Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Podla mna tu nejde o to kedy sa da jazdit ale o to, ze ked objednavam vypredajovy bike ku koncu velmi dobrej sezony (ked sa vacsina modelov vypredala a ostalo len par kusov), tak je tam moznost, ze nieco nebudu mat. Vsetci ste vedeli do coho idete, cele toto vlakno je plne prispekov este z minuleho roka, ked boli dlhe cakacky nie len na vypredajove modely ale aj na nove. Je to direct sale a este aj vypredaj a s tym sa spajaju urcite nevyhody.
Tymto neospravedlnujem Caynon, je to riadny pruser, nezvladol to, ale zase, nie je to o tom, ze o nicom ste neboli informovani. Dostali ste info, ze sa meni system a stahuje sa do novych priestorov. A co sa tyka poskodenych bikov, aj o tom sa tu pisalo, cest Canyonu, ze vsetky tieto veci riesi.
Zlava 5% na nove modely je vysmech, hlavne pre tych co cakali tak dlho a nic nedostanu. Mohli ponuknut lepsiu zlavu. Ocividne su taki popularni, ze si mozu dovolit stratit par zakaznikov...
Na druhej strane, je fer, ze vam vratia peniaze. Keby to bola slovenska firma, tak majitel by bol uz fuc aj s prachmi po takomto preslape.
Drzim palce, nech to co najskor vyriesia a dostatene svoje biky a pre tych co neostalo, tak bud kamenny shop, alebo iny vyrobca (Radon, Comencal, Rose, YT, Vitus).
Minuly rok som si objednaval Rose Granite Chief 2015 - customizovany. Ak chces nemenit komponenty tak to pojde asi rychlejsie. Ak hocico zmenis, treba ratat s tym, ze si pockas.
1. Februar - objednane (odhad 2 mesiace)
27. Marec - Zrusil som objednavku (plan dodania konec Aprila)
Nakonec som skoncil pri Canyone.
Ale kludne by som siel do Rose, komunikacia s nimi velmi dobra.
Este upozornenie pre pripadnych novych zaujemcov ktori tuto temu citaju a vahaju. Ostrielanym sa to mozno bude zdat samozrejmost, ale stretol som sa s tym ze hlavne ludia ktory kupuju prvy krat a nevedia ako to funguje hovoria „Dodanie je az v marci , mam este kopec casu na rozmyslenie“. Takze info hlavne pre tychto, datum dodania samozrejme zalezi od datumu objednania a hlavne po novom roku v januari sa zacne celkom rychlo posuvat k junu. Tj. sezona cochvila vrcholi a vela placu na forach ze nemam stale bajk.....kazdy rok to tu citam.
kamosovi sme riesili bike, canyon sice vyzeral pekne na obrazku, aj specifikacie super, dokonca terminy dodania nadejne, ale to bola len naivita z neznalosti problematiky. nakoniec sa rozhodol pre vacsi bike ako chcel, slovenskej produkcie, zaujimaveho pomeru cena/osadenie.
Ja len nechápem, ako môže niekto poslat poškodený bike... to je drzost najväčšieho zrna...
Podľa mňa ten bajk už niekto mal a poslal im ho naspäť nech sa dajú vypchať... tak skúšajú akému dobrákovi to nebude vadiť uchlácholia ho nejakou drobnosťou a peneži vo vačku. Ak to nezoberie on zoberie to iný truľo Ja osobne by som sa nemohol pozerať na to poškodenie aj keby som to chcel nejak prelepiť alebo čo furt by mi to pripomínalo jak ma chcel niekto ***** a ja som sa nechal...
Cize si sa vobec nepoucil a zase ides objednat bajk od firmy bez kamennej predajne co zasiela bajky kurierom. Kto chce kam...
Do tej neexistujucej predajne sa idem za 3 tyzdne nazivo pozriet - snad sa mi potom podari nieco pofotit - zatial som ju videl iba zvonku, kedze som si neuvedomil kde som a ze to je vlastne tam.
Vyzerala celkom velka. Je to tu...
Ale ved samozrejme, ze taketo firmy maju kamennu predajnu. Ale pre 99% Slovakov su to len internetove znacky - takmer nikto z ludi zijucich na SK nebude minat cas a peniaze na cestu do DE len aby suploval kuriera.
Priznám sa, že som mal byť v čase posielania biku v Nemecku, vo Frankfurte, čo je kúsok od Koblenz-u (kde je Canyon), bohužiaľ cestu mi zrušli, tak som musel všetko riešiť cez kuriéra. Mrzelo ma to, lebo keby som si poň bol osobne, vzali by ma aj do výroby, bicykel nastavili...škoda.
