Aké máte skúsenosti s bicyklami a objednávkou z Canyon-u? Rád by som nejaké info od ľudí, ktorí majú skúsenosti s Canyon-om, postrehy, rady a pod.. Ďakujem.
Samozrejme ale najlepsie nebyt lama a vzdy hodit malu elektrocentralu, zvaracku a kuklu do batohu a mozes ist na vyjazd bez obav. Ked sa ti nebude zdat pevnost retaze, zvarackou trosku poistis kriticke miesto.
Sovicka30, len par prispevkov dozadu si pisal ako nevies nasadit koleso a nastavit prehadzovacku. Ale teraz uz sa vehementne smejes z niekoho prispevku ohladom rozpajania retaze, pricom aj tak je jasne, ze to skor bolo nedorozumenie nez to, ze by DI2F4Y nevedel kedy pouzit nitovacku a kedy nie. Ale treba si kopnut, lebo teraz uz poznas "packu" na prehadzovacke, co? ?
"On moze a ja nie?" alebo "ved on prvy..." su skor vyhovorky, nie povolenie. Ale pride mi, ze si este mladsi a moralne zasady si len vytvaras, tak ti je odpustene .
A niekedy sa hodi na komponenty poriadne pozriet kritickym okom a uz budes vediet ?.
ked roztrhnes retaz v nite a nemas nitovacku ako das dole ten clanok aby si tam dal spojku? povedz nam ty expert
...vyssie pise ze retaz ma teraz spojenu spojovacim nitom aj rychlospojkou... co to ma spolicne s nitovacom na vyjazde? citanie s "porozumenim" patri evidentne k vybave clena expertneho fora ?
Nepochopitelne je to ze na novom biku ma retaz so spojovacim nitom AJ rychlospojkou... a podla mna je blbost sa k takemu stavu dopracovat, to je vsetko, neviem kde bola rec o "roztrhani"... a btw. retaz standardnej kvality bez materialovej chyby clovek roztrhnut nedokaze, moze ju hlupym pouzivanim roznitovat...
No ja silno predpokladam ze ta retaz sa na tom biku nenarodila cize ked to skladali chlapci v DE tak to spojili nitom. Tuto huhu sovicka nevedel dat dole koleso koli brzde na prehadzke tak roznitoval retaz na inom mieste a nasledne tam dal spojku. Ci treba nakreslit?
Uz som raz znitovanu retaz roztrhol pri slapani do kopca. Je mozne ze bola zle znitovana ale to neviem dokazat.
Ak uz musim rozpojit znitovanu retaz, tak logicky vyberiem statisticky najslabsi clanok a to je ten co nitoval clovek, takze aj v tom pripade by som to rozpojil tak aby ostalo strojove nitovanie...
Ja beriem gravel ako cestný bicykel s možnosťou hrubších kolies, preto som si nemyslel, že má napinak reťaze...a pre istotu vozím zo sebou nitovacku a nahradnu spojku..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Kamko ty si pekne uplakany, keby si namiesto vyplakavania pozrel youtube a nejaky navod asi by to bolo viac na osoh.
ale zabava dobra
A niekedy sa hodi na komponenty poriadne pozriet kritickym okom a uz budes vediet ?.
Aj vies na co ta packa sluzi? Ak na to prides tak budes vediet preco to nie je na cestnej prehadzovacke ?
...vyssie pise ze retaz ma teraz spojenu spojovacim nitom aj rychlospojkou... co to ma spolicne s nitovacom na vyjazde? citanie s "porozumenim" patri evidentne k vybave clena expertneho fora ?
Uz som raz znitovanu retaz roztrhol pri slapani do kopca. Je mozne ze bola zle znitovana ale to neviem dokazat.