Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
70 stupnovy hlavovy uhol chce jazdca pri najmensej zamienke prehodit cez rajdy
Mne konkretne najviac vadil pri strmsich zjazdoch v rozbitom terene - netvrdim ze lepsia technika jazdy by nepomohla, ale 66.4 stupna co mam teraz mi dava neporovnatelne vacsiu stabilitu a istotu. A nielen dolekopcom, ale aj po rovine (vyssie korene a pod) - AM bike s polozenejsim hlavovym uhlom ma tazisko posunute viac dozadu a lepsie hlta nerovnosi ako bicykel s XC geometriou zameranou na efektivitu slapania.
Tak dnes mi z GER prišiel nový confirmation mail s faktúrou, v ktorej bola položka -dámske sedlo Selle Italia a termín W50. Znamená to že sedlo nie je skladom ako aj to, že evidentne sa na bicykli začalo (aspoň dúfam) pracovať.
Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje neprišiel ani mail že bike sa bude kompletovať, ani info o expedícii, iba fakrúra s dámskym sedlom....
70 stupnovy hlavovy uhol chce jazdca pri najmensej zamienke prehodit cez rajdy
Mne konkretne najviac vadil pri strmsich zjazdoch v rozbitom terene - netvrdim ze lepsia technika jazdy by nepomohla, ale 66.4 stupna co mam teraz mi dava neporovnatelne vacsiu stabilitu a istotu. A nielen dolekopcom, ale aj po rovine (vyssie korene a pod) - AM bike s polozenejsim hlavovym uhlom ma tazisko posunute viac dozadu a lepsie hlta nerovnosi ako bicykel s XC geometriou zameranou na efektivitu slapania.
dík za fundovanú odpoveď, to bude ono preto som už 3x letel cez riadítka, našťastie bez veľkého úrazu no nič musím dávať viac bacha
Tak dnes mi z GER prišiel nový confirmation mail s faktúrou, v ktorej bola položka -dámske sedlo Selle Italia a termín W50. Znamená to že sedlo nie je skladom ako aj to, že evidentne sa na bicykli začalo (aspoň dúfam) pracovať.
Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje neprišiel ani mail že bike sa bude kompletovať, ani info o expedícii, iba fakrúra s dámskym sedlom....
no ak tam máš napísané W50, neznamená to náhodou že dodanie v 50 týždni...? ten bajk čo si objednával bol akože na sklade...? ak áno tak tak volaj alebo píš na support...
luky64 áno, znamená to dodanie v 50 týždni, ale v položkách faktúry je iba dámske sedlo, znamená to že nie je skladom a mali by mi bicykel poslať s pánskym (podľa supportu).
Objednávaný bajk bol v deň objednávky skladom (dnes už je nedostupný). Pre pochopenie popíšem priebeh:
9.9 - objednávka, zadaná platba kartou
10.9. - potvrdenie - confirmation mail s faktúrou (bike+dámske sedlo) a dodanie W38
16.9. - SMS - odišli peniaze z účtu (teda lepšie povedané, boli rezervované)
17.9. - prišiel nový confirmation mail s rovnakým znením ako z 10.9 akurát vo faktúre bola iba jedna položka - dámske sedlo a dodanie W50
odvtedy nič.
Všetkým chodia aj mail o začatí kompletácie bajku (assembly) a následne o expedícii. Mne zatiaľ nič... Keď som písal na support, povedali že vraj mail o kompletácii mi neprišiel kvôli tomu, lebo mi prišiel mail o nedostupnosti sedla (čo mi príde divné a nelogické).
Bike potrebujem mať doma najneskôr v stredu-štvrtok, potom odchádzam:-( Som zmätený...keďže mail o kompletácii neprišiel, dnes by som mal očakávať mail o expedícii, či?
Na supporte mi nevedia dať presnú info, všetky informácie obsahujú "malo by...." Neviem čo mám robiť
marek_K komunikujem zatiaľ výhradne s chalanom z čiech. Nemám na neho ťažké stdce ohľadom komunikácie - reaguje svižne. Skôr kvalita informácií z Nemecka trošku pokryvkáva...
