Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
hmm,nechapem velkosti ramov u noveho neurona 8,0 (2018),prve dva velkosti 27,5 a zbytok 29,to je podobne jak u GC verziach,tak potom aky bude neuron 8,9(2018) iba cisto 29 velkost,dufam ze bude vpredu dvojplacka
Tomáš, ja by som sa len obával akú výdrž bude mať reťaz + prevodník ako aj samotná kazeta, predsa len namiesto 3 prevodníkov bude jeden a namiesto 10 sp. širšej reťaze bude užšia, teda skôr sa zničí jednak reťaz, jednak prevodník a v sumáre možno by bolo výhodnejšie ísť do pohonu xt napr. 2 x 10, či 2 x 11. Dal som si do prepočtu prevodov aj to, čo teraz jazdím 40-30-22 a 11-36 na 27,5´kolesách a tento pohon a vyšlo mi to zhruba narovnako, ale bez najťažšieho prevodu. Samozrejme pýtam sa len na názor, ak ma niekto nejaké skúsenosti, námety, či áno, či nie, ak áno ako najlepšie. Mne to vychádza, že pri predaji sady eagle do bazára, by som mohol byť mierne v pluse..problém je koleso a xd orech
Reťaze a kazety by som sa nebál, práve výdrž reťaze je aktuálne vyššia pri 12s ako 11s sa rozoberalo v inej téme, prevodník možno zdochne skôr to by som ale osobne riešil výmenou za oceľový až k tomu príde, minimálna investícia
Ahojte, poprosím tých z Vás ktorí vlastníte nerve 2016 aký máte na tom biku predstavec. Jedná sa mi o ten originálny. Vymenil som ho, teraz ho chcem naspäť len ho už bohužiaľ z nevysvetliteľných dôvodov nemám dík
Ahojte, asi pred mesiacom som reklamoval tecucu paku na zadnej brzde v canyone, rychlost aj pristup paradny, no brzda sa vratila s vymenenou pakou, ktora je ale dlhsia ako bola povodna a teda aj predna s komentom ze povodna sa uz nevyraba. Skusil som reklamovat, preco nevymenili za paku rovnakych parametrov no neuspel som. Takto som si teda servis nepredstavoval. Brzdy mam aj tak v plane menit, ale ten princip mi pride podivny ?
Ked uz sa nevyraba, co maju robit, ked reklamujes tesne pred koncom zaruky ram tiez nedostanes istu farbu. Ja som s canyon nadmierou spokojny, zacalo mi hadzat plast, poslali mi novy a pre stary si potom dosiel kurier. Takze som jazdil furt... inde by ma poslali do riti, co sa tyka dlhsej packy, aky je v tom problem okrem vizualnej stranky?
No este ze som stihol kupit 27,5" Neuron velkost L
A davaju tam teraz Nobby Nic namiesto Mountain King, a tie su o trosku tazsie, takze tych 100-200g rozdiel moze byt tam.
Čaute, ako dlho trvá canyonu výmena bicykla za inú veľkosť keď je skladom? Pôvodný si kuriér vyzdvihol pred 3 týždňami a nový zatiaľ nikde. Podpora cz-sk moc toho nevie, len tvrdí, že mám byť trpezlivý.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Reťaze a kazety by som sa nebál, práve výdrž reťaze je aktuálne vyššia pri 12s ako 11s sa rozoberalo v inej téme, prevodník možno zdochne skôr to by som ale osobne riešil výmenou za oceľový až k tomu príde, minimálna investícia
Budú dvojplacky aj Shimano verzie pohonu
Zatiaľ.je tam vyslovene len ochutnávka
A davaju tam teraz Nobby Nic namiesto Mountain King, a tie su o trosku tazsie, takze tych 100-200g rozdiel moze byt tam.