Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Ja to nevidim ruzovo so zlavami. Ked to clovek sledoval, tak vacsina 2020 modelov bola/je vypredana (ci uz Canyon alebo YT). Canyon ma aj vela 2021 modelov v ponuke, takze do zlavy v podstate nie je co davat.
Sales je jedna vec, profit druha 😀
Ale drzim im palce, za chvilu budu patrit medzi svetovych leaderov na trhu ak si udrzia pomer vykon/cena a nieco urobia s tymi skrabancami co sa obcas dostavaju k zakaznikom😀
Presiel som si ich FB posty za posledny rok a co sa zliav tyka, na prelome Novembra a Decembra mozno postovne gratis, inak v 2020 boli zlavy len marec-april (asi vypredaj skladov).
No veru, tento rok - corona - praje cyklistike. Bicykle sa kupuju, preto namiesto zliav prichadza naopak zdrazovanie. Minuly rok boli zlavy koncom leta (august).
Ahojte, plánuje niekto objednávať doplnkový tovar z Canyon?...skladový čo hneď odošlú. Môžem prihodiť ku sebe a podeliť sa o poštovné. Ak áno, píšte na [email protected]. Fero
Zdravím, je tu niekto kto v minulosti objednával z canyon a vlastní 5% discount ktorý nevyužije? Ak áno bol by som mu veľmi vďačný keďže plánujem kúpu nového Luxa. Vďaka moooc!!
Bimbo-1Ja som kupoval Luxa ale ziadny discount mi nedosiel. Tento mesiac bolo 1r vyrocie a zaslali mi zlavu na postovne a balne. Ten discount chodil do mailu? Este pozriem account.asi som kupoval lacneho 7cku
Ahojte, tak práve som si chcel s objednať bike a dodacia doba resp. expedícia(!) je naplánovaná na 8 August 2021. Odpadol som, ale s plačom... ) Nemáte skúsenosti s tým, nakoľko je ten dátum presný/orientačný resp. či bývajú nejaké skoršie doskladnenia (mám na mysli iba bicykle do výroby, nie skladovky ani outlet!? Dodanie apríl alebo máj 2021 by som ešte prekusol, ale august je už takmer koniec sezóny... Viem, že korona&vypredané shimano tomuto stavu veľmi nenahrávajú, ale čakať rok na bike je skutočne veľa.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Zle sa ti zdá, ja som vtedy kupoval a neboli žiadne. Jedine tak hackersky útok mali koncom decembra
V roku 2020 Canyon zvýšil zisk...
Ale drzim im palce, za chvilu budu patrit medzi svetovych leaderov na trhu ak si udrzia pomer vykon/cena a nieco urobia s tymi skrabancami co sa obcas dostavaju k zakaznikom😀