Ako môžem pochopiť mail o nedostupnosti dámskeho sedla považovať za mail o kompletácii biku? Podľa mňa by mi mal prísť tak či tak...
hej je to su divno nastavene systemove pravidla..ale tomas by ti minimalne mal vediet potvrdit ci je bajk skladom a ci je pre teba rezervovany a ci nahodou ho nemaju v plane poslat az so sedlom:-)
no ja to vidím tak že ti ho pošlú až keď bude sedlo...čo je dosť divné...lebo mohli sa aspoň spýtať či chceš čakať na skompletovanie bajku...alebo ti bajk pošlú bez sedla a sedlo pošlú potom dodatočne...prípadne ti dajú iné sedlo...fakt je to divné...
alebo druhá možnosť je taká že sedlo je, ale bajk nie...možno v čase ked si objednával bol ešte na sklade napr. 1 kus. ..ale objednať si ho mohol v ten deň trebárs aj nejaký nemčúr resp. nemčúrka...tak koho uprednostia keď majú dve objednávky na jeden bajk...odpoveď je jasná...
luky64 na supporte mi povedali, že bike majú a chýba sedlo. Tak som nechal to sedlo zrušiť, nech pošlú s pánskym. Ale žiadne iné oficiálne info mailom neprišlo...
marek_K Tomáš mi povedal, že bajk je skladom len že sedlo nemajú, že mi ho dopošlú v 50. týždni. Ale vraj bajk sa včera začal kompletovať. Tak som objednávku na sedlo zrušil, o čom mi prišiel z Nemecka aj mail. Tomáš povedal že bike príde teda s pánskym sedlom. Len neviem prečo mi nechodia žiadne notifikácie... fakt neviem s čím počítať
luky64 To asi nie:-) ako prvá mi prišla faktúra kde boli všetky položky W38. Následne mi prišla faktúra kde bolo iba sedlo a tam bolo W50. To znamená že bike by mali poslať vo W38 s pánskym sedlom a sedlo doposlať vo W50 s tým, že je gratis.... aspoň podľa Tomáša zo supportu. Toto mi príde logické. Len mi nepríde logické že mi nechodia notofikácie o kompletácii a expodícii.... že faktúra s oznámením nedostupnosti sedla nahradzuje mail o kompletácii bajku (toto mi fakt napísal Tomáš).
Už som písal aj do nemecka, ale tam neviem či mám očakávať nejakú rýchlu odpoveď......
Tak dnes žiadny mail z nemecka... takže nedodržaný termín expedície bez toho že by sa niekto unúval aspoň napísať že to tak bude + dôvod. Začínam byť nahnevaný a sklamaný...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
a ako to konkrétne lezie na nervy, aby som vedel, lebo mi niečo lezie na nervy a neviem presne čo
Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje
dík za fundovanú odpoveď, to bude ono preto som už 3x letel cez riadítka, našťastie bez veľkého úrazu
Čo je ale divné, včera mi odišli z účtu peniaze a odvtedy okrem dnešného confirmation mailu nič... Čakal som mail o začatí kompletácie bajku, ako spmínali chalani vo fóre, no zatiaľ nič nedošlo.... Neviem čo sa deje
no ak tam máš napísané W50, neznamená to náhodou že dodanie v 50 týždni...? ten bajk čo si objednával bol akože na sklade...? ak áno tak tak volaj alebo píš na support...
Objednávaný bajk bol v deň objednávky skladom (dnes už je nedostupný). Pre pochopenie popíšem priebeh:
9.9 - objednávka, zadaná platba kartou
10.9. - potvrdenie - confirmation mail s faktúrou (bike+dámske sedlo) a dodanie W38
16.9. - SMS - odišli peniaze z účtu (teda lepšie povedané, boli rezervované)
17.9. - prišiel nový confirmation mail s rovnakým znením ako z 10.9 akurát vo faktúre bola iba jedna položka - dámske sedlo a dodanie W50
odvtedy nič.
Všetkým chodia aj mail o začatí kompletácie bajku (assembly) a následne o expedícii. Mne zatiaľ nič... Keď som písal na support, povedali že vraj mail o kompletácii mi neprišiel kvôli tomu, lebo mi prišiel mail o nedostupnosti sedla (čo mi príde divné a nelogické).
Bike potrebujem mať doma najneskôr v stredu-štvrtok, potom odchádzam:-( Som zmätený...keďže mail o kompletácii neprišiel, dnes by som mal očakávať mail o expedícii, či?
Na supporte mi nevedia dať presnú info, všetky informácie obsahujú "malo by...." Neviem čo mám robiť
Ako môžem pochopiť mail o nedostupnosti dámskeho sedla považovať za mail o kompletácii biku? Podľa mňa by mi mal prísť tak či tak...
alebo druhá možnosť je taká že sedlo je, ale bajk nie...možno v čase ked si objednával bol ešte na sklade napr. 1 kus. ..ale objednať si ho mohol v ten deň trebárs aj nejaký nemčúr resp. nemčúrka...tak koho uprednostia keď majú dve objednávky na jeden bajk...odpoveď je jasná...
Už som písal aj do nemecka, ale tam neviem či mám očakávať nejakú rýchlu odpoveď......