Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Robert.T prepac, ale mat zajednanu cyklodovolenku a na poslednu chvilu zhanat bike cez internet je ..... ehm ........ trosku nestandardne. Je tam prilis vela cinitelov, ktore mozu nevyjst podla planu. Zariskoval si a zial, nevyslo to.
Bruco vyzerá to tak, uznávam. Pôvodne to nemalo stáť a padať na novom bajku, ale pred 14 dňami priateľke praskol rám (AL), tak sa to takto vyvrbilo Skúšal som najskôr kamenné predajne, no zohnať 29er vo veľkosti "S" je niečo nadľudské Tak neostávalo nič iné...
No ak je tych 1550 max budget tak OK , je to v pohode bajk ,ale osobne by som pri nerve 7ke urcite pockal na 2016 model ktory bude mat fit4 vidlu aj novy fox tlmic. Sam som jazdil na CTD evolution a bol som relativne spokojny , resp nemal s cim moc porovnavat. Ale ked uz je teraz vsade v 2016 lepsia fitka patrona siel by som do toho urcite aj za cenu noveho 1700€.
Resp ked uz 1700 tak spravit predobjednavku na ghost kato FS 5ku , ktora ma okrem tej novej vidly a tlmica aj komlet novy XT 2x11 pohon a radenie co neocakavam ze nova nerve 7ka bude mat http://www.ghost-bikes.com/en/bikes-2012/bike-detail/5325/, v tej ciernej verzii je ozaj podareny.
Ok hcel som len poradit. V osadeni aj vidle je rozdiel triedy za velmi maly priplatok. Ale samozrejme aj EVO vidla a SLXko su OK ak rozpocet nepusti a ta 100ka naviac sa nenajde.
Ok hcel som len poradit. V osadeni aj vidle je rozdiel triedy za velmi maly priplatok. Ale samozrejme aj EVO vidla a SLXko su OK ak rozpocet nepusti a ta 100ka naviac sa nenajde.
ono je to tak. povies si mam daco usetrene, vymenim vidlu. a nakoniec po mesiaci "uvazovania" idem do Nerve. takze z planovanej investicie 400€ je nakoniec 1500€ . pruzit to bude dobre, bude to nove, uz len jazdit.
Zalezi aj od toho,ake dlhe mas nohy (vyska rozkroku),ale to asi vies. Mne bol pri 179 cm a 86 cm vyske rozkroku testovany Nerve AL vo velkosti M maly (resp. bol kratky ram). U teba by to mohlo byt O.K.
K tej objednavke
ja som dost sklamany pretoze som si objednal Nerve Al 8 M bol dostupny v e shop ale po troch dnoch mi typek napisal mail ze ten bike je vypredany hm smola
No ak je tych 1550 max budget tak OK , je to v pohode bajk ,ale osobne by som pri nerve 7ke urcite pockal na 2016 model ktory bude mat fit4 vidlu aj novy fox tlmic. Sam som jazdil na CTD evolution a bol som relativne spokojny , resp nemal s cim moc porovnavat. Ale ked uz je teraz vsade v 2016 lepsia fitka patrona siel by som do toho urcite aj za cenu noveho 1700€.
Resp ked uz 1700 tak spravit predobjednavku na ghost kato FS 5ku , ktora ma okrem tej novej vidly a tlmica aj komlet novy XT 2x11 pohon a radenie co neocakavam ze nova nerve 7ka bude mat http://www.ghost-bikes.com/en/bikes-2012/bike-detail/5325/, v tej ciernej verzii je ozaj podareny.
a kolko bude ta FS5 stat ked model 2015 je drahsi o 800 eur
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ono je to tak. povies si mam daco usetrene, vymenim vidlu. a nakoniec po mesiaci "uvazovania" idem do Nerve. takze z planovanej investicie 400€ je nakoniec 1500€ . pruzit to bude dobre, bude to nove, uz len jazdit.
ale diky za radu.
mám 177/83 a M mi je OK
ja som dost sklamany pretoze som si objednal Nerve Al 8 M bol dostupny v e shop ale po troch dnoch mi typek napisal mail ze ten bike je vypredany hm smola
a kolko bude ta FS5 stat ked model 2015 je drahsi o 800 eur
Co sa tyka ghosta katalogova cena je tam cca 2000€ http://www.shopbike.sk/eshop/action/productdetail/oc/349331/product/ghost-kato-fs-5-2016-black.xhtml , obdobny 2015 model stal rovnako(FS7ka), len bol od toho este jeden vyssi (FS8) a mal vpredu 15 mm osku, race face kolesa a teleskopku. Na 2016 ma aj komplet prekopany ram Kato.
2015 FS8 teraz odpoveda najnizsi SL AMR 5, uz ma pevne osky obe aj tu teleskopku http://www.ghost-bikes.com/bikes-2016/bike-detail/5310/ katalogova cena 2500.