Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ahojte, planujem kupiť Graila - z pôvodneho budgetu som už zmerený s dvojnásobkom sumy:) akurtá mam obavy s doručovania a termínov. Neviem či sa na ich raitingu podielajú len nahnevaní, ale to čítanie príbehov o nekonečných posunoch doručenia, opakovaných reklamáciách a nefunkčnom supporte ma odrazuje. Máte niekto objektívnu pozitívnu/negatívnu skúsenosť? Planujem objednať bike čo maju v stave "na sklade" doručenie 7 až 14 dní..
Tiež som čítal tie komentáre ľudi, niektoré neopodstatné niekoré áno. Treba si uvedomiť aká je situácia, určite im počet objednávok stúpol a čakacie doby sa zvýšili to je logické a deje sa to prakticky všade.
Tak isto sa tam sťažoval pán, že poslal peniaze, ale ku platbe nepriradil žiadny variabilný symbol ani číslo zákazníka že o tom nevedel, pritom v maily to pekne prišlo. Tak nech sa potom nečuduje že jeho peniaze sa hľadajú niekoľko dní a na podobné bludy sa dá pokračovať.
Potom je veľa šťažností na support, že neodpovedá alebo sa tam nedá dostať. Toto neviem posúdiť, ja som bol vždy max 2. v poradí čakal cca 10-15min. Český support mi odpísal ihneď a ochotne takže palec hore.
Ešte k tomu servisu, áno menší servis kde sa mení olej na mazanie je naozaj už pri 30hod, to som si neuvedomil, ale veľký až po tých 100hod, nie 120 ako som písal.
"Máte niekto objektívnu pozitívnu/negatívnu skúsenosť?": tych 460 predoslych stran je menej objektivnych ako odpoved co pride na tento konkretny tvoj dotaz, Kupujemto?
Ja som objednával 27.apríla Neurona CF9.0, bike mali skladom, termín dorucenia mal byt 5 mája, ale skrz koronu pisali ze sa moze pretiahnut o týzden a bike prišiel pekne do 11.mája, takže spokojnosť. A pred tým som objednával 2x cesťák a tam doručenie vždy podla plánu.
No, len update k objednavke mojho Luxa. Dali mi 2 tracking linky - jeden na bajk a druhy na hluposti co som si k tomu dokupil. Dnes dorazili tie hluposti, bajk je zatial stale v tom istom stave ako na zaciatku - t.j. DHL ho este neprebralo. Chat maju vypnuty, telefonnu linku tiez a na mail maju dlhe odozvy. Tak asi mi zostava len cakat. Skusal som kontaktovat aj DHL ale po 50 minutach cakania na linke som to vypol.
nasdar neviem či je toto úplne vhodná téma a či to sem patrí ale má tu niekto skúsenosť s Bajkom Torque tými staršími SX/EX/DHX či sa tam dá dať hlavové zloženie na krk vidlice 1,5? lebo z obrázkov to ťažko posúdiť tak preto sa pýtam
No zjavne ma Canyon velmi velke problemy s dorucovanim. Na poslednom prispevku na FB sa neriesi nic ine len komu bicykle neprisli, jedna baba z Viedne pisala ze mesiac caka odkedy to bolo SHIPPED a mne takisto este neodisiel zo skladu. Kontaktoval som cesky Canyon a ti maju dorucovanie cez UPS (namiesto DHL) a vraj su zjavne rychlejsi, takze na Slovensko s tym je asi menej problemov. Dufam, ze sa tuto sezonu vobec povozim.
Ja som nastastie (zatial) s vahadlom problem nemal . A bol by som ok, keby mi povedali ze o 2 tyzdne to bude . Lenze oni nikomu neodpovedaju - vypli vsetky linky, a ludia cakaju tyzdne na nieco o com netusia ani ci to pride. A ked uz po tyzdni dostanes odpoved na mail tak je genericka, t.j. nikto nepozrel ako je na tom konkretne tvoja objednavka - len, ze sa moze stat ze budu par dni meskat (par dni zrejme znamena par tyzdnov). Som znamy svojou netrpezlivostou, takze toto je je silne brnkanie na moje nervy.
A to ze nie som jediny pripad je zjavne aj podla komentarov tu: https://www.facebook.com/Canyon.DE/videos/273941020400960/
Caute, chcem sa opytat. Chcem objednat Grand Canyon AL SL 8.0 vo velkosti XL. Pokukuj uz dlhsie, ale mam 201cm a dlhe nohy Otazka ci to neni tak trochu risk ta velkost. Ci mi bude v pohode. Doteraz som mal Cube Attention SL 2019 vo velkosti 23 a docela fajn, aj ked ten reach bol kratky. Dik moc
Nie, clo nie. iba 50 eur za balne a postovne. k tej trpezlivosti treba povedat aj to, ze niekedy vedia prekvapit a poslu bajk podstatne skor, este pred odhadovanym terminom dodania.... aspon moja skusenost
Samozrejme, 2 z 3 boli dobre skusenosti, na treti este cakam, ale z komentarov co citam sa to jednoducho moze stat. Stale vsak nelutujem ze som to objednal.
Super dík za info tak len cena plus balné lebo som myslel že všetko nad 21e treba precliť nemám skúsenosť s nákupom pri takej cene ale poteší že sa to nepredražuje )))
Viete mi poradiť cca 15 rokov jazdím na jednom bicykli už je to utrpenie))). Rozhodol som si urobiť radosť a kúpiť si slušný bicykel. Chcem model Lux CF SL 6.0 alebo Lux CF SL 7.0 ktorý je už drahší. Netuším či pre moje rekreačné vozenie jazdím cca denne 40km v okolitých lesoch BB či sa oplatí priplatiť za komponenty. Lacnejší má Sram veci ten drahší Simano, netuším či to je až taký rozdiel pre amatéra ako som ja)). Dodnes som sa vozil na bicykli za 500e z Intersportu ))).
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
dik vopred
Tiež som čítal tie komentáre ľudi, niektoré neopodstatné niekoré áno. Treba si uvedomiť aká je situácia, určite im počet objednávok stúpol a čakacie doby sa zvýšili to je logické a deje sa to prakticky všade.
Tak isto sa tam sťažoval pán, že poslal peniaze, ale ku platbe nepriradil žiadny variabilný symbol ani číslo zákazníka že o tom nevedel, pritom v maily to pekne prišlo. Tak nech sa potom nečuduje že jeho peniaze sa hľadajú niekoľko dní a na podobné bludy sa dá pokračovať.
Potom je veľa šťažností na support, že neodpovedá alebo sa tam nedá dostať. Toto neviem posúdiť, ja som bol vždy max 2. v poradí čakal cca 10-15min. Český support mi odpísal ihneď a ochotne takže palec hore.
Ešte k tomu servisu, áno menší servis kde sa mení olej na mazanie je naozaj už pri 30hod, to som si neuvedomil, ale veľký až po tých 100hod, nie 120 ako som písal.
https://www.ridefox.sk/servisne-informacie/
Ja som objednával 27.apríla Neurona CF9.0, bike mali skladom, termín dorucenia mal byt 5 mája, ale skrz koronu pisali ze sa moze pretiahnut o týzden a bike prišiel pekne do 11.mája, takže spokojnosť. A pred tým som objednával 2x cesťák a tam doručenie vždy podla plánu.
A to ze nie som jediny pripad je zjavne aj podla komentarov tu: https://www.facebook.com/Canyon.DE/videos/273941020400960/
btw. will tvojmu kamosovi uz dosiel?