Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Páni, mám v pláne kúpiť Grand Canyon a moja výška je 187cm. Doteraz som mal bike s rámom XL, u Canoyonu by som podľa tabuľky mal brať L. Máte niekto skúsenosť či radu ktorú veľkosť vybrať. Ja som za XL. Ďakujem za odpoveď.
Ja mam 189cm.. pred rokom som si kupil grand canyon AL5 XL .. a popravde by som teraz uz siel radsej do Lka koli viac vystretemu posedu... to je uz ale asi vec preferencii
Páni, mám v pláne kúpiť Grand Canyon a moja výška je 187cm. Doteraz som mal bike s rámom XL, u Canoyonu by som podľa tabuľky mal brať L. Máte niekto skúsenosť či radu ktorú veľkosť vybrať. Ja som za XL. Ďakujem za odpoveď.
Mám Grand Canyon XL-ko... meriam 188 cm (ak sa nehrbím tak aj viac ?) a mám dosť dlhé nohy... Spočiatku som ho chcel aj predať, pretože sa mi zdal veľký, ale zvykol som si a už ho jazdím 5 rokov. S touto výškou je to trošku problematické, pretože medzi L-kom a XL-kom je veľký rozdiel a chcelo by to nejaký medzistupeň... ? Chybou však nebude ani jedna veľkosť... Ak však plánuješ živšie jazdenie a chceš obratný bike určite choď do L-ka. Ak to bude bike na rekreačnú jazdu a budeš ho využívať na jazdu ,,po hrádzi" bude OK aj XL-ko. Ja by som však siahol po L-ku, ak by som mohol vyberať znovu... ? Dúfam, že som pomohol...
Tak mne ho vo štvrtok konečne poslali a dnes o 11 volal kuriér
Všetko je okej, krabica v poriadku, bike zabalený v pohode, žiadne poškodenie všetko je funkčné
Radosť mám obrovskú copyrighti.imgur.com i.imgur.com copyrighti.imgur.com i.imgur.com copyrighti.imgur.com i.imgur.com
po 6 mesiacoch poslatbike na garancku? kurier tam kurier spat 60e...podla toho co si uctuju oni dopravu
potom kazdy rokaspon raz na servis zase 60e za kurierov + praca?
marwek201 ak si nevies a nechces robit servis sam, pripadne davat si ho spravit v miestnom servise, tak je vhodne sa vyhnut kupe bicykla od direct-sale znaciek (Canyon, YT, Radon, Rose,....) a vhodnejsie asi bude kupit nieco v lokalnej kamennej predajni.
Záleží čo myslíš pod tým servisovať.
Namazať a utiahnuť bežné veci si robím sám, je aj tak dobre vedieť, aby si nemusel za každú blbosť do servisu.
A servis odpruženia FOX, tam je predpísaný interval ak sa nemýlim 120h, a ten sa dá riešiť cez autorizovaný servis na SR ak chceš zachovať záruku prvé 2 roky.
Jasné že to nemusíš posielať do canyonu na servis, už vôbec nie na garancku
Vidlicu by ti aj tak nikto zadarmo neservisoval
Vidla sa servisuje po 30-50 hodinách a nie 120
Do Nemecka budeš komponenty alebo celý bike posielať až keď sa niečo pokazí
Aj keď bike kúpiš v kamennom obchode tak nemáš 2 roky servis zadarmo. V Košiciach viem len o Bicycle Garage, že to tak majú ako benefit pre zákazníkov. Inak sa staráš o servis sám. V prípade nejakej reklamácie príde komponent, alebo celý bike vyzdvihnúť kuriér a ty nemáš žiadne náklady.
Záleží čo myslíš pod tým servisovať.
Namazať a utiahnuť bežné veci si robím sám, je aj tak dobre vedieť, aby si nemusel za každú blbosť do servisu.
A servis odpruženia FOX, tam je predpísaný interval ak sa nemýlim 120h, a ten sa dá riešiť cez autorizovaný servis na SR ak chceš zachovať záruku prvé 2 roky.
Ahojte, planujem kupiť Graila - z pôvodneho budgetu som už zmerený s dvojnásobkom sumy:) akurtá mam obavy s doručovania a termínov. Neviem či sa na ich raitingu podielajú len nahnevaní, ale to čítanie príbehov o nekonečných posunoch doručenia, opakovaných reklamáciách a nefunkčnom supporte ma odrazuje. Máte niekto objektívnu pozitívnu/negatívnu skúsenosť? Planujem objednať bike čo maju v stave "na sklade" doručenie 7 až 14 dní..
Objednaval som treti bajk z Canyonu a mozem povedat ze vsetky 3 mi prisli predcasne . Mal som len 2 cestaky, a s tymi nebol ziadny problem ale nebol to zase najazd 10 000km rocne. Na Luxa cakam, ale tiez prichadza predcasne.
hovorím teraz za seba a z mojej skúsenosti...ja som kupoval od canyonu obidva moje bajky...drobné problémy (a naposledy nedávno aj veľký problém viď sekcia Demolácie) som vždy riešil cez CZ/SK support, odozva do 24 hodín, vždy ochota a prozákaznícky prístup...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
A už to máš naporiadku, alebo je to ešte stále v štádiu riešenia? Ja počkám ešte do utorka a v stredu im už píšem.
Ja mam 189cm.. pred rokom som si kupil grand canyon AL5 XL .. a popravde by som teraz uz siel radsej do Lka koli viac vystretemu posedu... to je uz ale asi vec preferencii
Mám Grand Canyon XL-ko... meriam 188 cm (ak sa nehrbím tak aj viac ?) a mám dosť dlhé nohy... Spočiatku som ho chcel aj predať, pretože sa mi zdal veľký, ale zvykol som si a už ho jazdím 5 rokov. S touto výškou je to trošku problematické, pretože medzi L-kom a XL-kom je veľký rozdiel a chcelo by to nejaký medzistupeň... ? Chybou však nebude ani jedna veľkosť... Ak však plánuješ živšie jazdenie a chceš obratný bike určite choď do L-ka. Ak to bude bike na rekreačnú jazdu a budeš ho využívať na jazdu ,,po hrádzi" bude OK aj XL-ko. Ja by som však siahol po L-ku, ak by som mohol vyberať znovu... ? Dúfam, že som pomohol...
Všetko je okej, krabica v poriadku, bike zabalený v pohode, žiadne poškodenie všetko je funkčné
Radosť mám obrovskú
ako to je so servisom?
po 6 mesiacoch poslatbike na garancku? kurier tam kurier spat 60e...podla toho co si uctuju oni dopravu
potom kazdy rokaspon raz na servis zase 60e za kurierov + praca?
Diky.
Vidlicu by ti aj tak nikto zadarmo neservisoval
Vidla sa servisuje po 30-50 hodinách a nie 120
Do Nemecka budeš komponenty alebo celý bike posielať až keď sa niečo pokazí
No keď sa dívam na stránku servisu Fox u nás, tak píšu, že servis stačí raz ročne, hm ...
https://www.ridefox.sk/servisne-informacie/