Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Prave mi prisiel e-mail , presuvaju o dalsie 4 tyzdne dodanie ...spolu 14 tyzdnov z dovodu stahovania linky ....asi sa na nich .....! a to som kupil 2 ks na raz !
!!!
Kamaratovi prisiel tiez tento mail. Objednaval nejak zaciatkom aprila a buduci tyzden mu mal bike prist. Posuvaju mu to tiez o 4 tyzdne. Jedna sa o model Grand Canyon AL 6.9
ano jedna sa o Grand Canyon , prvy bol odoslny po 5 tyzdnoch a druhy mali dodat za 10 tyzdnov a teraz ho presunuli az na 29 cw......toto je velmi moc zla reklama pre vyrobcu !
Som z toho dost smutny. Najprv mne presunuli dodanie o dva tyzdne a teraz kamosovi o 4 tyzdne. Myslel som, ze Canyon je trosku solidnejsia firma.
Beriem, nie vsade sa plnia plany na 100% a nie vsetko vychadza tak ako ma. Keby posuvaju dobu odoslania o tyzden max 2 tyzdne tak ok.
Ale oni si vymyslia nejaku trapnu vyhovorku s tym, ze presuvaju vyrobu pocas sezony.
A vidim, respektive citam, ze tychto pripadov je docela dost. Po tomto vsetkom som sa aj prestal tesit na bike a neviem co mam ocakavat.
vidim to tak ze Canyon zacne stracat vo velkom klientov , ludia ktory kupuju viac ako jeden ks nieje moc vela , a urcite sa neplanuju vozit za 14 tyzdnov - resp. pod vianocnym stromcekom...
Radony sa kupuju pomenej takze to nejak zvladaju
Ja by som to prikladal tej ich vyrobnej politike, komponenty nenakupuju do zasob ale objednavaju, staci ze zlyha jeden clanok a cely retazec je v prdeli...
Canyon ma zaujimavu cenovu politiku oproti konkurencnym znackam a to na ludi vacsinou plati, preto sa ich bicykle dobre predavaju v celej Europe az sa stalo zrejme to, ze dopyt po ich bicykloch je nasobne vacsi nez su schopni v sucasnosti ponuknut a preto zacali budovat nove vyrobne a logicticke centrum ... http://www.bike-eu.com/Home/General/2014/2/Canyon-Constructs-New-Production--Logistics-Center-1456917W/ ... nuz trebalo objednavat v zime, v lete je to loteria.
Borci, mne neostava nic ine iba tesit sa z mojho stroja pravdupovediac keby som tu mal riesit neake dvojmesacne cakanie asi by som sa na to rovno vy... sak viete co.
a poucenie pre zaujemcov o modely 2015, objednavat uz v decembri a mate pokoj...Nove 2014 ramy(nerve, spectral) sa dizajnom fakt velmi vydarili takze obrovsky zaujmem je na mieste. To dokladuje aj to ze niektore dobre modely su uz v beznych velkostiach M a L vypredane. Problem s cakanim skor sposobuju nevydarene/meskajuce dodavky a za to canyon nemoze . A rozsirovanie vyroby je logicky krok po tejto pre nich mozno az necakanej vlne zaujmu sa uz pripravuju teraz na 2015 sezonu , kedze co a kolko sa coho vysklada/vyrobi sa planuje presne dopredu.
Nie vzdy je to take lahke. Keby mam peniaze tak samozrejme kupujem skorej.
A na druhej strane keby si to kazdy povie, ze kupovat este cez zimu tak budu cakacky uz cez zimu
ked budu predstavene modely 2015 a hned si objednam, kedy dojde?
ked budu predstavene modely 2015, budu sa este dat kupit aj modely 2014?
inak na 180cm s rozkrokom 78cm mi to hadze velkost S, tomu asi nemam verit ze?
Si si isty tym rozkrokom? Ja mam 180 82 a to som myslel ze mam pri tej vyske najkratsie nohy:-). Zaraz tam knihu alebo nieco nadoraz , nemeraj to navolno... Inac ja by som siel do Lka s mojou vyskou a nohami (mam aj teraz bajk 48cm s +- rovnakou top tube asedi akurat), ich kalkulator je absoutne scestny. Drz sa radsej toho ze spravna velkost biku je 0,57 * dlzka noh.
2015 modely sa predstavuju na eurobiku v auguste a od toho augusta sa uz naplno vyrabaju 2015 modely vacsinou, takze 2014 sa uz len dopredava so skladov a co je vypredane je vypredane. To myslim vseobecne nie canyon. Ja som objednaval ghosta v decembri a mal som ho po novom roku.
meral som to navolno, ale S si urcite nekupim, uz s M som na vazkach, podla mna mam uplne normalne nohy neviem co som to meral
teraz neviem ci pockat alebo sa uponahlat a potom mozno lutovat...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
aké máte skúsenosti s dodržiavaním uvádzaných týždňov dostupnosti?
!!!
Beriem, nie vsade sa plnia plany na 100% a nie vsetko vychadza tak ako ma. Keby posuvaju dobu odoslania o tyzden max 2 tyzdne tak ok.
Ale oni si vymyslia nejaku trapnu vyhovorku s tym, ze presuvaju vyrobu pocas sezony.
A vidim, respektive citam, ze tychto pripadov je docela dost. Po tomto vsetkom som sa aj prestal tesit na bike a neviem co mam ocakavat.
Ja by som to prikladal tej ich vyrobnej politike, komponenty nenakupuju do zasob ale objednavaju, staci ze zlyha jeden clanok a cely retazec je v prdeli...
A na druhej strane keby si to kazdy povie, ze kupovat este cez zimu tak budu cakacky uz cez zimu
ked budu predstavene modely 2015, budu sa este dat kupit aj modely 2014?
inak na 180cm s rozkrokom 78cm mi to hadze velkost S, tomu asi nemam verit ze?
2015 modely sa predstavuju na eurobiku v auguste a od toho augusta sa uz naplno vyrabaju 2015 modely vacsinou, takze 2014 sa uz len dopredava so skladov a co je vypredane je vypredane. To myslim vseobecne nie canyon. Ja som objednaval ghosta v decembri a mal som ho po novom roku.
teraz neviem ci pockat alebo sa uponahlat a potom mozno lutovat...