Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
nemci ma zakaždým odkážu na sk-cz podporu, ale posledná správa je, že vraj inventúra z jedného týždňa sa pretiahla na dva, takže všetky objednávky sa posúvali. Dúfam, že v pondelok sa už začne vybavovať.
REKLAMACIA kluk RACE FACE na Nerve 9.9 LTD 2016
lava karbonova kluka poskodena duralova os sa hybe na kluke, na hotline linke mi povedali tze to je bezne ze je na to viac reklamacii,...
25,8 2017-- napíšu kolegům do Německa aby mi poslali nové kliky.
22.9. 2017----právě jsem dostal od kolegů z Německa informaci, že kliky je třeba poslat do německého Race Face, napište mi tedy prosím adresu a termín pro vyzvednutí balíku s klikami a já bych objednal přepravu.
do dnes nemam kluky.. ani nahradu ani nic koniec sezony a bike mam na stojane.. posledne krasne pocasie roka stravim doma....
viem ze za to chalani s podpori nemozu ale 2 mesiace riesit reklamaciu.. je pre mna na bicykel za 3600€ nepripustne...
zalezi asi s kym sa komunikuje. Ked som reklamoval brzdovu packu na novom grand canyone, tak vsetko bolo vyriesene v priebehu 2 tyzdnov myslimze - od napisania az kym sa mi vratil bike naspat. Siel som ale cez nemecky on-line chat po anglicky
ale race face press fit ma 30mm oriemer BB92 shimano pouziva 24mm ruru na klukach cize neviem,,,,
presne tak. kamos pozical kluky, ja som si kupil stred a dal vymenit, inac sa nedalo jazdit. Race Face kluky paradne lahke, ale casom sa uvolnia. Mne vyreklamovali 3. generaciu Next SL za 4. generaciu, vcera kukam a uz je tam malilinkata vola. Ak sa to bude zhorsovat, dam vymenit znova je mi jedno. nech mi daju radsej tie DH kluky, mozno konecne nieco vydrzia
Este raz, kluky som nahlasoval koncom Aprila 2017 a realne nove som dostal nove 24. Jula 2017
je ... ale ako vidíš, jazdím blato - neblato, tak mi to vyhovuje ... na zvážnice a lesné cesty mám Kubíka2 a tam mám conti raceking vpredu a specialized fasttrack vzadu
Pochybujem ze bude zlava na 2018kove modely tento rok (Najskor TdF 2018).
Ak to bude ako minuly rok, tak cely december budu v outlete 2017kove bicykle za dobre peniaze.
woooow, aka krasne hlboka myslienka. Jak super inteligentny a bohaty musis byt ked mas vymyslas taketo filozofie... btw, nie kazdy potrebuje mat napriklad veci hned a najnovsie a nemusi teda nakupovat za "uvadzaciu cenu", ale to ty nenenazrany asi nechapes
Ako asi by som sa nepýtal na zľavy na modely 2018 ešte v roku 2017 to je vážne moc, vlastne ja by som sa vôbec nepýtal a už vôbec nie sk/cz supportu vôbec nič nevie, ale ak má niekto trpezlivosť počkať a dúfa v ďakujem mega zľavu na svoj bike tak prečo by bol hlúpy
Ak si pamätám tak v lete nabehli zľavy na carbonove strivy -800€(25%) , ale musia ťa proste trafiť modelom a veľkosťou
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
lava karbonova kluka poskodena duralova os sa hybe na kluke, na hotline linke mi povedali tze to je bezne ze je na to viac reklamacii,...
25,8 2017-- napíšu kolegům do Německa aby mi poslali nové kliky.
22.9. 2017----právě jsem dostal od kolegů z Německa informaci, že kliky je třeba poslat do německého Race Face, napište mi tedy prosím adresu a termín pro vyzvednutí balíku s klikami a já bych objednal přepravu.
do dnes nemam kluky.. ani nahradu ani nic koniec sezony a bike mam na stojane.. posledne krasne pocasie roka stravim doma....
viem ze za to chalani s podpori nemozu ale 2 mesiace riesit reklamaciu.. je pre mna na bicykel za 3600€ nepripustne...
presne tak. kamos pozical kluky, ja som si kupil stred a dal vymenit, inac sa nedalo jazdit. Race Face kluky paradne lahke, ale casom sa uvolnia. Mne vyreklamovali 3. generaciu Next SL za 4. generaciu, vcera kukam a uz je tam malilinkata vola. Ak sa to bude zhorsovat, dam vymenit znova je mi jedno. nech mi daju radsej tie DH kluky, mozno konecne nieco vydrzia
Este raz, kluky som nahlasoval koncom Aprila 2017 a realne nove som dostal nove 24. Jula 2017
Ak to bude ako minuly rok, tak cely december budu v outlete 2017kove bicykle za dobre peniaze.
Ak si pamätám tak v lete nabehli zľavy na carbonove strivy -800€(25%) , ale musia ťa proste trafiť modelom a veľkosťou