Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Uvidíme, ak to bude nepohodlné tak sa svojho sna bude musieť vzdať a bajk v 30 dňovej lehote vrátime.... ale tak veľmi pišťala po 29tke že nešlo inak:-)
tiež som na ten argument čumel jak koza na nové vráta a musím povedať že som na to nemal čo povedať - tak som ho objednal uvidíme, ak zvládne techniku jazdy na "veľkom" bajku, tak nepohodlné "zoskakovanie" bude iba malou vadou tiež som si na 29er musel zvykať...
Borci ešte taká otázka... Idem si objednávať ten Spectral 5.0 a ponúkajú mi tam za 15 eur náhradnú päťku prehadzovacky.. Je to nejaký náchylný diel? Mam ju objednat tiež? poraďte dik
Tak mať pätku v batohu sa niekedy rovná rozdielu prísť domov po vlastnej osi vs prísť domov s bikom na pleci.
Na druhej strane mne sa pätku ešte ohnúť nepodarilo (alebo o tom neviem a ukáže sa to pri pokuse spojazdniť 1x11).
A poznám týpkov, ktorí ohýbajú/lámu ako na bežiacom páse
A ešte jedna otázka keďže v tom zatiaľ moc nechodím tak neviem... Chcel by som si hneď s tým objednať aj dve náhradné duše.. Len mi poraďte ako zistiť Rozmer a veľkosť. Zrejme bude odpoveď primitívna a dá sa to ľahko zistí ale aby som predsa len neobjednal blbost
aky rozmer maju ich viac?? Vacsina dusi je uni tj od 1,75 do 2,4 a kupis ju v kazdom obchode. To ze bajk ma 27,5kove kolesa asi hovorit netreba, inac v pohode tam pouzijes aj 26kovu dusu, uz som daval par ludom s defektom. A teda aby to malo galuskovy ventil , to je jedine co nemusi byt jasne, ale z obrazku to vidis.
Bude niekde na rozhraní S a M. Ja mám 172 cm a tiež som tak. Neviem aký model, ale Canyon majú kratšiu geo väčšinou ako môj Yeti tak kľudne asi aj M. Na šľapanie bude lepší, ja som bral S hlavne kvôli cene, lebo boli vo výpredaji. Bez problémov by som zniesol aj Mko.
Ahojte, prosim o radu. Mam objednany Spectral AL 6.0 2015 a vcera mi prisiel mail, ze je pripraveny na odoslanie, ale este som ho nezaplatil. Zobrat ho, alebo si este pockat a kupit novy 5.0? Je ta nova vydlica o moc lepsia?? Cena je rovnaka, ostatne komponenty pokial viem podobne a aj vaha. Na ich stranke uz nie je 6.0 2015, tak pozrite aspon sem http://www.mbr.co.uk/reviews/27-5-full-suspension-bikes/canyon-spectral-al-6-0-2015-review
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Na druhej strane mne sa pätku ešte ohnúť nepodarilo (alebo o tom neviem a ukáže sa to pri pokuse spojazdniť 1x11).
A poznám týpkov, ktorí ohýbajú/lámu ako na bežiacom páse
Je dobre ju kupit koli tomu ze ak ju ohnes, doma ju vymenis. Ak ju nemas, tak budes bez bajku a zaplatis postovne este raz.
Diky