemu modelu, to by mohlo daco napovedat.