Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Nazdar. Chcem sa opytat ako je to s platbou prevodom? Ak som spravne pochopil tak staci zaplatit najneskor dva tyzdne pred datutom odoslania uvedenym na fakture. Cize ak mam na fakture datum odoslania 22.2. Staci zaplatit vo februari? Spravne tomu rozumiem? Inak na fakture mi uvadza inu farbu aku som si objednal co ma v podstate aj potesilo lebo v inej farbe som si ho objednal kvoli kratsej dodacej dobe
Nazdar. Chcem sa opytat ako je to s platbou prevodom? Ak som spravne pochopil tak staci zaplatit najneskor dva tyzdne pred datutom odoslania uvedenym na fakture. Cize ak mam na fakture datum odoslania 22.2. Staci zaplatit vo februari? Spravne tomu rozumiem? Inak na fakture mi uvadza inu farbu aku som si objednal co ma v podstate aj potesilo lebo v inej farbe som si ho objednal kvoli kratsej dodacej dobe
Hej staci aby mali peniaze dva tyzden pred odoslanim peniaze...A uvidis co ti nakoniec pride mozno z 2000 ueroveho bicykla bude 5000 za akciovu cenu Ale asi taky bordel mat az nebudu
Ja len nechapem ze pri bajku co som si objednaval pri farbe topeak ergon bolo odoslanie zaciatkom juna tak aby som necakal objednal som si cierny, ktory ma dodanie v marci. Je mi to v podstate jedno aka farba aj ked povodne som chcel ten vo farbach topeak ergon. A na fakture (ked som si objednal cierny) mam farbu topeak ergon a odoslanie vo februari Maju v tom trochu bordel, no zaklad je aby mi prisiel bajk ktory som si objednal najlepsie podla terminu odoslanaia na fakture a na farbe nezalezi
Tak to je krasa ja 11.9. a termin mi teraz najnovsi dali na koniec marca :D:D ale zase ked som to s nim riesil tak mi pisal ze vsetky nove objednavky su dane na 2.10... lebo som sa cudoval aky datum objednania tam mam..teda snad to tak je...tak ktovie kam ma az hodilo...no sranda..este ze to silno neponahla..len aby sa to dovtedy neposralo este viac...
CF, 3x potvrdili že ho majú a už čaká len na pridelenie trasovacieho čísla...vraj...no čítal som tu že sa prepočítali no tento týždeň v outlete pribudli dva 5.9 cf, ludia museli zrušiť objednávky...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Hej staci aby mali peniaze dva tyzden pred odoslanim peniaze...A uvidis co ti nakoniec pride
Odpoved:
"Termíny na webu jsou již aktuální.
Nabídky zvýhodněných doplňků k novým bicyklům budeme opět zavádět ale zatím nevíme kdy by to mohlo být.
Faktura je vystavena cca do týdne od objednávky, ale uhradit ji stačí až 14 dní před termínem odeslání který je v ní uveden."
Zdar, kedy si objednaval ?
Tak to je krasa
Granda cf ci al 5.9? Mne cf 5.9 2015 zrusili po 3 mesiacoch od objednania, uz som to tu spominal. Vraj prijali viac obj.ako mali v plane vyrobit.