Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
kajto Ja som tiez minuly rok prechadzal zo starej 10 rocnej 26 HT. Zaujimave, ze u mna je ten pocit opacny. Aj v prudkych stojkach je Neuron svojou geo stabilnejsi, vsetky "testovacie" kopce vyslapem vo vacsej pohode a aj na Strave je to potvrdene, lebo aj rychlejsie (aj ked ma skoro o 1,5 kg viac ako to HT). Je to urcite aj 29 kolesami. Smerom hore ale idem s primknutym tlmicom v strednej polohe. Vidlicu vobec neriesim, tu mam stale naplno otvorenu aj smerom hore.
K dvíhaniu bicykla. kajto, čo má ten tvoj kolega za pedále? Lebo ak flaty, tak je problém odhalený.
Flaty neprenášajú silu na reťaz kontinuálne a preto aj mňa dvíhalo dozadu, kým som nedal SPD (ale na Luxe 2020). U mňa to ešte umocnilo vysoké ťažisko a dlhá pevná sedlovka.
Keď vieš správne slapat (ten pohyb nohy v členku ako ked stupis do ho*na a snažíš sa to otriet o niečo),tak nie je dôvod ,aby sila prenosu na reťaz bola iná flat vs SPD.Pedal sa naozaj hore nataha.Co potom ovál ,ten ešte viac znerovnomernuje ťah reťaze.Tu sa jedná o posun ťažiska,ktorý je daný číslami,nie pocitom. Trúfam si tvrdiť ,že nový Neuron bude pri jazde do kopca lepší ,než starý.Tiez som v 2015 kúpil GrandCanyon SLX nejaký 9.9 či čo z outletu,ale nebol to dobrý nákup lebo už sa dal kúpiť Exceed s novou geometriou,a to ma tak nahlodavalo ,že som ho po ani nie roku predal.Ohladom novej geometrie- Predsa 150 sedlovka bol štandard na trail biku v 2016 roku na M ku (Jeffsy) a nie v 2023 na L kovom ráme ,tam už pod 210 ani nemá zmysel uvažovať. A to nám umožňujú práve tie novšie geometrie.Da sa s tým oveľa viac blbnut,a o to predsa ide?
Podľa odpovede som pochopil, že má flaty. Možno nebude problém len v tom, určite na to majú vplyv aj iné faktory. Ale nesúhlasím s tebou, že medzi SPD a flatmi nie je rozdiel v šľapaní do kopca, mám s tým osobnú skúsenosť - s SPD ma už vôbec neprekacovalo. K oválu sa vyjadriť neviem, ale pokiaľ viem tak bol vymyslený práve pre dupanie do kopca. Koniec off to*****.
Ahojte, náhodou niekto sa nechystá objednávať? Potreboval by som odtiaľ jednu gramovú blbosť, ktorú nemám chuť objednávať samostatne.. Najlepšie Žilina/stredné Slovensko
remune už si vyriešil? Tiež potrebujem jednu drobnosť. Som ba, ale do Žiliny viem nejak dostať
Pre Berdu. ano bordel sa tam dostat moze aj dostava mam to tak na Lux WC Cf7.
Takze lozisko je pocase skor v prdeli vsak ked sa tam dostava voda spina bordel aj ked to je utesnene ale voda je voda
Aj ked ma starsi neuron vedene kable spodom po vonku tak je to asi ovela lepsie
Nazdar, podelím sa s mojimi doterajšími skúsenosťami. kúpil som Spectral 125 AL6 z outletu asi pred 2 týždňami, o pár dní na to bola na nich dodatočné zľava 10%,pýtal som sa na možnosti nejakého refundu, tak mi poslali možnosť nakúpiť "zadarmo" v hodnote rozdielu ceny v eshope. Z zo softshellky sa teším, ostatné mi az tak netrebalo:D Jazdu som však na biku zatiaľ neabsolvoval, keďže od začiatku bol nejaký problém s preskakovanim reťaze. Po viacnásobných pokusoch o nastavenie prehadzovacky a poradách s kamošmi mi odporučili pozrieť na ratchet a našiel som výsledok na foto. Koleso musím poslať späť a že to tam preskúmajú. Dal som aspoň 1 jedny jazdu vďaka clxno1 a jeho kolegu, aby som zistil, či mi bike sedí a je to paráda napriek tomu,že mi pocitovo pri prvom nasadnútí nepadol do ruky. Vyššie v príspevkoch spomínam, čo a ako. Musím však pochváliť ich rýchlu odozvu na každý dotaz, tak verím,že aj výsledok reklamácie bude k mojej spokojnosti.
Nemate nahodou niekto na liptove exceed v Mku alebo Lku? Som medzi velkostami a idem zo scott scale Lka, reach je podobny pri Mku ale stack je nizsi, Lko ma zas dlhsi reach kde uz rozmyslam ci nebudem natiahnuty ako zaba.
Ahojte!
Objednala som si Roadlite 6 WMN, veľkosť M, mám výšku 173 cm. Prišiel v poriadku, poskladali sme ho, vyskúšala som ho, a od prvej chvíle mám pocit, že mi je rám malý.
Čo môžem robiť v takomto prípade? Poraďte mi, prosím Vás!
Ďakujem!
Ďakujem!
Tá veľkosť je presne na rozhraní a bicykle ktoré mám doma sú M-ká, a cesťák 56-ka, tak som myslela, že bude dobrá M. Možno, že si na to ešte zvyknem, že je trochu menší?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
kajto, čo má ten tvoj kolega za pedále? Lebo ak flaty, tak je problém odhalený.
Flaty neprenášajú silu na reťaz kontinuálne a preto aj mňa dvíhalo dozadu, kým som nedal SPD (ale na Luxe 2020). U mňa to ešte umocnilo vysoké ťažisko a dlhá pevná sedlovka.
remune už si vyriešil? Tiež potrebujem jednu drobnosť. Som ba, ale do Žiliny viem nejak dostať
Takze lozisko je pocase skor v prdeli vsak ked sa tam dostava voda spina bordel aj ked to je utesnene ale voda je voda
Aj ked ma starsi neuron vedene kable spodom po vonku tak je to asi ovela lepsie
Jj ocividne su obidve dost zodrate, to moze byt jedine vada materialu, ved to musi vydrzat dlho...
Objednala som si Roadlite 6 WMN, veľkosť M, mám výšku 173 cm. Prišiel v poriadku, poskladali sme ho, vyskúšala som ho, a od prvej chvíle mám pocit, že mi je rám malý.
Čo môžem robiť v takomto prípade? Poraďte mi, prosím Vás!
Ďakujem!
Tá veľkosť je presne na rozhraní a bicykle ktoré mám doma sú M-ká, a cesťák 56-ka, tak som myslela, že bude dobrá M. Možno, že si na to ešte zvyknem, že je trochu menší?
Ďakujem! Aj známy mi to poradil, pôjdem do obchodu, a možno tam budú vedieť poradiť