Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Vazim 81kg. Podla tabulky co som nasiel som to dal na cca 82psi vidlu,tlmic mam na 130 tusim uz z tovarne. Zatial som si zamiloval descend mod vidla co som mal na na ht bola makka ako.foxka ma descende cize som zvyknuty vpredu na zehlicku a prisposobil.som tomu uz styl, nema problema ako.sa vravi.
Aby som nezabudol,velkost L nervaka na mojich 183-4cm mi pride uuplne idealna, dlzku po rozkrok mam cca 84cm. Ten bike je prosto uzas
Na nastavenie sagu je najlepší kozub. ( Bike máš oň opretý) Vylez na bicykel, opri sa rukou o kozub a zmeraj pokles vidlice a tlmiča.
15 - 25% celkového zdvihu Ak máš rád žehlenie, tak bližšie k tým 25%.
Na tie tlaky sú tabuľky, ktoré som mal, ak sa dobre pamätám, pribalené, alebo sú aj kdesi na foxovskom webe. To je orientačné nastavenie a potom, ako hovorí GaliPe, treba nastaviť ten sag (ponorenie, či ako to po slovensky povedať), to je rozhodujúce. Aj na to sú tabuľky u foxov, http://www.ridefox.com/help.php?m=bike&id=68
Kurňa, aká škoda, že dnes leje, v Púchove dnes máme oficiálne zahájenie mtb sezóny, no neviem, či vytiahnem blatoborec.
Btw mali by sme, ako už niekto vyššie hovoril, porozmýšťať o založení Canyon - threadu, aby sme tam mohli o******ť a vymienať si skúsenosti.
No jo, ale ako? Vpravo máme (ja síce mám nerváka 7 nie 9 ako BB, ale kostry sú identické) vnútri trubky vedené lanko prehadzovačky, ale vľavo nie sú žiadne dzúry. Neviem, či by som kvôli tomu vŕtal, to hádam nestojí za to. Ale nechám si poradiť od znalejších.
On nemyslí, že máš vŕtať do rámu. Hadička ide z vonkajšku rámu a to je špatné, mala by ísť zo strany ku kolesu.
Ok, myslel som na to ako na druhú možnosť, ale budem sa ďalej pýtať ako debil - prečo je to dôležité? Nebite ma, včera som oslavoval meniny tak mi ešte závity celkom nefungujú
Ahááá, začína sa mi rozvidnievať. Vy myslíte aby šlo lanko okolo HORNÉHO ramena zadnej stavby zo strany bližšie ku kolesu, idem to hneď napraviť, soráč, však hovorím, že oslava bola bujará ,
Edit:
skontroloval som, tak mne to chalani z Koblenzu zmontuvali spávne. Asi vtedy neoslavovali
Dakujem chalani, strasne sa mi ten bike paci, strasne je krasny a strasne je uzasny Urcite zalozme canyon fanclub. som za vsetkymi 10timi Len malicky update, mam uz na nom nazute Hans Dampfy Duro, tie nobby nicy su evolution line, nie performance, neviem ci si to vedel, ak nie, prijemne zistenie pre teba. Do MT pojdem v pondelok po praci, cize v Puchove by som bol cca okolo 17-18tej. Popremyslaj a budes mat pripadne super plaste rovno domov
Tal velkost L je fakt ideal. Citim sa uplne prirodzene na nom, nic nemam pocit, ze je dlhe, kratke, proste tak ako by malo byt
Prvy skutocny vyjazd do vysin hor mojej domoviny bude na Velky Fatransky Krivan
Duro, tie nobby nicy su evolution line, nie performance, neviem ci si to vedel, ak nie, prijemne zistenie pre teba.
Vedel, vedel, však keď vyššie o tom bola debata (str. 16), tak to tam chalani úplne domotali, jeden tvrdil, že evo line je nižšia ako performance a druhý tvrdil, že od výroby tam máme performance.Čo je omyl, všetky Nerváky od 6 po 9 SL tam majú presne tie isté NN 2,25 Evo - stačí kuknúť dobre na webe. http://www.canyon.com/_en/tools/comparator.html
Ad VFKriváň: thumbs up! Závidím, že máte okolo MT aj onakvejšie hory. Mi tu máme tak do 700mnm, ale sú pjekné a vyblbnúť sa dá, hlavne je super, že som z baráku v lese tak sa minútu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Btw. krásny bike. Veľa šťastných km ti prajem
Aby som nezabudol,velkost L nervaka na mojich 183-4cm mi pride uuplne idealna, dlzku po rozkrok mam cca 84cm. Ten bike je prosto uzas
15 - 25% celkového zdvihu Ak máš rád žehlenie, tak bližšie k tým 25%.
Kurňa, aká škoda, že dnes leje, v Púchove dnes máme oficiálne zahájenie mtb sezóny, no neviem, či vytiahnem blatoborec.
Btw mali by sme, ako už niekto vyššie hovoril, porozmýšťať o založení Canyon - threadu, aby sme tam mohli o******ť a vymienať si skúsenosti.
To síce nebolo adresované mne, ale opýtam sa: čo znamená po slovensky pri prasati do vnútra?
No jo, ale ako? Vpravo máme (ja síce mám nerváka 7 nie 9 ako BB, ale kostry sú identické) vnútri trubky vedené lanko prehadzovačky, ale vľavo nie sú žiadne dzúry. Neviem, či by som kvôli tomu vŕtal, to hádam nestojí za to. Ale nechám si poradiť od znalejších.
Ok, myslel som na to ako na druhú možnosť, ale budem sa ďalej pýtať ako debil
Edit:
skontroloval som, tak mne to chalani z Koblenzu zmontuvali spávne. Asi vtedy neoslavovali
Tal velkost L je fakt ideal. Citim sa uplne prirodzene na nom, nic nemam pocit, ze je dlhe, kratke, proste tak ako by malo byt
Prvy skutocny vyjazd do vysin hor mojej domoviny bude na Velky Fatransky Krivan
Vedel, vedel, však keď vyššie o tom bola debata (str. 16), tak to tam chalani úplne domotali, jeden tvrdil, že evo line je nižšia ako performance a druhý tvrdil, že od výroby tam máme performance.Čo je omyl, všetky Nerváky od 6 po 9 SL tam majú presne tie isté NN 2,25 Evo - stačí kuknúť dobre na webe.
http://www.canyon.com/_en/tools/comparator.html
Ad VFKriváň: thumbs up! Závidím, že máte okolo MT aj onakvejšie hory. Mi tu máme tak do 700mnm, ale sú pjekné a vyblbnúť sa dá, hlavne je super, že som z baráku v lese tak sa minútu.