Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Viete mi poradit aku velkost biku objednat u Neuronu velkost kolies 29".Kalkulator dal M, Canyon odpoved L (vraj Neurony su kratsie), jazdim 27.5" Canyon a Lko. Vyska cca 180 cm, inseam cca 78-80 cm.
sylvatic Sediet ti budu podla mna obe velkosti, zalezi aky posed preferujes. Tiez som toto riesil pri Spectrale a vzal som nakoniec mensi a nemrzi ma - akurat uz mohli davat od vyroby 150mm teleskopku - 125ku som mal asi 10cm vonku zo sedlovej trubky.
AL 6.0 by som si vedel živo predstaviť u seba Rám konečne prepracovaný a vyzerá masívne...škoda že sa to prejavilo na váhe +2kg oproti starému modelu je dosť sila
Zdvihy ostali rovnaké, minuloročný (tuším že 6.0 EX) mal 12,7kg, dnes je to o 2kg viac. Pamätám si, mal som ho už objednaný
Tohoročný top model CF 9.0 LTD za 7.000e je presne o 200g ľahší ako AL 6.0 2017 za cca 2300,-
Kategoria 4 s tymto nic mat nebude. Radon robi 140mm zdvihy v tejto kategorii s vahou 10,8kg. Neviem, nejak to nechapem, s touto vahou su tie biky tazko akceptovatelne. Ja som rozmyslal ze do buducna by som siel do vyssich zdvihov, ale teda Spectral si rovno skrtam zo zoznamu.
Jasné, každý má iné požiadavky a priority, ja keď som ho min. rok objednával tak jedným z lákadiel bola hmotnosť. Objednávku som potom z iných dôvodov stornoval a nebyť toho že mu pridali 2kg, v budúcom roku by som na Spectralom zase uvažoval...ale rám vyzerá fajn a v tej červenej
Inak mi ale príde že sa Canyon s novým Spectralom dosť inšpiroval u YT
U mna zmiesane pocity, asi by bolo dobre vidiet nazivo a previest sa Vaha +- porovnatelna so strivom, treba ale podotknut, ze su tam fakt velke balony osadene.
Zda sa mi to, alebo na tych CF modeloch su hlinikove zadne stavby ?
Pevne verim, ze dalsia generacia Strive bude v podobnom style. Mam v plane upgrade biku na nejake to endurko. Strive mi v terajsom designe moc nesedi, ale asi sa oplati este ten rok pockat a porovnat Capru 2018 (prip. 2019) vs Strive 2019. Kazdopadne, za mna palec hore za novy Spectral aj ked ta hmotnost AL verzii je uz trosku dost na bike so 140 mm zdvihmi a jednoprevodnikom (teraz mam AL Scott Genius 2013, 150 mm zdvihy, 3x10 a 13.9 KG aj s pedalmi).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
https://www.canyon.com/sk/mtb/spectral/
Tohoročný top model CF 9.0 LTD za 7.000e je presne o 200g ľahší ako AL 6.0 2017 za cca 2300,-
Inak mi ale príde že sa Canyon s novým Spectralom dosť inšpiroval u YT
Zda sa mi to, alebo na tych CF modeloch su hlinikove zadne stavby ?
crymo99 dočítaš sa tam aj toto: "celkem tři druhy rámů - komplet hliníkový, karbon s hliníkovou zadní stavbou a komplet karbonový"
Az na ten detail ze top spectral stoji teraz skoro dvakrat tolko ako top jeffsy