Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ale Peter, tlmič musíš vyskúšať v teréne, Climb nie je Lock;
prejav tlmiča, ktorý popisuješ, je normálny - dokonca môže vydávať i zvuky
Inak, chápem tú frustráciu s poškodenou zásielkou
hm a to som si chcel objednat 29ku od Canyonu tento week potom pozriem dodacie terminy na stranke ze marec-april 2016... pozriem sem a sodoma gomora... no nic, bude treba pozriet alternativy
veď to by som najradšej. ale dnes aj v cz majú statný sviatok a nijako som neporiesil to poškodenie rámu tak neviem ci radšej nejazdiť. este mi prosím poraď...pri vidle som našiel tabuľku s psi podľa hmotnosti jazdca. pre tlmič som našiel iba odporúčanie na sag 15-20 % rozmedzie 50-300 psi. možem poškodiť tlmič ak natlačím napríklad 250-300 psi...čisto teoreticky? mam 86 kg. ďakujem.
AlePeter vrat ho. Nech si to riesi firma, ak nie su schopny dodat spickovy drahy bike neposkodeny.
Je to karbonovy ram poriadne poskodeny. Bohvie co ten bike pritlacilo niekde v kamione a mozno preto nefunguje poriadne ani tlmic.
a nijako som neporiesil to poškodenie rámu tak neviem ci radšej nejazdiť.
Radsej by som nejazdil pokial to chces akokolvek riesit. Treba to vyriesit k tvojej spokojnosti. Nerad by som tu kohokolvek ovplyvnoval ale najlepsie riesenie je ich dobre spucovat a bike vratit. Za 100% sumy by som cakaval 100% produkt. Este si zvyknu k nam posielat takyto tovar s tym ze to je ok..
Boha, toto tu je festival šamšúrov. To aj z poškodenia zásielky pri preprave blamujete výrobcu preto, lebo mu kľakol IS fasa
Keby konečne Canyon začal robiť znesiteľné dizajny, kľudne doňho idem despite of toto tu. Lenže nehrozí, sú to Nemci, a Nemec a dizajn... je asi ako Nemec a komédia: "Smejte sa, lebo vás zastrelíme!"
Na druhej strane, som zvedavý, ako sa im podarí plánovaná expanzia do zámoria lebo combo prechodu na SAP a expanzie znie ako overkill a pravdu povediac, všetko toto, čo tu sledujem, tomu nasvedčuje.
Chlapci a čo by ste povedali na takú situáciu (z reálneho života), že firma, ktorá ako jedna z 2 na svete robí mašiny za pár M€ za kus sa samopredá inej firme a tá danú divíziu do roka a do dňa zruší, lebo "nezodpovedá ich obchodnému modelu" (nie že predaj pár ks za mega, ale objemové predaje), a desiatky hi-end users si môžu trhnúť nohou a hodiť mašľu a robiť si support navzájom? Oproti tomu je toto iba také pošteklenie motýlích krídiel
Hovno. Chlapci si priveľa naložili naraz. Teraz ich prefliaskalo a len čo debordelnú systém (z 80 % vybavením objednávky, 20 % plašákov - to nehovorím, že neplašákovali aj oni - objednávky zruší), bude o mesiac, tri či šesť zas všetko po starom.
Tí, čo sa teraz napálili, budú evanjelizovať svoje napálenie ešte 10 rokov, keď to už dávno nebude pravda.
A to bude tak asi všetko.
Ja sa obavam, ze ten poskodeny ram nebude o preprave. U mna rovnaka skusenost pred rokom. Krabica nedotknuta a v nej tuknuty ram. Bud to tam nikto nekontroluje alebo kontroluje stylom ved to ide do ostbloku.
Rám je poškodený na inom mieste než je natrhnutý prepravný kartónový obal. A naviac to poškodenie je na hornej rámovej trúbke, ktorá je počas prepravy na pevno presne v strede 26 cm širokej karbonovej krabice. To by musel byt nejaký úmyselný úder niečim tvrdým, aby to poškodili tak "hlboko" v prepravnom obale.
quote="Bade@1023753"]Ku.va, co uz mam na toto povedat.
Vážený zákazníku.
Děkujeme, že jste si vybral Canyon.
