Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
4.5. my prislliel mail že prijali platbu a včera skočilo na stránke že bike je na sklade, kedy asi môžem čakať že to pošlú .aby som vedel kedy si mám v robote pýtať dovolenku
To ti tu asi nik nepovie na den presne. Aj ked ti odoslu info z Canyonu, ze bike odoslali, tak ani v ten moment nebudes vediet, kedy ti dorazi z Nemecka domov, aby si vedel vopred nahlasit dovolenku. Moze to trvat 2,3,4,5,6,x dni. Chces si kvoli tomu brat tyzden dovolenky? Najjednoduchsie dat dorucit do prace alebo ak dostanes cislo na kuriera, dohodnut najneskorsi cas dorucenia domov.
PS: Dostanes tracking number(zrejme na DHL) a podla toho si budes sldovat, kde je.
Sovicka30 order confirmation ti prišiel ? Tam by si mal mať približný termín odoslania, ja som 11.5 vlani objednal, v maili písali že odošlú 10-14.5 a nakoniec odoslali 17.5 a 19.5 som mal bike doma.
Aj ked ti pride ze je odoslany tak zalezi od toho kolko toho DHL ma. Takze presny den sa odhaduje tazko. Mne odoslali v stredu a este stale je to kdesi v Nemecku (a to posielam do Rakuska kde to zvykne prist naozaj rychlo). Kurier by ti mal zavolat pred privezenim.
Prvý termín bol 23 mája ale teraz už je skladom, takže predpokladám, že budúci týždeň by ho mali poslať.. no nevadí, ráno mi príde sms že budú doručovať, tak sa vypýtam z práce a budem utekať domov 😀
Dorucovanie je cisty punk. Mne trackovali z Nemecka po BA, potom to prevzala od UPS ina spolocnost. 1-2 dni ziadna aktualizacia stavu a kurier mi az priamo zazvonil pri vchode s informaciou, ze tel cislo mu na balik nedali kvoli GDPR.
Za 10 min z BA do ZA
09.03.2022
12:18 Delivered
ZILINA, SK
09.03.2022
12:05 On the Way
Ivanka Pri Dunaji, Slovakia
...kurier mi az priamo zazvonil pri vchode s informaciou, ze tel cislo mu na balik nedali kvoli GDPR...
Nemci nedávajú kvoli GDPR tel. č. na balíky, ani ich nedávajú kuriérskym spoločnostiam do systému...
ak chceš mať pri objednávke z nemecka tel.č. na balíku a tak ťa mohol kuriér kontaktovať, treba ho napísať k menu, alebo k adrese...
bike-discount tiez nedava tel. c. a dokonca kurier ani neprisiel skusit zazvonit. Rovno to len nechali na centrale (aj ked nebol to bike) a status objednavky sa zmenil na "neuplna adresa" . Az potom som zistil, ze o co islo. Istota je vraj davat tel. c. do poznamky pre prepravnu spolocnost, ak je taka moznost. Alebo sa da dat meno a cislo priamo prepravnej spolocnosti (aspon ups) a ked pride balik na dane meno, tak oni vyberu cislo zo svojej databazy a je to bez problemov.
Inac to ovladanie sedlovky na Lux trail CF 6 je hroza. Sa to tam bije s uzamykanim tlmenia. Prave premyslam, ako to prerobit, lebo clovek si na tom ide palec vykrutit. Rozmyslal som packu otocit smerom dohora, ale opticky to nie je bohvieco.
No presne takto som to chcel aj ja, ale ked tak osadim tu pačku ,ktoru dodavaju teraz, tak to tam vyzera ako stoziar. Uplne mi to narusi aerodynamiku ...
- toto je pri vidlici RockShox riesitelne TwistLoc-om... pri trailovom biku je asi egronomicky lepsie mat dolu umiestnenu packu na dropper, zamykanie je u tychto downcountry bikov mozno aj vhodnejsie mat na korunke resp. na tlmici, kedze sa tak casto nepouziva..
- pri Foxe to je asi trosku ine (specialne 3-polohovy lockout)
- vyzera to hnusne
Strenki, Ty by si mozno vedel povedat najlepsie z praxe. Je to OK? Moze sa to nejak pokazit? Da sa to opravit / vymenit ak nastane problem? Je to citlive na vodu / blato?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Edit. Akurát mi došiel mail,že platba prebehla..👍
Potvrdenie o prijati platby na 3 den. /tatrabanka/
PS: Dostanes tracking number(zrejme na DHL) a podla toho si budes sldovat, kde je.
Za 10 min z BA do ZA
09.03.2022
12:18 Delivered
ZILINA, SK
09.03.2022
12:05 On the Way
Ivanka Pri Dunaji, Slovakia
Nemci nedávajú kvoli GDPR tel. č. na balíky, ani ich nedávajú kuriérskym spoločnostiam do systému...
ak chceš mať pri objednávke z nemecka tel.č. na balíku a tak ťa mohol kuriér kontaktovať, treba ho napísať k menu, alebo k adrese...
Nakoniec som zobral Spectral Al6 😀
- pri Foxe to je asi trosku ine (specialne 3-polohovy lockout)
- vyzera to hnusne