Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
vladino95 nom, posledne vianoce mali postupne 12 dnovy vypredaj ale az ku koncu dali na vybrany factory outlet do 25%, aspon tak hovoria stare emaily. Potom az vo february bol dalsi factory outlet sale. Cize kukat skorej factory outlet kazde rano .
jerenej predpokladam ze ty nechces chapat viacej veci ako preco niekto pouziva anonymny nik a nevystavuje vsetky svoje udaje na (verejnych) diskusnych forach. A keby este vies kolko vypredajovych veci mam na tej "skladacke" a kupujem celkovo, asi zinfarktujes. Inak, pocikavanie mi nevadi, lebo vsak predsa pride maminka, spravy si par dnovy vylet kazdy tyzden, a vyperie, takze pohoda.
Ahojte, viete mi poradit aku velkost kolies ma bicykel grand canyon 5.9 al wmn model 2017 ? Na stranke sa pise ze by mal mat 29. no na fotke (v outlete) je vyfotene 27mickove koleso.
Ahojte, ti ktori jazdite QR vzadu, nemate volu na zadnom kolese? Myslim v smere osky. Ked chytim plast s rafom tak to hadam urobi aj 2mm..no ked sa znazim najst volu medzi nabojom a oskou, tak tam sa mi to nejavi. Vyplet bol premerany, je ok. Alebo to moze byt tymi Mavic nabojmi? Vdaka
erkosquad, ja nemám Canyona. Len dva páry Mavicov. Robia sa v Rumunsku a preto ich už nehodno ďalej komentovať.
Na SLR sa vôľa regulovala priťahovaním ložísk. Na Crosstrailoch (starší ročník) mechanik nalepoval ložisko na osku.
Dobry večer,prosimvas aky je rozdiel medzi napr. Grand Canyon muzskym a Wmn pre ženy?Pozeram,ze ram je rovnaky...,akurat kratsi predstavec je na Wmn..su este aj ine rozdiely okrem sedla v nosnosti komponentov napr.???
Pokiaľ viem tak wmn má len kratší predstavec, iné sedlo (ženské) a užšie riaditka. Pokiaľ ide o geometriu rámu to som neskumal. A myslím že nosnosť komponentov nebude ina. Nevidel som okrem sedadiel špecializované komponenty pre ženy
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jerenej predpokladam ze ty nechces chapat viacej veci ako preco niekto pouziva anonymny nik a nevystavuje vsetky svoje udaje na (verejnych) diskusnych forach. A keby este vies kolko vypredajovych veci mam na tej "skladacke" a kupujem celkovo, asi zinfarktujes. Inak, pocikavanie mi nevadi, lebo vsak predsa pride maminka, spravy si par dnovy vylet kazdy tyzden, a vyperie, takze pohoda.
To máš aký ročník Nerva?2016 modely mali "od výroby" Contiky 2,4" a miesta tam je možno aj na 2,6".
To máš aký ročník Nerva?2016 modely mali "od výroby" Contiky 2,4" a miesta tam je možno aj na 2,6".[/quote]
Na SLR sa vôľa regulovala priťahovaním ložísk. Na Crosstrailoch (starší ročník) mechanik nalepoval ložisko na osku.