Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Toto je jednoznacne, ten isto nie je novy. Odstupit od zmluvy. Pripadne pozadovat novy. Ja rozbalujem az zajtra pod stromcekom dufam ze bude vsetko v poriadku.
Nechce sa mi verit, aj cesky support vzdy vyriesil vsetko k spokojnosti a v prospech mna ako zakaznika .. ak toto nie je nejaka forma antireklamy tak mas riadnu smolu
To vyzerá ako testovací bajk. Predávajú aj testovacie? Alebo ako ho mohli poslať namiesto nového ? Tomu Kocúrovy by som dal po vajciach z mokrou handrou.
z mojej skúsenosti tiež by som to radšej riešil priamo s nemcami. Ja som čakal na výmenu biku cez čechov mesiac, nemal som bike ani peniaze, plno telefonátov mailov a nič sa nedialo, len mi stále vraveli, že mám byť trpezlivý lebo nemci nestíhaju. Po mesiaci som sa spojil cez chat s nejakou nemkou na supporte o výmene akoby ani nevedeli, ale vybavila to za 5 min a o 6 hodín neskôr bol už bike aj odoslaný.
Caute, mam zauijem o Canyon Neuron AL6 a zaujimal by ma ci Canyon nerobi nejake povianocne akcie? Ci ma zmysel pockat par dni, alebo to rovno kupit? Dik
Aku velkost hladas, v outlete je za dobru cenu veľkosť M. https://www.canyon.com/sk/factory-outlet/category.html#category=mtb-bikes
Co sa tu spominalo davnejsie, tak cez vianoce býva sem tam postovne zdarma, prve zlavy sa objavuju zaciatkom sezony. Ja som to sledoval asi tak od apríla/mája kým som kúpil a prvé zľavy boli až počas TdF. Nakoniec som kúpil z outletu (nový) ale vyššia zľava ako počas TdF už nebola (ak nepočítam jazdený outlet).
druhý mal dorezané gumy, roztrhnuté sedlo, doškriabaný rám aj ráfiky, ojazdenú kazetu a poškodenú prednú kotúčovú brzdu - skrivený disk... bol evidentne používaný. Jednalo sa o Spectral CF 8.0 a stál cca 3100 euro. To je cena nového bajku podľa webstránky.
Spectral CF 8.0 stál nový 3599, najlacnejšie bol počas Tdf za 3299, takže nový si asi za 3100 priamo od výrobcu nekupoval.
Sú to aj testovacie modely (býva uvedené aj s fotkami častí na ktorých vidno stopy po používaní), alebo bicykle ktoré niekto vrátil (nesadla mu velkosť), alebo úplne nové biky ale minuloročný model (2017).
reklamácia bola uznaná, zajtra údajne poškodený bajk vyzdvihne kuriér, peniaze budú vraj vrátené na kreditnú kartu akonáhle bude reklamovaný produkt v nemecku na sklade. premýšľal som chvíľu, že si ten spectral nechám a opravím, ale nedávalo to finančne logiku, musel by som vymeniť ráfiky, brzdové kotúče, kazetu, pneumatiky... to by bola investícia za cca 600- 800 euro, takže by som sa vlastne dostal na cenu nového spectralu CF 9.0 (3100+800)
No a kolko si vlastne za ten Spectral zaplatil a aka to je rada ? Nejak si sa vykrucal. Ci si nahodou nekupoval bicykel z outletu ktory bol aj na stranke uvedeny ze nesie znaky pouzivania - pretoze aj take predavaju v outlete - je tam viacero kategorii opotrebovania:
BIKES WITH SLIGHT SIGNS OF WEAR
Category 3 is for bikes that display slight signs of wear. These may be, for example, bikes which customers have returned within 30 days and have already been ridden once or twice, or a bike that was part of our test fleet. The cassette and chain will be slightly worn but display no obvious signs of wear. The frame and also the components may have the odd scratch, chipped paintwork or colour deviations. As with all Outlet bikes, we provide the same guarantees as on any new Canyon bike. Furthermore, the bikes are all assembled and thoroughly checked by our workshop mechanics, with any modifications made if necessary.
NEW BIKE WITH SLIGHT OPTICAL DEFECTS
Bikes and framesets in this category are unridden new bikes that may have minimal colour deviations, scratches or paintwork defects. Put simply, these are bikes that don"t quite pass our strict appearance quality standards to be sold as normal, however they work just the same as any new bike. As with all Outlet bikes, we provide the same guarantees as on any new Canyon bike. Furthermore, the bikes are all assembled and thoroughly checked by our workshop mechanics, with any modifications made if necessary.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co sa tu spominalo davnejsie, tak cez vianoce býva sem tam postovne zdarma, prve zlavy sa objavuju zaciatkom sezony. Ja som to sledoval asi tak od apríla/mája kým som kúpil a prvé zľavy boli až počas TdF. Nakoniec som kúpil z outletu (nový) ale vyššia zľava ako počas TdF už nebola (ak nepočítam jazdený outlet).
Spectral CF 8.0 stál nový 3599, najlacnejšie bol počas Tdf za 3299, takže nový si asi za 3100 priamo od výrobcu nekupoval.
BIKES WITH SLIGHT SIGNS OF WEAR
Category 3 is for bikes that display slight signs of wear. These may be, for example, bikes which customers have returned within 30 days and have already been ridden once or twice, or a bike that was part of our test fleet. The cassette and chain will be slightly worn but display no obvious signs of wear. The frame and also the components may have the odd scratch, chipped paintwork or colour deviations. As with all Outlet bikes, we provide the same guarantees as on any new Canyon bike. Furthermore, the bikes are all assembled and thoroughly checked by our workshop mechanics, with any modifications made if necessary.
NEW BIKE WITH SLIGHT OPTICAL DEFECTS
Bikes and framesets in this category are unridden new bikes that may have minimal colour deviations, scratches or paintwork defects. Put simply, these are bikes that don"t quite pass our strict appearance quality standards to be sold as normal, however they work just the same as any new bike. As with all Outlet bikes, we provide the same guarantees as on any new Canyon bike. Furthermore, the bikes are all assembled and thoroughly checked by our workshop mechanics, with any modifications made if necessary.