Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Mne tiez prisiel trocha poskriabany, nevadilo mi to, nafotil som, dali mi 50 eur spat. Spokojnost. Ponukali voucher, normalne som im napisal, ze mi je na dve veci, lebo vsetko k bajku som kupil spolu s bajkom, tak mi ich poslali na ucet. To, ze ti zoberu jazdeny bajk aj s defektom, mozes byt rad. Kasli na skrabanec, aj tak ich pribudne, zober 50 a jazdi.
Ja by som to jazdil, pokiaľ to nie je prasklina zatri nalep nejakú fóliu nerieš, keď to prvý krát kdesi položíš alebo budeš mať plášť čo ti občas strieľa kamienky resp jazdenie v takom teréne bude tých škrabancov viac. Ako mali to poslať poriadne to fakt. A nekupoval si ho do vitríny predsa ak ti sedí geometria a všetko ostatné je ok nechal by som si ho a 50 e nech ti pošlú na účet.
Co by si robil ak by si siel kupit nove auto a daju ti jedno s oskrabanymi dverami s tym, ze ti to na parkovisku aj tak obiju?
Mimochodom oskrabane biky si mozete kupit z outletu bez cakania a s lepsou zlavou ako 50e.
Z mňa vrátiť. Poslali ti bajk ako zo sekáča a zaplatil si si za nový, či nie? Na to je tu bazár a s lepšími cenami ako nový dobitý od výrobcu.
Na margo toho že ho aj tak doškriabeš. Ja osobne si chcem bajk doškriabať sám a nie aby mi taký prišiel od novoty. Ľudia zoberú hodenú omrvinku a potom Canyon ani nemá dôvod zlepšovať výstupnú kontrolu. Veď ľudia skočia po smiešnych 50e a vec vybavená a ešte sa niektorí tešia ako dobre kúpili
Bavíme sa o bicykloch, tak nepíš čo by keby, riešime to čo je pre mňa za mňa nech vráti a buď čaká na nový aj 3 mesiace alebo kúpi inú značku, to je celé. Vieš aký je zákon schválnosti? Môže prísť nový kdesi ho šuchne ešte horšie a bude spokojný lebo si to urobil sám. Canyon to neospravedlňuje to je jasné, no keď človek číta fórum o tých problémoch čo majú tak sa čudujem že ich stále toľko ľudí chce, keď je toľko iných značiek na výber. Osobne tú značku nemusím iba som vyjadril svoj názor, a celkom možné je, že by som k tomu ináč pristupoval keby sa ma to týkalo priamo, čiže plne chápem dilemu :/ ťažké rozhodovanie. Možno by som skúsil tu čosi vyskúšať ak ti sadne napíš im že vraciaš nazad a chceš peniaze a kúp tu niečo.
Tak som si dnes dal druhé kolo so supportom Canyonu. Stále mi chcú vymeniť len celý bike a nie len rám. Dodávka nového biku podľa ich stránky 23.11. Pýtam sa, že či je normálne, že teraz budem celú jeseň bez biku. Nezájem Som z toho dosť sklamaný. Vrátia mi peniaze a že si môžem kľudne objednať aj iný bike, ak mi tento nesadol.
Možno celá vec dopadne ešte "vtipne". Na druhom skušobnom výjazde som dostal defekt. Tak som sa pýtal, či to mám opravovať, alebo čo. Že vraj nemusím. Ale že ak chcem bike vrátiť, tak by mal byť čo najmenej jazdený a musí byť čistý. Ja že čo to znamená. Že 10-20 km na skúšku. Zaujímavé, že ma na to upozorňujú, až keď ho chcem vrátiť (niekto to tu písal predtým). Pri mojom šťastí, mi ho pošlú späť...
Celé je to také čudné. Tak oni pošlú poškodený bike. Miesto toho aby si sypali popol na hlavu, tak mi ponúknu smiešny 50 EUR voucher, alebo celú jeseň bez biku. Zaujímavý prístup... Smutné na tom je, že ten bike je dobrý, ale prístup firmy ma štve Oni na jednej strane ochotne komunikujú. Akože žiaden problém. Ale dobre si podľa mňa uvedomujú, že ľudia sa chcú bikovať a tak si často nechajú aj poškodený bike. Je to také nenápadné využívanie situácie...
Plačeš ako malé decko keď mu zoberú obľúbenú hračku tak by bolo načase sa na to začať pozerať racionálne.
Nemal si na tom jazdiť a mal si to vrátiť ak si nebol spokojný zo stavom nového bicykla.
Bohužiaľ nie je dôvod aby sa ktokoľvek zaoberal tým, že nemáš na čom jazdiť ak to vrátiš no môžeme ta tu verejne poľutovať ak ti to pomôže.
Sorry, že to vyznelo, že plačem. Mal som to trošku neosobnejšie napísať, ale písal som to dost unavený, tak to zle vyznelo.
Osobne určite nepatrím medzi ľudí, čo veci pri použivaní nezničia. ALE presne ako to tu niekto písal. Ja som kupoval novú vec. Cena tomu zodpovedala. Bike stál skoro 3500 eur. Fakt je takéto poškodenie hodné 50 eur?
Od Canyonu cítim strašnú vychcanosť. Prečo by som mal byť bez biku 3 mesiace? Oni by si mali na takéto prípady nechať ma sklade. Aby mali čo meniť. Neni to malý lokálny shop. Je úplne jasné, že sa to deje pravidelne.
