Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
13. som tiez dostal 4 potvrdenie objednavky a zrusenie mi zatial neprislo, ale slak by ma trafil keby mi to poslali. Z info mi pisali uz pred 2 tyzdnami ze bike je pripraveny k expedici,ale verim tomu asi tak ako nasim politikom....
Volal som s Tomášom z Canyonu. Bajk pre mňa nie je. Na zľavu im zvysoka seriem, chcem vrátiť peniaze a oni zasa päťku. Pošlú pre ňu kuriéra. Po práci idem posielať číslo účtu. Som zvedavý ako dlho bude trvať vrátenie €ciek. UŽ NIKDY CANYON. NIKDY
nuz nedopadlo to dobre v tvojom pripade, mam pocit ze ti poslali bike z outletu ktory uz niekto vratil a bolo na nom to poskodenie co mas, tiez mam pocit ze to nebolo prepravou, ja mam s canyonom len dobru skusenost ked som v 2010 objednaval ram, tak nech sa ti co najskor vratia peniaze.
Bade - tiez by ma sralo ze v tom maju bordel a slubeny bajk sa mi nakoniec neusiel, ale z cisto funkcneho a praktickeho hladiska by som na tvojom mieste bol rad ze sa mi 2015 neusiel a ponukli mi 5% zlavu + 50€, uz len za tu vidlu na Al7 2016 to stoji, nova fit 4 vs 2015 evolution je dost rozdiel.
A plne suhlasim s tulenik , dufam ze tu nebudem odteraz ku kazdej otazke ze ci su canyon dobre bajky este 5 rokov citat len hejterske prispevky ze CANOYN NIKDY NEKUPUJ a podobne.
nuz nedopadlo to dobre v tvojom pripade, mam pocit ze ti poslali bike z outletu ktory uz niekto vratil a bolo na nom to poskodenie co mas, tiez mam pocit ze to nebolo prepravou, ja mam s canyonom len dobru skusenost ked som v 2010 objednaval ram, tak nech sa ti co najskor vratia peniaze.
Dnes som poslal foto a volal s Tomasom z Canyon CZ/Sk, slubil, ze v priebehu dneska sa mi ozve s riesenim.
ja by som s tym nemal problem - ani po vasich neprijemnych skusenostiach.
Ked objednavam z outletu tak pocitam s tym, ze sa mi tovar nemusi ujst. Ked objednavam na konci sezony, pocitam s tym, ze na bajku budem jazdit na jar, nie v decembri. Vlastne preto na konci sezony neobjednavam - radsej zaciatkom roka. Naco mi je novy bajk vo februari...
Zatiaľ som sa viacmenej rozhodol pre Rose. Nakonfigurujem si co chcem osadiť a nemusím riešiť kompromisy a hlavne ma nebude nikto oje.avat dva mesiace a neviem co.
Ak ROSE vs Canyon. Aj keby som mal cakat dalsie 2 mesiace, tak radsej Canyon. Az ta prejdu emocie a zacnes pouzivat mozgovu kôru, budes mat iny pohlad na vec.
Ak boli mne aj PhilJ schopni poslat bike o takmer 2 tyzdne skor (a to som objednaval v maji), tak nevidim dovod, preco by sa po odstraneni problemov nemali vratit k povodnemu stavu.
u mňa podobne bike objednaný v strede sezóny (jún) a za 8 dní som ho mal doma ... žiaden výpredaj ... bral som kým som si mohol vyberať a mali dostatok bikov na sklade ... rovnako aj neskôr som doobjednával pätky aj Garmin Virb od nich a všetko do 5 dní bolo doma
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A plne suhlasim s tulenik , dufam ze tu nebudem odteraz ku kazdej otazke ze ci su canyon dobre bajky este 5 rokov citat len hejterske prispevky ze CANOYN NIKDY NEKUPUJ a podobne.
Dnes som poslal foto a volal s Tomasom z Canyon CZ/Sk, slubil, ze v priebehu dneska sa mi ozve s riesenim.
ja by som s tym nemal problem - ani po vasich neprijemnych skusenostiach.
Ked objednavam z outletu tak pocitam s tym, ze sa mi tovar nemusi ujst. Ked objednavam na konci sezony, pocitam s tym, ze na bajku budem jazdit na jar, nie v decembri. Vlastne preto na konci sezony neobjednavam - radsej zaciatkom roka. Naco mi je novy bajk vo februari...
..da sa aj bezkovat v auguste
preto pisem viacmenej, najskor obeham domace predajne a uvidim co je v ponuke... a v zalohe je aj bazar
Ak boli mne aj PhilJ schopni poslat bike o takmer 2 tyzdne skor (a to som objednaval v maji), tak nevidim dovod, preco by sa po odstraneni problemov nemali vratit k povodnemu stavu.
to, ze sa nieco "da", este neznamena, ze si to clovek aj patricne uzije
post900521.html#p900521
niekedy sa na poslednú chvíľu neoplatí čakať ...