Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
nevedel a chvala bohu to nemusim riesit, len som reagoval na asi 5-6 stran do zadu ako vsetci nadavaju a aj kamarat si objednal a tiez je na nervy z toho
Pozerám že Canyon nahodil na stránku všetky nové modely A ako sa tak kochám peknými tvarmi zarazilo ma porovnanie - AL SLX 7.9 vs. carbon CF 5.9 a ich váha, cena a to tam má ešte AL 3pílu
Vsetky modely este niesu. Chyba mi tam stale Nerve 8.0.
AL SLX ma 26/36 prevodniky.
Tak dufam ze si dnes zo mna Canyon len vystrelil. Prisiel mi dalsi order confirmation a presuvaju ma uz z presnunuteho 44. tyzdna na 51.
Objednavka vystavena zaciatkom septembra, zaplatene v 42tyzdni.... (model 2015 samozrejme)
Uz aj mne zacina dochadzat trpezlivost a to patrim k tym trpezlivejsim ludom...
No ako borci s objednávkami? Prišla niekomu po správe od najvyssieho konecne uz seriozna objednávka ? Mne na dvoch objednávkach stále nic...ale aspon ze mi eviduju platbu za ten drahsi to by bol vacsi pruser
prisla. 11teho prislo oznamenie o platbe (25.9. prevedena platba) a 13teho potvrdenie obednavky. a dnes rano v poradi tretí omluvny dopis ze robia co mozu a uz aj vedia co robia. takze ja vraj SHIPPING DATE 11/23/ - 11/27/2015. uvidime
prisla. 11teho prislo oznamenie o platbe (25.9. prevedena platba) a 13teho potvrdenie obednavky. a dnes rano v poradi tretí omluvny dopis ze robia co mozu a uz aj vedia co robia. takze ja vraj SHIPPING DATE 11/23/ - 11/27/2015. uvidime
prave mi ukazalo vedla seba 2 temy.... Canyon objednavka a zhanam nezohnatelne... ako to tu citam, tak velmi spolocne temy ..... to len tak na odlahcenie
...
drzim Vam palce nech to.mate skoro doma
No ja 11.9. objednavka, 14.9 potvrdenie objednavky s 50 tyzdnom odoslania...17.9. potvrdena platba...22.10 zase potvrdenie objednavky s odoslanim medzi 30.11-4.12. ....uz som bol poteseny...ked zrazu 30.10. opat objednavka s odoslanim 15.2.-19.2...Na dalsi den 31.10. hned mail ze mam vsetky tieto srandy ignorovat a cakat dva tyzdne na zevraj uz pravdivu objednavku...ale to uz poznate no a ak sa nemylim druhy tyzden prave konci..tak preistotu poslali este podobny mail este ze sa ozaj nikam neponahlam len ta neistota kedy vlastne pride ma mrzi
no ja tiez cakam na to uz oficialne potvrdenie objednavky aj s uz "definitvnym" terminom dodania, objednavku som robil este v auguste a termin dodania bol 46tyzden, takze po viac ako dvoch mesiacoch od objednavky este neviem kedy by mal byt, ale tak dufam ze v najblizsiich dnoch sa to uz rozbehne
Obcas nazriem do tejto temy,totizto som mal v plane ist tiez do canyonu.Po tom,co sa tu v poslednej dobe pise som ale rad,ze som sa rozhodol pre konkurencny Rose Bikes.Tam mi termin urcili cca 4 tyzdne a nakoniec mi bike prisiel ani nie po 3 tyzdnoch.Hlavu hore a pevne nervy vsetkym cakatelom
Do tejto témy som občas nazrel už dávno a nech je pomer cena/produkt akokoľvek výhodný a bicykle fajné, už vtedy som si hovoril, že by som Canyon kúpil iba v ich predajni alebo z druhej ruky. No a teraz to definitívne zaklincovali. Toto vlákno je najlepšia antireklama za dlhú dobu...
Tak páni , čo sa týka tej spolahlivosti v Canyon-e , prebehol som zopar vlakien na českom fore roky 2006 - sučastnost , ono tí soudrozi z NDR mali permanentne problemy s dodávkami načas a spoľahlivosťou, a doplňam linkhttp://www.mbr.co.uk/news/canyon-apologises-for-shipping-delays-334370
A všimnite ten koment k članku dole , keď to bude pravda aj u mňa,
že februar 2016 tak to rušim ! Nech idu do pč !
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Vsetky modely este niesu. Chyba mi tam stale Nerve 8.0.
Hej, ale wmn verzia ma 3 píly.
Objednavka vystavena zaciatkom septembra, zaplatene v 42tyzdni.... (model 2015 samozrejme)
Uz aj mne zacina dochadzat trpezlivost a to patrim k tym trpezlivejsim ludom...
Uz aj Fico menej tara ako Canyon....
...
drzim Vam palce nech to.mate skoro doma
No ja 11.9. objednavka, 14.9 potvrdenie objednavky s 50 tyzdnom odoslania...17.9. potvrdena platba...22.10 zase potvrdenie objednavky s odoslanim medzi 30.11-4.12. ....uz som bol poteseny...ked zrazu 30.10. opat objednavka s odoslanim 15.2.-19.2...Na dalsi den 31.10. hned mail ze mam vsetky tieto srandy ignorovat a cakat dva tyzdne na zevraj uz pravdivu objednavku...ale to uz poznate
Skor ma stvu farebne prevedenia napriklad Nerve alebo Grand Canyon. Moc tomu tento rok nedali. Rovnako mierne zvysenie cien...
A všimnite ten koment k članku dole , keď to bude pravda aj u mňa,
že februar 2016 tak to rušim ! Nech idu do pč !