Během několika posledních týdnů dochází v naší centrále ke strukturálním systémovým změnám
a inovacím, což mělo za následek zpoždění výroby i odesílání objednaných kol a také nižší
úroveň poskytovaných informací a služeb, za což se Vám velmi omlouváme.
Při nových kontrolách skladových zásob pro expedici bylo bohužel zjištěno, že některé z
objednaných kol byly zaevidovány v přijatých objednávkách nad celkové množství plánované
vyrobit a týká se to bohužel i Vámi objednaného modelu. Tento model byl tedy bohužel již
vyprodán a nemůžeme Vám jej dodat, za což přijměte naši omluvu.
Jako kompenzaci za vzniklé nepříjemnosti Vám můžeme nabídnout slevu 5% z ceny na jakýkoliv
z modelů 2016 + voucher v hodnotě 50 € na odběr zboží podle Vašeho výběru. Můžete
samozřejmě Vaši objednávku také stornovat a pokud jste již provedli platbu, tak Vám ihned
vrátíme celou zaplacenou částku.
Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené tímto nedorozuměním.[/quote]
Tak toto som aj ja dostal ale deň predtým mi poslali potvrdenie objednavky ktorú som urobil pred mesiacom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
prejav tlmiča, ktorý popisuješ, je normálny - dokonca môže vydávať i zvuky
Inak, chápem tú frustráciu s poškodenou zásielkou
Je to karbonovy ram poriadne poskodeny. Bohvie co ten bike pritlacilo niekde v kamione a mozno preto nefunguje poriadne ani tlmic.
Radsej by som nejazdil pokial to chces akokolvek riesit. Treba to vyriesit k tvojej spokojnosti. Nerad by som tu kohokolvek ovplyvnoval ale najlepsie riesenie je ich dobre spucovat a bike vratit. Za 100% sumy by som cakaval 100% produkt. Este si zvyknu k nam posielat takyto tovar s tym ze to je ok..
Keby konečne Canyon začal robiť znesiteľné dizajny, kľudne doňho idem despite of toto tu. Lenže nehrozí, sú to Nemci, a Nemec a dizajn... je asi ako Nemec a komédia: "Smejte sa, lebo vás zastrelíme!"
Na druhej strane, som zvedavý, ako sa im podarí plánovaná expanzia do zámoria
Chlapci a čo by ste povedali na takú situáciu (z reálneho života), že firma, ktorá ako jedna z 2 na svete robí mašiny za pár M€ za kus sa samopredá inej firme a tá danú divíziu do roka a do dňa zruší, lebo "nezodpovedá ich obchodnému modelu" (nie že predaj pár ks za mega, ale objemové predaje), a desiatky hi-end users si môžu trhnúť nohou a hodiť mašľu a robiť si support navzájom? Oproti tomu je toto iba také pošteklenie motýlích krídiel
Tí, čo sa teraz napálili, budú evanjelizovať svoje napálenie ešte 10 rokov, keď to už dávno nebude pravda.
A to bude tak asi všetko.
quote="Bade@1023753"]Ku.va, co uz mam na toto povedat.
Vážený zákazníku.
Děkujeme, že jste si vybral Canyon.
Během několika posledních týdnů dochází v naší centrále ke strukturálním systémovým změnám
a inovacím, což mělo za následek zpoždění výroby i odesílání objednaných kol a také nižší
úroveň poskytovaných informací a služeb, za což se Vám velmi omlouváme.
Při nových kontrolách skladových zásob pro expedici bylo bohužel zjištěno, že některé z
objednaných kol byly zaevidovány v přijatých objednávkách nad celkové množství plánované
vyrobit a týká se to bohužel i Vámi objednaného modelu. Tento model byl tedy bohužel již
vyprodán a nemůžeme Vám jej dodat, za což přijměte naši omluvu.
Jako kompenzaci za vzniklé nepříjemnosti Vám můžeme nabídnout slevu 5% z ceny na jakýkoliv
z modelů 2016 + voucher v hodnotě 50 € na odběr zboží podle Vašeho výběru. Můžete
samozřejmě Vaši objednávku také stornovat a pokud jste již provedli platbu, tak Vám ihned
vrátíme celou zaplacenou částku.
Upřímně se omlouváme za případné nepříjemnosti způsobené tímto nedorozuměním.[/quote]
Tak toto som aj ja dostal ale deň predtým mi poslali potvrdenie objednavky ktorú som urobil pred mesiacom