Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
možno by bolo lepšie keby si poslal na faktúru. Peniaze pošleš do slovenskej sporiteľne a potom už len čakáš na bike. Nemusíš tak mať stále účet "pod dohľadom" žeby si tam mal určitú sumu kvôli tomu, že nevieš kedy ti stiahnu peniaze.
Ahojte chalani. Tiez zvazujem kupit Canyon, len sa neviem sa rozhodnut ci ist do 27,5 alebo 29 Nerve Al.
Zvazujem aj Specialized Camber 29, Giant Trance x3 a Cannondale Rush alebo Lexi 2.
Ktory by ste mi poradili.
Skôr ako ti odpoviem, poprosím ťa si chlap alebo kočka... Z tvojho profil to nieje jednoznačné. Máš tam muž, Email ženský... Som z toho ponekud zmatený herr generál... Daj ešte váhu,výšku,preferovaný štýl, cenu, dostupnosť, ako dlho jazdíš- uvedené informácie by veľmi pomohli V rade...
tania...to je nekonečná téma .... záleží od toho čo jazdíš, tiež nie je z tvojho profilu jasné či si muž (to máš uvedené pri pohlaví) alebo žena (máš email na ženské meno)...ja osobne som prešiel z 26" na 29" a už by som späť nešiel, len treba podotknúť že na tej 29 sa cítim ako na tanku a valcujem všetko predomnou, ale nesúhlasím po reálnych skúsenostiach s tvrdeniami, že by bol 29er nejaký neobratný, ťažkopádny a podobne je super po všetkých stránkach - ale samozrejme hovorím o jazdení XC, pravdepodobne trail-isti a jazdci enduro by mali asi iný názor na vec ...... 27,5" príde mne osobne ako trochu "zbytočný rozmer", nejazdil som ho však a posudzujem hlavne na základe porovnania 26" vs 27,5" na predajni u kamaráta, kde stálo niekoľko bikov vedľa seba a keď mal 26" "riadne" pneumatiky, tak nebol opticky vôbec rozdielny od vedľa stojaceho 27,5", čo pre mňa osobne úplne neguje nákup "rovnakého" za viac euro... samozrejme že najlepšie je niečo odskúšať pred kúpou - to je na nezaplatenie, lebo ti proste nemusí sadnúť a to potom bude poriadny hlavybôľ - takže pre mňa v tomto platilo pred kúpou minimálne 2 x meraj/skúšaj a 1x rež/kupuj...
Zena . Nevsimla som si v profile, co tam hodilo. Moja vyska 173cm, 56 kg. Jazdim cca 2 roky a to skor xc/trail. Chodila som na 26 ale vyskusala som si aj Specialized SJ 29. Velmi sa mi pacil ale ta cena uz nie :-\. Neskusala som ho v lesnom terene, takze neviem 100% povedat ako sa jazdi na 29. Ale vsade si to pochvaluju. Asi nieco na tej 29 bude. Cena, ktoru som ochotna dat je max 1700 eur. A nechcem zensky bike, ten by sa v buducnosti horsie predaval.
Súhlasím s Identity78... Značky si vybrala podľa môjho gusta.. Išiel by som do 29 a keďže nechceš lady verziu, vyskúšaj pánsky S alebo M, ale tam možno budeš musieť skracovať predstavec. Ja mám Cannondale scalpel 2 V L-ku a skracoval som predstavec pri výške 178... A teraz je to OK.Moja žena má dámsky Scott contesa spark 29 V M-ku a pohoda...
Pri tvojej vyske by som siel skor do 27,5ky. Nerve al 7.0 je ideal , damsky a pansky sa lisi len farbou a sedlom, ale damske su aj tak uz v S a M vypredane takze kludne zober cierny, ten predas najlahsie. Velksot M bude asi ideal, napis este dlzku noh(vnutornu, nie tu modelkovsku po bedrovy klb).
Alternativne mozno trance http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/bikes/model/trance.27.5.3/18032/74288/#specifications .
Ale ak si presvedcena o 29" kolesach kludne zvol tu alternativu danych bajkov. tragedia to nebude, naozaj divno vyzeraju v 29ke len XS ramy.
nerve 7ku v 29ke maju dokonca skladom a v zlave, takze do tyzdna jazdis. 27ku budes mat doma az koncom augusta. Vyhodou 29ky su obe pevne osi narozdiel od 7ky 27,5. Trance ma 20mm naviac v oboch verziach takze zalezi od preferneci, na XC/trail radsej canyon.
Och, mám ja ale nešťastie. Najprv mi bike meškal 2 týždne a keď už mi dnes konečne prišiel, tak po chvíľke radosti nastalo sklamanie Zbadal som, že zadná stavba je preliačená. Neviem kde sa to stalo, krabicu som si skontroloval keď prišla kuriérom a nebola nikde nejak poškodená.
Ten pocit poznám, a dokáže to pekne dos*ať pocit a dojem z kúpy :/ Ja myslím že Canyon bude natoľko solidný že sa nebude vykrucať z toho....akurat si trošku počkaš úprimnú sústrasť
Veď to, že to musel byť poriadny úder a na krabici by musela byť diera. A krabica nie je poškodená. Sú na nej len také bežné "šrámy" ako bývajú na každom balíku prepravovanom kuriérom/poštou.
A jasné, dám vedieť čo mi zajtra odpíšu.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zvazujem aj Specialized Camber 29, Giant Trance x3 a Cannondale Rush alebo Lexi 2.
Ktory by ste mi poradili.
Alternativne mozno trance http://www.giant-bicycles.com/sk-sk/bikes/model/trance.27.5.3/18032/74288/#specifications .
Ale ak si presvedcena o 29" kolesach kludne zvol tu alternativu danych bajkov. tragedia to nebude, naozaj divno vyzeraju v 29ke len XS ramy.
A jasné, dám vedieť čo mi zajtra odpíšu.