Shapeshifter definitivne skapal, v pondelok mi maju poslat novy model na ktorom su odstranene chyby prvej serie, som zvedavy
...noo, nechcem ti brať tvoj optimizmus , ale kámo to reklamuje už 6 týždňov, a to ***** mu nie a nie poslať...Tak je , už to nieje ten starý dobrý Canyon...Nabudúce kámo pôjde do " jednonohého" ...Prečo? Pre ten ich haprujúci reklamačný servis.
myslim ze ten stary dobry caynon tu bude len treba pockat, vsetci viete co prave riesia, tak to netreba brat tak ako keby tento sucastny stav mal trvat vecne
Skús to vysvetliť tej "hrči" nespokojných aj potenciálnych zákazníkov , ktorí práve teraz rušia objednávku...A budem tlmočiť tvoju obhajobu kamarátovi, nech vie prečo nebikuje už skoro 2 mesiace...Ja som to tušil , a preto som od nich nikdy nič nevzal.
ja som tiez jeden z tych nespokojnych zakaznikov, mam objednany model 2016 a objednavku som robil este v auguste a dodnes nemam oficialne potvrdenie uz s platnym terminom dodania (malo byt min.tyzden, zevraj bude tento) vadi mi to ale co mam robit, mam dve moznosti objednavku zrusit a kupit si nieco co sa mi az tak nepaci alebo si pockat a mat ten svoj "vysnivany" ja som sa rozhodol pockat, bicykel si kupujem na niekolko rokov tak uz kvoli tomuto meskaniu a hlavne v tomto obdobi si pockam, ja cakam ale na cestak takze mtb mam doma a stale jazdime, kamosa samozrejme chapem no ale vyslo to tak ako vyslo (zmeny o ktorych vsetci vieme)
...noo, nechcem ti brať tvoj optimizmus , ale kámo to reklamuje už 6 týždňov, a to ***** mu nie a nie poslať...Tak je , už to nieje ten starý dobrý Canyon...Nabudúce kámo pôjde do " jednonohého" ...Prečo? Pre ten ich haprujúci reklamačný servis.
Ja som im prvy mail o tom,ze chcem reklamovat shapeshifter napisal v septembri a zatial stale nic.Minuly tyzden mi prisiel mail ze od pondelka maju rozposielat nove shapeshiftre,zatial sa neozvali.Kazdu info od nich uz beriem s rezervou lebo za ten cca rok co snimi komunikujem mi uz toho narozpravali.
V Canyone je momentalne neskutocny bordel,nic nestihaju,nic nevedia su v <>. A este chcu zacat predavat do USA
toho sa bojim, ze zacnu predavat do USA lebo takymto stylom to rychlo budu musiet zavriet, sice to slubuju uz roky ale zatial sa k tomu nedopracovali, dost ze zacinaju s australiou a novym zelandom
Toto je celkom dobrá stratégia...kopec zrušených objednávok...factory outlet sa pekne znovu plní...a komu to neponáhľa a kto je trpezlivý...ten chaos sa raz skončí...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Tymto neospravedlnujem Caynon, je to riadny pruser, nezvladol to, ale zase, nie je to o tom, ze o nicom ste neboli informovani. Dostali ste info, ze sa meni system a stahuje sa do novych priestorov. A co sa tyka poskodenych bikov, aj o tom sa tu pisalo, cest Canyonu, ze vsetky tieto veci riesi.
Zlava 5% na nove modely je vysmech, hlavne pre tych co cakali tak dlho a nic nedostanu.
Na druhej strane, je fer, ze vam vratia peniaze. Keby to bola slovenska firma, tak majitel by bol uz fuc aj s prachmi po takomto preslape.
Drzim palce, nech to co najskor vyriesia a dostatene svoje biky a pre tych co neostalo, tak bud kamenny shop, alebo iny vyrobca (Radon, Comencal, Rose, YT, Vitus).
Minuly rok som si objednaval Rose Granite Chief 2015 - customizovany. Ak chces nemenit komponenty tak to pojde asi rychlejsie. Ak hocico zmenis, treba ratat s tym, ze si pockas.
1. Februar - objednane (odhad 2 mesiace)
27. Marec - Zrusil som objednavku (plan dodania konec Aprila)
Nakonec som skoncil pri Canyone.
Ale kludne by som siel do Rose, komunikacia s nimi velmi dobra.
Podľa mňa ten bajk už niekto mal a poslal im ho naspäť nech sa dajú vypchať... tak skúšajú akému dobrákovi to nebude vadiť uchlácholia ho nejakou drobnosťou a peneži vo vačku. Ak to nezoberie on zoberie to iný truľo
Do tej neexistujucej predajne sa idem za 3 tyzdne nazivo pozriet - snad sa mi potom podari nieco pofotit - zatial som ju videl iba zvonku, kedze som si neuvedomil kde som a ze to je vlastne tam.
Vyzerala celkom velka.
Je to tu...
Ja som im prvy mail o tom,ze chcem reklamovat shapeshifter napisal v septembri a zatial stale nic.Minuly tyzden mi prisiel mail ze od pondelka maju rozposielat nove shapeshiftre,zatial sa neozvali.Kazdu info od nich uz beriem s rezervou lebo za ten cca rok co snimi komunikujem mi uz toho narozpravali.
V Canyone je momentalne neskutocny bordel,nic nestihaju,nic nevedia su v <>. A este chcu zacat predavat do USA