A áno Hacker ma na to používanie upozorňoval. Veď som dával na ten bike pozor. Len prečo ma ten zo supportu na to neupozornil, keď som sa pýtal, či ho môžem doskladať a skúsiť. Upozornili ma na to, až keď ho chcem dať späť. Čiže môžem iba špekulovať, či je to zámer alebo náhoda. Po ďalšie ja celý čas nechcem meniť bike, ale poškodený rám. Tá vymena celého biku je nápad Canyon-u.
A k tomu defektu. Mám prvé 2 defekty tento rok (minulý rok bez defektu). Dva dni po sebe a na dvoch rozdielnych bikoch. Bude to asi trošku o náhode. Alebo?
A smiešny je názor, že ja mám byť rád, že ho chcú späť. Čo je na ňom akože zničené? Duša? Plásť? Veď si ich kľudne nechám a môžu to odpočítať. Mne to nevadí...
A ešte niečo. Zo začiatku som to sem písal, aby som dostal nejaké rady. To sa aj stalo a ďakujem za ne. Teraz to sem píšem lebo sa určite nájdu ľudia, ktorých to zaujíma. Nehľadám niečo ako poľutovanie Ja som v živote zažil určite oveľa horšie veci ako poškriabaný bike...
Caute, tak pridavam sa k tym spokojnym majitelom ? Vyuzil som zlavu a 9.9 o 9 vecer som objednal SPECTRAL CF 9 v ciernej farbe. 14.9 potvdena platba a 18.9 je bajk doma krasny bez poskodenia,chvala bohu. Ta krabica za 20€ nieje ziadna vyhra, mohli by to este napchat doplna nejakou vyplnou.Neviem sa nan vynadivat absolutna spokojnost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Mimochodom oskrabane biky si mozete kupit z outletu bez cakania a s lepsou zlavou ako 50e.
Na margo toho že ho aj tak doškriabeš. Ja osobne si chcem bajk doškriabať sám a nie aby mi taký prišiel od novoty. Ľudia zoberú hodenú omrvinku a potom Canyon ani nemá dôvod zlepšovať výstupnú kontrolu. Veď ľudia skočia po smiešnych 50e a vec vybavená a ešte sa niektorí tešia ako dobre kúpili
https://mtbs.cz/clanek/canyon-s-rekordnim-obratem-meni-ceo-a-planuje-budoucnost/kategorie/servis#.X2So3WgzZhE
Možno celá vec dopadne ešte "vtipne". Na druhom skušobnom výjazde som dostal defekt. Tak som sa pýtal, či to mám opravovať, alebo čo. Že vraj nemusím. Ale že ak chcem bike vrátiť, tak by mal byť čo najmenej jazdený a musí byť čistý. Ja že čo to znamená. Že 10-20 km na skúšku. Zaujímavé, že ma na to upozorňujú, až keď ho chcem vrátiť (niekto to tu písal predtým). Pri mojom šťastí, mi ho pošlú späť...
Celé je to také čudné. Tak oni pošlú poškodený bike. Miesto toho aby si sypali popol na hlavu, tak mi ponúknu smiešny 50 EUR voucher, alebo celú jeseň bez biku. Zaujímavý prístup... Smutné na tom je, že ten bike je dobrý, ale prístup firmy ma štve
Plačeš ako malé decko keď mu zoberú obľúbenú hračku tak by bolo načase sa na to začať pozerať racionálne.
Nemal si na tom jazdiť a mal si to vrátiť ak si nebol spokojný zo stavom nového bicykla.
Bohužiaľ nie je dôvod aby sa ktokoľvek zaoberal tým, že nemáš na čom jazdiť ak to vrátiš no môžeme ta tu verejne poľutovať ak ti to pomôže.
Osobne určite nepatrím medzi ľudí, čo veci pri použivaní nezničia. ALE presne ako to tu niekto písal. Ja som kupoval novú vec. Cena tomu zodpovedala. Bike stál skoro 3500 eur. Fakt je takéto poškodenie hodné 50 eur?
Od Canyonu cítim strašnú vychcanosť. Prečo by som mal byť bez biku 3 mesiace? Oni by si mali na takéto prípady nechať ma sklade. Aby mali čo meniť. Neni to malý lokálny shop. Je úplne jasné, že sa to deje pravidelne.
A áno Hacker ma na to používanie upozorňoval. Veď som dával na ten bike pozor. Len prečo ma ten zo supportu na to neupozornil, keď som sa pýtal, či ho môžem doskladať a skúsiť. Upozornili ma na to, až keď ho chcem dať späť. Čiže môžem iba špekulovať, či je to zámer alebo náhoda. Po ďalšie ja celý čas nechcem meniť bike, ale poškodený rám. Tá vymena celého biku je nápad Canyon-u.
A k tomu defektu. Mám prvé 2 defekty tento rok (minulý rok bez defektu). Dva dni po sebe a na dvoch rozdielnych bikoch. Bude to asi trošku o náhode. Alebo?
A smiešny je názor, že ja mám byť rád, že ho chcú späť. Čo je na ňom akože zničené? Duša? Plásť? Veď si ich kľudne nechám a môžu to odpočítať. Mne to nevadí...
-700€ myslim, ze sa uz vypredali..
aka je to velkost?
Grand Canyon 8 2021 mi prišiel nakoniec o dva týždne skôr. Pripájam fotky a videjko z UNBOXINGu.
Bike je pre mna ?
PS: Krabica prišla dosť na “rešeto”, Bike takmer zo spodku vypadol. Ale vyzerá v pohode, akurát pedál je oškretý.
Ale celkovo som spokojny ?
YT Videjko: https://youtu.be/UcEvliJi66k