Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja som napriklad kupil tiez Neuron z outletu minuly rok. Bol o 950€ lacnejsi kvoli kozmetickym defektom (ALE nejazdeny kus). Podla mna si (nedopatrenim/nepozornostou???) kupil outletovu testovacku, tych tam byva celkom dost - aj zlava tomu celkom zodpoveda.
nevedel som, že canyon predáva ojazdené bicykle, proste som hodil do mobilu "spectral 8.0 CF EX" a prvý čo mi vyhodilo som kúpil, bolo to cez nemecký e-shop, ja som bol presvedčený, že kupujem nový bicykel. prišla mi na mail objednávka, kde nebolo ani zmienky o tom, že sa jedná o používaný tovar. keď som to doma rozbalil, bol som dosť zaskočený
akože spectral je krásny bajk, ale tento bol dosť dobitý, nevycentrované kolesá, krivý brzdový disk, doničené pneumatiky, zjazdená kazeta, mistami bol od blata...
To ti nikto nevyvracia.
Ale podla mojho nazoru si chybu urobil ty a to tym, ze si si poriadne neprecital co kupujes (pri veci za 3k+ mi to hlava neberie, ale dobre). Moj Neuron mal odfoteny kazdy jeden skrabancek a presne v takom stave mi ten bajk prisiel domov.
Druha varianta je, ze si pomylili krabice, resp. chyba pri expedicii...
keď som sa pokúšal predtým kúpiť spectral bol vypredaný, tak keď bol zrazu znovu dostupný, povedal som si, že keď budem dlho špekulovať zasa ma niekto predbehne... no a tak som konal rýchlo... každopádne si myslím, že by mali na faktúru napísať, že bike nie je nový, v mojej nič také nie je
V outlete predavaju 3 druhy bajkov a vzdy dole pod specifikaciou mas uvedene o aky sa jedna - mozu to byt uplne nove bajky ktore nepredali pocas roka a ponukaju ich za lepsiu cenu po sezone, mozu to byt bajky pri ktorych zakaznikom nesadla velkost a vratili ich s tym, ze sa povozili akurat na parkovisku. Alebo to mozu byt jazdene bajky ktore z roznych dovodov zakaznici vratili. V outlete si treba vsimat v akom stave tie bicykle su. Ked kupujes bicykel na hlavnej produktovej stranke (tj nie cez factory outlet) kupujes vzdy novy bicykel a tomu zodpoveda jeho cena aj stav.
ten spectral bol označený "NEURAD / RAHMEN IN EINWANDFREIEM ZUSTAND", žiadne fotky poškodenia tam neboli, bola tam iba ilustračná fotografia celého bicykla, veľkosť bola L, order confirmation prišiel až po niekoľkých dňoch, komunikoval som aj cez hotlinku a nikto nespomenul, že objednané bicykle nie sú nové
keď som bike reklamoval, odpovedali mi mailom, že mi pošlú nový brzdový kotúč... ja som ale žiadal vrátenie biku resp. výmenu za nový, spočiatku to vyzeralo, že vrátenie bicykla odmietajú, akceptovali to až po 2 týždňoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ale podla mojho nazoru si chybu urobil ty a to tym, ze si si poriadne neprecital co kupujes (pri veci za 3k+ mi to hlava neberie, ale dobre). Moj Neuron mal odfoteny kazdy jeden skrabancek a presne v takom stave mi ten bajk prisiel domov.
Druha varianta je, ze si pomylili krabice, resp. chyba pri expedicii...