Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
ahojte, nemate niekto nahodou predat alebo zapozicat a nasledne vratim tento KIT Canyon GP7089-01 Mounting Kit Horst Link ? Potrebujem 1 sadu (strana prehadzovacky)
zdar borci, potrebujem poradiť správnu veľkosť Lux-u pre babu, 166cm vysoká, podľa tabuľky mi to vyhadzuje XS ako správnu veľkosť, ale to mi príde fakt úlet.. pre porovnanie od Treku supercaliber veľkosť M (17,5”), od Specialized-u Epic veľkosť S, preto si myslím, že správna veľkosť by bola S v tomto prípade, ale nechám si poradiť, keďže s Canyonom nemám žiadne skúsenosti. Ďakujem za odpovede.
Podla mna to ma Canyon dosť posunuté. Ja mam Spectral 27.5 v M-ku a 175cm. Podľa tabuľky by som mal M ale príde mi ze by mi L-ko bolo lepšie . Preto by som radšej kúpil kúpil väčší bike . Najlepšie je si bike priamo vyskúšať.
nervak79 určite L, nad Mkom ani neuvažuj. Mám o 2 cm viac a na začiatku sa mi zdal dosť krátky, ale teda je asi presne aký má byť Geometriu má parádnu.
Akurát rozmýšľam že zoberiem stoic 2 ako lacnú náhradu za moju konu lava dome 2020 L-ko, čiže rýchla otázka bude M veľkosť stačiť pri mojich 178cm 78kg? Konu mám L, ale čo čítam Canyon má trochu iné číslovanie, v podstate za pekný peniaz vzduch, 1x10 prevod, pevné osy, lepšia geo na trail jazdenie ako môj terajší bike, využitie len les/prírodné traily, ešte by ma zaujímalo ako sa natom slape do kopca...ale nemalo by to byť úplne zle
Dik za pripomienky
isto Mko (173/80 je hranica pre S/M)
a šiel by som popravde rovno už aspoň do Stoic 3 - o 300€ viac ale lepšie je tam všetko - vidlica, pohon, 4 piest. brzdy aj teleskopka
... ak by si kúpil Stoic 2 tak sa nikde moc neposunieš oproti Kone
Tak oproti kone pevné osy, vidla čo čítam ujde, rozsah pri mojom vyuziti by mal stačiť a najdôležitejšia vec geo, jasne chápem že za doplatok 300e je tam toho dosť, ale skôr by som bral Shimano... Tu len skôr ma zaujímalo či to tu niekto nemá, ako je spokojný po dlhšej dobe
Ale dik za pripomienku
Ahojte, nenajde sa niekto v BA s Grand Canyon vo velkosti L na rychle vyskusanie velkosti? Neviem ako je to podobne s Luxom ale znamy si chce objednat a nechce menit
ahojte. ak by niekto chcel vyuzit canyon bikeguard a doprava zadarmo (platnost do 12.6.)
kod1: CANYON23BIKEFEST-R5DQ-LMQG-5T
kod2: CANYON23BIKEFEST-TVPV-WS7G-WX
ahojte. ak by niekto chcel vyuzit canyon bikeguard a doprava zadarmo (platnost do 12.6.)
Ahoj, tento kod2 je na dopravu zadarmo? Mne to nefunguje
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.mtbiker.sk/forum/post1945393.html#p1945393
https://www.canyon.com/cs-sk/gear/bike-parts/spare-and-wear-parts/spare-wear-parts/canyon-gp7089-01-mounting-kit-horst-link/10007520.html
Podla mna to ma Canyon dosť posunuté. Ja mam Spectral 27.5 v M-ku a 175cm. Podľa tabuľky by som mal M ale príde mi ze by mi L-ko bolo lepšie . Preto by som radšej kúpil kúpil väčší bike . Najlepšie je si bike priamo vyskúšať.
Dik za pripomienky
a šiel by som popravde rovno už aspoň do Stoic 3 - o 300€ viac ale lepšie je tam všetko - vidlica, pohon, 4 piest. brzdy aj teleskopka
... ak by si kúpil Stoic 2 tak sa nikde moc neposunieš oproti Kone
Ale dik za pripomienku
https://www.mtbiker.sk/forum/xc-am-en-bicykle/xc-vs-trail-canyon-grand-canyon-vs-canyon-soic-t46448.html
Ahoj, tento kod2 je na dopravu zadarmo? Mne to nefunguje