Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ta všetci , čo ste takí vytrvalí čakatelia máte u mňa veľký obdiv. Ja som nečakal ani na jedno z mojich aut viacej ako 3 týždne , nie to mesiace na bike. Všetko má dve strany mince. Pre mňa Canyon veru nieje, ajkeď su to pekné a rámy aj trvácne. Tá čakačka je veru pre mňa " neprekusnuteľná"..tak pevné " nerve"
Keď to tak čítam, som rád, že som bol netrpezlivý a kúpil model 2015 a nečakal Bike som mal doma behom 2 týždňov. Aj keď pôvodne som si poň mal ísť ... ale terajšie problémy, čo tu čítam, by som nechcel prežívať.
Aky je to premiovy Canyon? Spolocnost bez nejakej historie tu je porovnavana s legendarnymi znackami ako Specialized, Lapierre, Trek...len na zaklade ceny. Pritom ako tak citam toto forum, ani keby riesim len tu nizku cenu, tak mi to za tie prachy nestoji.
Aky je to premiovy Canyon? Spolocnost bez nejakej historie tu je porovnavana s legendarnymi znackami ako Specialized, Lapierre, Trek...len na zaklade ceny. Pritom ako tak citam toto forum, ani keby riesim len tu nizku cenu, tak mi to za tie prachy nestoji.
nehnevaj sa ale spesl a trek su legendarne akurat tym, ze za 2 tisicky kupis bajk osadeny uplnym odpadom, a 90% bajkov tychto znaciek co stretnes v lese su uplne lowcost (ale predrazene) sracky so Suntour vidlami
To bolo obrazne,pozri si ich stranku. Ale tusim je tam nieco ale za 6000 tisic s nema to ani kashimum. Tam ti moc nedopraju ani u najdrahsich modelov. Na druhej strane specialized ti dopraje,ale za 6tis. a viac... ja si kupujem kazdy rok ctmko,jazdene,ma to vsetko a este mi zostane aj na bublifuk. A co sa canyonu tyka,strive bol asi to najlepsie na com som jazdil. Este sa ma pytal chlapik od nich,ci mi Lko race nebolo velke. Praveze uplna pohoda,zatacalo to,do vzduchu sa tomu chcelo... za cosi cez 3 tisic so skvelymi komponentami sa da kupit....
canyo mal na mysli vyssi model od canyonu a nie to ze by bol canyon premiovy, z toho nie je ani jedna znacka co si dal ty, treba lespie citat
canyo mal na mysli vyssi model od canyonu a nie to ze by bol canyon premiovy, z toho nie je ani jedna znacka co si dal ty, treba lespie citat
Dik, si jeden z mala co to pochopil
Ja som objednal Canyona za 1300eur (GC CF 5.9), tak ani necakam ze mi poslu take odskodne ako za bike 3k+ EUR vid. Spectral 9.9.
Mozno v lepsom pripade prihodia multifunkcnu satku, ale radsej nech poslu bike poriadne poskladany a neposkodeny...a do tych Vianoc ked uz im to babie leto nevyslo.
Mne zatial nic, ale pozeram ze niekto to uz vzdal s bikom na ktory aj ja cakam, takze kto ma zaujem v outlete karbonovy HT velkost L za 1299eur, nech sa paci rychlo objednat!
ja som prave dnes platil za bike, Tomas od canyonu mi poslal cislo uctu (slov.sporitelna) a cez internet banking som bike vyplatil, ale najskor som cakal na oficialne potvrdenie objednavky, termin dodania mam 7-11.12
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
nehnevaj sa ale spesl a trek su legendarne akurat tym, ze za 2 tisicky kupis bajk osadeny uplnym odpadom, a 90% bajkov tychto znaciek co stretnes v lese su uplne lowcost (ale predrazene) sracky so Suntour vidlami
Dik, si jeden z mala co to pochopil
Ja som objednal Canyona za 1300eur (GC CF 5.9), tak ani necakam ze mi poslu take odskodne ako za bike 3k+ EUR vid. Spectral 9.9.
Mozno v lepsom pripade prihodia multifunkcnu satku, ale radsej nech poslu bike poriadne poskladany a neposkodeny...a do tych Vianoc ked uz im to babie leto nevyslo.