Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
No chalani nezavidim vam. Tolko penazi zaplatit za bike dopredu a cakat nan takto dlho... To je absolutne neprofesionalny pristup zavanajuci klamstvom a zavadzanim. Canyon sa asi spolieha na to, ze ide zima a ludia to nejak prehryznu.
Keby to bola solidna firma, tak vrati z kazdeho biku co ja viem nejakych 10% ako odskodne.
Spätne ako pozerám sa veľa s objednávkami nezmenilo, objednával som v jari, prvú objednávku im nezaznamenalo aj keď mi od nich došiel mail ale ďalšie už nechodili takže týždeň zbytočne navyše kým som ich kontaktoval a urobil to cele nanovo, 2 mesiace cakania..kratko pred plánovaným dodaním som zmenil spôsob platby a vložil som im peniaze na účet....vystavili mi pritom novu faktúru a zabudli dať vedieť že bike bude meškať ešte 1mesiac, keď konečne prišiel radosť veľká aj keď naštvala ryha na vidlici hneď vpredu, je dosť viditeľná keďže vidlica je skoro cela biela ale ďalej som to neriešil..... Ako ospravedlnenie za meškanie som dostal multifunkčný satok zadarmo ...závidím mafianistovi z Gelnice ten dostal batoh. Výpočet veľkosti rámu tiež asi nedopadol najlepšie a pri mojej výške 188cm by asi lepsie sadol XL. Od konca juna mam cca 550km, som vcelku spokojný ale nemám to s čím porovnať keďže je to prvý bike od ZS Trochu častejšie musím riešiť servis v poslednej dobe...2* osmička, momentálne ideálne nepracuje vidlica a brzdy...podla vyjadrenia zo servisu, bike som chcel na vikend takze to tam zase odniesiem cez tyzden aj ked roymzslam ci tieto komponentz nebudu na reklamaciu
Najhorsie na tom je, ze keby aj clovek chcel zrusit objednavku, tak tam maju taky bordel ze tie peniaze nepridu ani do Vianoc. To sa uz oplati radsej cakat na bike do Vianoc.
Btw. nejake odskodne nam nebudu davat, neviete niekto?
práve mi dorazil bike !
......bez predchádzajúceho avíza z Canyon - u , ešte že som doma , a hoc sľúbili ako kompenzáciu multi šatok a brašňu pod sedlo , nič , možno neskôr .
Možem byť asi rád, že mám vôbec ten bike .
Aj mne prave dorazil bajk bez predchadzajuceho upozornenia. Meskal od 39. tyzdna. A naviac minuly piatok som s chlapcom zo zastupenia CZ/SK riesil, kedy mi konecne potvrdia shipping date. On mi tvrdil, ze urcite v priebehu tyzdna a rata sa aj vikend. Samozrejme do nedele vecera nic neprislo emailom. A pritom v case, ked mi to pisal, bol bajk uz davno na ceste - od 11.11.2015. A kompenzacia tiez ziadna, hoci slubili multisatek. No a este chybala jedna vec z objednavky. Cize dorucuju na trikrat jednu objednavku. Minule mi prisli flase, pumpa, teraz bajk a este dufam poslu chybajucu vec. Este jeden postreh k "bikeguard". Krabica prisla v dost zufalom stave. Otvor na nosenie totalne roztrhany, vodic UPS sa mi ospravedlnoval, ze mu to cele ruplo, ked to nakladal. Z opacnej strany jedna 40 cm trhlina v krabici a trochu vyssie dalsia cca 20 cm. Cize obycajna jednovrstvova kartonova krabica, v ktorej je nalozeny bajk, vovnutri zabezepceny proti posuvaniu dalsimi kartonovymi dielmi. Neochrani proti bocnemu narazu ani nahodou. Bajk som este nevybral, lebo som slubil synovi, ze spolu zmontujeme, tak dufam, ze nebude ziadny skrabanec, resp. poskodenie. To uz by bolo naozaj na slaktrafenie.
Během několika posledních týdnů dochází v naší centrále ke strukturálním systémovým změnám
a inovacím, což mělo za následek zpoždění výroby i odesílání objednaných kol a také nižší
úroveň poskytovaných informací a služeb, za což se Vám velmi omlouváme.
Při nových kontrolách skladových zásob pro expedici bylo bohužel zjištěno, že některé z
objednaných kol byly zaevidovány v přijatých objednávkách nad celkové množství plánované
vyrobit a týká se to bohužel i Vámi objednaného modelu. Tento model byl tedy bohužel již
vyprodán a nemůžeme Vám jej dodat, za což přijměte naši omluvu.
Jako kompenzaci za vzniklé nepříjemnosti Vám můžeme nabídnout slevu 5% z ceny na jakýkoliv
z modelů 2016 + voucher v hodnotě 50 € na odběr zboží podle Vašeho výběru. Můžete
samozřejmě Vaši objednávku také stornovat a pokud jste již provedli platbu, tak Vám ihned
vrátíme celou zaplacenou částku.
Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené tímto nedorozuměním.
No kua Bade,tak to je pruser ked na to prisli po 2 mesiacoch od objednania.... Aky stroj si mal objednany? 5% zlava na novy nie je buhvico ked si bral vypredajovy model 2015. 2016 su drahsie co som si vsimol.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Keby to bola solidna firma, tak vrati z kazdeho biku co ja viem nejakych 10% ako odskodne.
Asi netreba vesat hlavu a odsudzovat ich za tieto problemy...ak kvoli tomuto budu ozaj lepsi tak pohoda
Btw. nejake odskodne nam nebudu davat, neviete niekto?
......bez predchádzajúceho avíza z Canyon - u , ešte že som doma , a hoc sľúbili ako kompenzáciu multi šatok a brašňu pod sedlo , nič , možno neskôr .
Možem byť asi rád, že mám vôbec ten bike .
Vážený zákazníku.
Děkujeme, že jste si vybral Canyon.
Během několika posledních týdnů dochází v naší centrále ke strukturálním systémovým změnám
a inovacím, což mělo za následek zpoždění výroby i odesílání objednaných kol a také nižší
úroveň poskytovaných informací a služeb, za což se Vám velmi omlouváme.
Při nových kontrolách skladových zásob pro expedici bylo bohužel zjištěno, že některé z
objednaných kol byly zaevidovány v přijatých objednávkách nad celkové množství plánované
vyrobit a týká se to bohužel i Vámi objednaného modelu. Tento model byl tedy bohužel již
vyprodán a nemůžeme Vám jej dodat, za což přijměte naši omluvu.
Jako kompenzaci za vzniklé nepříjemnosti Vám můžeme nabídnout slevu 5% z ceny na jakýkoliv
z modelů 2016 + voucher v hodnotě 50 € na odběr zboží podle Vašeho výběru. Můžete
samozřejmě Vaši objednávku také stornovat a pokud jste již provedli platbu, tak Vám ihned
vrátíme celou zaplacenou částku.
Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené tímto nedorozuměním.
Celkom by ma zaujimalo co za bike si si objednal ?
ale patku mi poslali hajzli.
ale patku mi poslali hajzli.
Uplne na hlavu, to posrali na celej ciare. Mozno uprednostnili nejaku dodatocne nahlasenu "spriaznenu" osobu pred "nejakym" Slovaciskom...