Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
uz ked pytaju take prachy za obal aj dopravu , mali by tie bajky chodit v poriadku. zaujimave za od Slogeru mi prisiel Blizzard v poctivej krabici a posta aj obal uplne zadara.
Nehovorím, že niektoré poškodenia na biku nemôžu byť spôsobené prepravou.
Mne minulý rok prišiel bike s preliačinou na zadnej stavbe http://www.mtbiker.sk/foto/topic/32311/163896.html
Prepravou to určite nebolo nakoľko krabica nebola vôbec poškodená v mieste kde sa vo vnútri nachádzala zadná stavba.
Čiže to bolo poškodené ešte predtým ako bike skladali do krabice, prípadne ho poškodili pri balení. I keď to musela byť pekná šupa aby sa to preliačilo.
Zadnú stavbu mi bez problémov vymenili, no človeka zamrzí taká vec na biku za 2litre plus samozrejme riešičky okolo toho a nejaký čas bez biku.
Zatiaľ som nemal žiaden iný problém s bikom, ale nabudúce to už ďalší Canyon nebude.
ako som spomínal Spectral je už doma a už aj prvy vyjazd bol, pocity super ako inak že..
došiel mi s poškriabanym lakom na top tube... smola ale čo už hlavne že je doma
Ja by som to aspoň odfotil a poslal do Canyonu. Bike by som asi naspäť neposielal, ale ako seriózna firma by mohli poslať nejaké finančné alebo materiálne ospravedlnenie. Za pokus to stojí .
ako som spomínal Spectral je už doma a už aj prvy vyjazd bol, pocity super ako inak že..
Nezabudni dat nejake pekne foto do galerie nasich bajkov
Odfot, pošli na cz/sk. Aj mne prišiel poškriabany Lux pred mesiacom, ponúkli buď výmenu rámu alebo 150 EUR návrat. Dohodli sme sa nakoniec na 200 EUR návrate.
Ja som dnes pisal ohladom mojho terminu nakolko Coffey32 co si objednaval rovnaky typ, velkost aj farbu o tyzden neskor ako ja mu uz prisiel ...a mne dali teda termin az prelom marec/april...Z toho mailu co mi pisal mam silny pocit ze mu to neslo trochu do hlavy...som zvedavy co mi zajtra napise este....
Bajk pride neposkodeny 99% ludi, vzdy samozrejme pisu na forach len ti co maju problem. Takze toto vlakno je z vacsej casti plne len negativnych skusenosti, tj z pohladu nezaujateho kupujuceho je absoutne nevhodne ho citat.
Odfot, pošli na cz/sk. Aj mne prišiel poškriabany Lux pred mesiacom, ponúkli buď výmenu rámu alebo 150 EUR návrat. Dohodli sme sa nakoniec na 200 EUR návrate.
a dnes mi prišli peniaze na účet, čiže celkom rýchlo odkedy sme sa dohodli...
V poslednom order confirmation som mal uvedeny termin odoslania 16.-20.11, pricom som ho dostal mailom az 26.11., cize po predpokladanom termine odoslania. Pocas posledneho tyzdna som 4x volal na SK/CZ hotline ohladom stavu mojej objednavky. Tomas opakovane prislubil, ze sa bude dopytovat v DE a zisti skutocny termin odoslania, samozrejme doteraz som sa nic nedozvedel. Je realne SK/CZ hotline schopny nieco zistit alebo ide o ciernu dieru, kde sa akurat nespokojni zakaznici mozu postazovat, ale nic sa tym nevyriesi?
Jedna sa o Strive 7.0 Race 2015. Dodali niekomu v poslednych tyzdnoch nejaky Strive 2015?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mne minulý rok prišiel bike s preliačinou na zadnej stavbe http://www.mtbiker.sk/foto/topic/32311/163896.html
Prepravou to určite nebolo nakoľko krabica nebola vôbec poškodená v mieste kde sa vo vnútri nachádzala zadná stavba.
Čiže to bolo poškodené ešte predtým ako bike skladali do krabice, prípadne ho poškodili pri balení. I keď to musela byť pekná šupa aby sa to preliačilo.
Zadnú stavbu mi bez problémov vymenili, no človeka zamrzí taká vec na biku za 2litre plus samozrejme riešičky okolo toho a nejaký čas bez biku.
Zatiaľ som nemal žiaden iný problém s bikom, ale nabudúce to už ďalší Canyon nebude.
Ja by som to aspoň odfotil a poslal do Canyonu. Bike by som asi naspäť neposielal, ale ako seriózna firma by mohli poslať nejaké finančné alebo materiálne ospravedlnenie. Za pokus to stojí .
Nezabudni dat nejake pekne foto do galerie nasich bajkov
pochvalit za to , co ma byt samozrejmost?
super, to som rad, len si neodpustim,... kam sme to klesli, ked sa tesime z toho ze bajk prisiel neposkodeny a na 100%,
Paradny bike, len ma nejake tenke kolesa
Bajk pride neposkodeny 99% ludi, vzdy samozrejme pisu na forach len ti co maju problem. Takze toto vlakno je z vacsej casti plne len negativnych skusenosti, tj z pohladu nezaujateho kupujuceho je absoutne nevhodne ho citat.
a dnes mi prišli peniaze na účet, čiže celkom rýchlo odkedy sme sa dohodli...
V poslednom order confirmation som mal uvedeny termin odoslania 16.-20.11, pricom som ho dostal mailom az 26.11., cize po predpokladanom termine odoslania. Pocas posledneho tyzdna som 4x volal na SK/CZ hotline ohladom stavu mojej objednavky. Tomas opakovane prislubil, ze sa bude dopytovat v DE a zisti skutocny termin odoslania, samozrejme doteraz som sa nic nedozvedel. Je realne SK/CZ hotline schopny nieco zistit alebo ide o ciernu dieru, kde sa akurat nespokojni zakaznici mozu postazovat, ale nic sa tym nevyriesi?
Jedna sa o Strive 7.0 Race 2015. Dodali niekomu v poslednych tyzdnoch nejaky Strive 2015?