Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
tak tu je presné nenie mojej otázky na canyon ......na odpoveď ktorú som už písal si sprav vlastný názor .A to sa bavíme len CZ a SK samozrejme
"isto tak velká firrma ako Canyon má prehlad o počte rekalamácii.Čiže štatistiky nikde nepustia (ani ako v našej firme kde sa to samozrejme tiež sleduje). Možete do sveta pustit aké percentá reklamácii má canyon? Alebo skôr aké percentá sa nereklamovali ??? 🙂 "
No ja som objednaval 2x, cestak AL , a vzdy bez problemov. Ale na fore su kadejake skusenosti - ale vyzera ze reklamacie zuzil len na reklamacie poskrabani ramu pri dodani co moze byt male percento. No, Canyon kupujes s tymto riskom.
ano,objednávka cez net nesie svoje riziko,ale s tým je spojená nižšia cena za podla mňa kvalitnejšiu zostavu.Viac sa tu sťažovali FULLkový bikery že im praská váhadlo...ale môjmu kolegovi minulý týždeň prišiel Grand Canyon AL SL 8.0 (ešte za cenu 1299€ ) a mal 2 škrabance.Jeden isto od výroby až na hliník vo vnútornom záhybe...cca 3mm.....druhý ľahký škrabanec mohol byť sposobený prepravou na vonkajšej strane keďže krabica bola mierne pretlačená.....ale keby rám bol obalený nejakou penou isto sa to stať nemuselo
Je niekto komu prisie Lux CF 7.0 predcasne v poslednej dobe? Refreshujem email kazdy den dufajuc, ze po tom co boneshake-ovi prisiel o mesiac skor, pride aj mne. Tak ma len zaujima ci to bol ojedinely pripad alebo su celkovo v predstihu.
Nie si sam. Vyzera, ze presne tieto Luxy v predstihu nechodia. Mne prisiel zaciatkom marca (posun z aprila), ale kamarat ma koniec maja a este stale nic. Caka nanho uz peknych par mesiacov.
Tiez cakam od januara, ale tak hadam to neposielaju nahodne. Boneshake mi vravel ze mal termin zaciatok maja a dostal ho zaciatkom aprila. Takze vyzera ze kamos by ho tiez cochivla mohol dostat - kazdopadne ked sa tak stane, daj mi vediet
Dnes prisiel neuron a mam problem so sedlovkou ,ak spravne chapem,aby fungovala treba ju nafukat . Lenze ta matka kde by mal byt ventil nejde odkrutit ,len sa toci a ziaden zaber.
Alebo na to treba ist inak?
To ovladanie nefunguje,teleskopka sa sama zasunie pod mojou vahou bez stlacenia ovladaca a ked sa zodvihnem zo sedadla ,tak sa hned sama od seba vysunie. Lanko je v teleskopke zapojene podla navodu.
Dva alebo tri tyzdne som cakal a to som objednaval velkost co mala hned na sklade
543, nemas to lanko nahodou prilis nasponovane? Toto mi zvykne robit pri nastavovani posedu (pri vysuvani teleskopky zo sedlovej trubky) bez predtym posunuteho bowdenu v rame.
Problem vyrieseny ,ak by mal niekto podobny problem. Treba dat pozor aby lanko pod sedlovkou v rame bolo pekne napnute. To moje bolo pod sedlovkou povykrucane ako spirala.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
"isto tak velká firrma ako Canyon má prehlad o počte rekalamácii.Čiže štatistiky nikde nepustia (ani ako v našej firme kde sa to samozrejme tiež sleduje). Možete do sveta pustit aké percentá reklamácii má canyon? Alebo skôr aké percentá sa nereklamovali ??? 🙂
Alebo na to treba ist inak?
Dva alebo tri tyzdne som cakal a to som objednaval velkost co mala hned na sklade