Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Len tak mimochodom, teraz mi prišiel další mail z canyonu či si to nerozmyslím že mi ponúkajú 50 eurovú poukážku
ja by som radsej novy bike. nevies co sa dialo s tym vahadlom ked je zatrete "lakom na nechty" resp aky naraz tomu predchadzal. neriskoval by som to a jednoznacne siel do noveho biku. hento nech si predaju ako outlet kde daju zarucene zlavu par stoviek pricom tebe chcu zalepit oci 50timi
Platba za vrácené kolo vám bude po jeho opětovném naskladnění v Německu vrácena automaticky zpět na účet a novou objednávku bude potřeba uhradit znovu.
Čaute, využijem toto vlákno... čo mi prosím Vás treba pre montáž 180 kotúča dozadu na lux 2020
Dopredu pôjde 203 kotúč s novým adaptérom a dozadu môžem použiť adaptér, ktorý bol v predu? A nasadiť ho na ten čo je už v zadu? Bude to sedieť?
Vidim ze tu je par ludi z KE ktori potrebuju objednanie patky na ich Canyon. Rovnaky problem mam aj ja. Co sa tak dohodnut a objednat ich spolu? Postovne si nasledne podelime.
Nie som si celkom istý, ale je možné vôbec použiť vzadu väčší kotúč? Niekedy sa tam u podobných konštrukcií prasiatko jednoducho nevojde?! Ale ak má niekto rovnaký bike bude vedieť...
Nechapem otazku, vsak Endurance ma 2 prevody vpredu.
Ako univerzal a hobbik vyuzijes najlepsie compact 50x34 vpredu, a vzadu napr. 11-32. Ak ti kopce robia problem tak sa da dat aj 11-34 (dokonca to tento Endurance aj ma). Takisto to ma dost tazky prevod aj na rovinu . Priatelka ma AL 7.0 co ma Shimano 105 a je super. Myslim ze posledne verzie Tiagry su kvalitne, takze to nie je zla volba. Ale zase ja som skor pro-canyon, tak mozno niekto bude mat iny nazor.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja by som radsej novy bike. nevies co sa dialo s tym vahadlom ked je zatrete "lakom na nechty" resp aky naraz tomu predchadzal. neriskoval by som to a jednoznacne siel do noveho biku. hento nech si predaju ako outlet kde daju zarucene zlavu par stoviek pricom tebe chcu zalepit oci 50timi
Beriem novy bike. Po tento starý príde v pondelok kuriér a dnes im idem poslať platbu za novy.
Dopredu pôjde 203 kotúč s novým adaptérom a dozadu môžem použiť adaptér, ktorý bol v predu? A nasadiť ho na ten čo je už v zadu? Bude to sedieť?
GP0155-01 aka EP0786-01
https://www.canyon.com/cs-sk/road-bikes/endurance-bikes/endurace/endurace-al-disc-6.0/2393.html
Zaujimaju má prevody v predu len jeden bude to môj prvý cestak tak možno blbá otázka no väčšina bikov má dva.... chcem nijaký univerzál na rovinu aj kopce
Ako univerzal a hobbik vyuzijes najlepsie compact 50x34 vpredu, a vzadu napr. 11-32. Ak ti kopce robia problem tak sa da dat aj 11-34 (dokonca to tento Endurance aj ma). Takisto to ma dost tazky prevod aj na rovinu
Videl som niekde na forach ze toto tam davali na 180ku. Mam to tiez nachystane vo wishliste ze to mozno hodim tymto smerom